thnx
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Nie ma zadnych niesmakow jako ze ja bylem sedzia obserwujacym, to sie nie wtracalem specjalnie poza sugestiami. Gdybym ja ten mecz sedziowal przydzialowo Hunters by dostali walkover zaraz na czesc gdyby nie wrocili w 180sek po wlaczeniu pure... To kpina z tym pure,,,, to jest wlasnie po to zeby, nie bylo shiterskich skinow, modeli, txtoor itp. Ja jako CL nie widze mozliwosci by klan nie byl gotowy x czasu przed meczem na spelnienie norm regulaminu. Jako sedzia tez takiej mozliwosci nie widze. Sprawa to skandal dla mnie, all jak nie raz juz mowilem poszli im na reke, dali czas i wskazowki, mimo ze nie bylo to naszym obowiazkiem, tak samo jak zgoda TC na cokolwiek.... regulamin dawal im prawo jak mowie do walkovera 3min po wybiciu godziny meczu..... A gdyby byc upierdliwym to juz w momencie rozpoczecia meczu- hunters nie mieli zadnej liczby bliskiej wymaganym 8 graczom gotowym do gry.
nie pisze tego dlatego ze ktos sie za nami wstawil lub cos , ale z powodu jakiejs durnej nagonki na nas paru debilom nie spodobal sie mecz a konkretnie jego wynik , i przez to powstala jakas durna nagonka na TC nie lubie tego , tym bardziej ze nie z naszej winy tak sie stalo wogole ta sprawa jest bez sensu a co do zachowania panow Hunter PL ,ej szkoda kumplowalismy sie bylo milo przyjacielsko a teraz wszystko to poszlo w ***** przez paru palantow , nic nie mam nie bede mial do hunterow bo to nie o to chodzi , ale poprostu szkoda to tylko gra