Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Jak pokonac Henia ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Krzys-pl
Guest

Jak pokonac Henia ?

Witam wtrawnych graczy !!!
Grajac w Wolfka stwierdzam ze M.O.H to pestka lub male miki !!!
Na poczatku gry nie mialem przekonania do niej,
latalem po tym zamku jak glupi he he, ale nieufne grajac dalej bylo
juz lepiej !
Wracajac do tematu:
mam maly PROBLEM jak pokonac Henia ( czy to jest mozliwe ? )
i czy to jest ostatnie zadanie.

Pozdrawiam Krzys-pl

No i czekam na podpowiedz.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-04-2002 06:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool odpowiedź banalna watsonie

duuuuuuuuuużo ammo i hp -kuf

Old Post 10-04-2002 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

musisz do niego strzelac

Old Post 10-04-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

tak zgadzam sie z ZimZum'em

Tylko CELNIE !!

• #GG 1243069 | 1679047

Edytowane przez .eFD2eM dnia 11-04-2002 o godz. 21:15

Old Post 10-04-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking tak na serio

to stań na tym postumencie to nie będą cie te duchy tak siekać a potem napi....laj a jak już biegasz to nie po prostych a jak po prostych to w przód i w tył w przód i w tył itd.

Old Post 10-04-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

imho henio jest najlatwijejszy z calej gry nie wiem czemu najpierw tesla potem venom w leb i po kolesiu za pierwszym razem go zjadlem wiecej klopotow jest z ubersoldatami niz z heniem

Old Post 11-04-2002 01:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Lataj jak glupi po calej planszy i strzelaj w co tylko sie da
Jak tak przeszlam go za drugim razem

Old Post 11-04-2002 05:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

Henio a kto to?

Old Post 11-04-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

Talking

widze ze tu sie tylko ludzie chwala niekturzy go przeszli za pierwszy lub za drugim razem a ja normalnie przeszlem go za zerowym razem.

Old Post 12-04-2002 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Heheheh a ja chyba za 20x bo ciagle skriny mu robilem jak najlepsze

Ale fakt jak juz sie zdecydowalem zabic pana, to z PFa ta mala dziwke zaszuna poslalem do piekla, a w kolesia wyladowalem co mialem i padl. Gosc jest tepy w pien tylko armour ma potezny. Moze hibernacja pod ziemia mu zaszkodzila na brain ?
Btw gdzie to AI super by id to nie wiem

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-04-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tsumetai
Training (Enforcer)

Henio starcie 1:
-wylatuje z podziemi, okej bossik pewnie będzie trudno jak cholera. Latam po całej planszy i walę do niego z Tesli. Jakoś tak nic mu się nie dzieje. Po chwili mam zgon (głupie duszki).
Henio starcie 2:
- wyskakuje i rzucam sie na typa z venomem w garści (biegam zaraz koło niego to trzaska mnie mieczem, a nie duszkami). Wpakowałem mu parę serii na klatę i padł cieniuś.

Prawdziwy problem to był schwarzcharrakter numer 2 czyli Uber soldat, z tym gnojem to się namęczyłem . Wykorkował dopiero po tym jak wpakowałem w niego całą Teslę, venoma, Pf i całe ammo do Paratrooper rifle umarł od ostatniego pocisku w magazynku, a mnie zostały 2Hp .

Old Post 16-04-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tsumetai Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tsumetai Znajdź więcej post'ów przez  Tsumetai Dodaj Tsumetai do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tsumetai prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No a ja tych lolkoof przeszedlem bez uzywania tesli, bo ta bron wydawala mi sie niesqtecza i jakas taka "debilna"

IRCnet: #polishlegion

Old Post 16-04-2002 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking buhahahahahahhaahahha

musisz grac na kodach najłatwiej
a tak na poważnie to weź sobie venoma i na zmiane z PF'em nachrzaniaj!!

Old Post 26-04-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Jak pokonac Henia ?

Qrde tak opowiadacie...
To może bym tego singla zaczął w końcu przechodzić ?

Heh, gram w RTCW od momentu wyjścia pierwszego dema, a singla nawet nie tknąłem (no, może 1 etap).

Old Post 26-04-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions