Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Jedi Knight > Kiedy ruszy jedi.fpp.pl ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Kiedy ruszy jedi.fpp.pl ?

czesc,
Moje pytanie zawarlem juz w topicu. Co z wami? (pytanie kieruje do teamu fpp). Przeciez ten dzial zapowiadaliscie juz dawno temu (jeszcze zanim wyszla gra), a tu posucha... Jk2 to zaczepista gierka wybijajaca sie z calego zalewu fpp-owego smiecia, fajnie by bylo gdybyscie mimo klopotow (brak redaktorow widoczny chociazby na rtcw.fpp.pl) zajeli sie tym projektem. W Polsce brakuje dobrego servisu poswieconego tej grze (a przynajmniej ja o zadnym nie wiem) - takze wezcie sie w garsc popaki i zacznijcie dzialac. Jezeli potrzebujecie pomocy to dajcie znac - w Polsce na pewno jest mnostwo SW-maniakow gotowych wam takowej udzielic.
pozdro.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-05-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Widac nikomu nie zalezy aby ruszyl serwis o jk2 na fpp.pl... mnie nie wylaczajac - za malo ludu w to gra, nic nowego sie nie dzieje ... (przynajmniej na boardzie) ale moge sie mylic...
Jak Wam zalezy to pogadajcie z kim trzeba i bedzie...(chyba..) a ze Marek L dolaczyles do grona redaktorow fpp.pl to (jezeli ci zalezy) mozesz sie postarac aby taki serwis ruszyl...

Old Post 06-05-2002 20:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

jk2 nie rusza najprawdopodobniej daltego ze nie ma ludzi do pisania newsow itp. jesli zgłosiło by sie kilka osob do pracy przy tym servisie myle ze lada dzien servis by ruszył. (niestety niemam jeszcze tej swietnej gry jesli ktos zna miejsce skad mozna sciagnac, najlepiej ripa, to był bym wdzieczny za pomoc moje gg 1358508

Old Post 07-05-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ludzi niema, a jak są to uciekają po kilq dniach [hi Wiedzmin]
Może byłby ktoś chętny do pomocy w odpaleniu servisu ?
Zaznaczam że jest tam teraz troszke goło, i roboty od groma...

Old Post 10-05-2002 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

tak ludzie to chyba najwiekszy problem, sam bym sie zglosił do sekcji o jk2 ale juz pisze nawsy na of.fpp , duzo jest chetnych do czytania newsow itp. a mało do pisania.

Old Post 10-05-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

Red face

heh, na jk2 o newsach jeszcze niema mowy, tam cza działy postawić...

Old Post 11-05-2002 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hG@davis
Training (Enforcer)

Hmmm

W sumie przydal by sie wkoncu jakis polski portal o Jedim. Razem z chlopakami z hG zastanawialismy sie czy nie zabrac sie za to. Jak uzgodnimy damy znac.

Old Post 12-05-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hG@davis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hG@davis Znajdź więcej post'ów przez  hG@davis Dodaj hG@davis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hG@davis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

co to za problem spisac/napisac kilka artykołow, na poczatek wystaczt recka, solucja, cheaty, tipsy jak grac i wygrac itp. wysztstko mozna przetłumaczyc z zagranicznych stron.

Old Post 12-05-2002 18:26
Marek Logan
Skilled (Knight)

hm, niby nie wiele, ale trzeba czasu. servis rtcw stoi od 3 dni i nic sie na nim nie dzieje (niektorzy maja mature, a niektorzy sesje), jezeli o mnie chodzi to juz powoli zaczynam miec coraz wiecej czasu - tak wiec moge sie zajac pisaniem i tlumaczeniem. Ale webmaster ze mnie zaden... Tutaj potrzebny jest zespol. Mozemy sprobowac zrobic cos razem, zamiast tylko gadac. Czekam na propozycje.

Old Post 13-05-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

dobry zespoł trudno znales a pracujacy jeszcze trudniej ale moze znajda sie tacy, ja odpadam pisanie newsow na of.fpp.pl zabiera troche czasu a na 2 servisy jakos nie mam narazie ochoty.

Old Post 13-05-2002 15:50
Jarek

quote:
Napisane oryginalnie przez Marek Logan
(...) Tutaj potrzebny jest zespol. Mozemy sprobowac zrobic cos razem, zamiast tylko gadac. Czekam na propozycje.

I tutaj z pomocą przychodzki fpp.pl
Stronka jest gotowa do edycji, konsolka prosta w obslodze, teraz tylko cza przygotować wszystko tak zeby mozna bylo wpooscic tam ludzi.

Ktos kilka postów wczesniej zgodnie z prawdą napisał ze fpp ma problemy kadrowe.
Może któryś z was sie sprawdzi i zadomowi sie wśród redakcji..

Old Post 14-05-2002 11:47
[FPP]MajeS
Guest

Re: Hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez hG@davis
W sumie przydal by sie wkoncu jakis polski portal o Jedim. Razem z chlopakami z hG zastanawialismy sie czy nie zabrac sie za to. Jak uzgodnimy damy znac.

w razie co: [email protected]

lay mozna zrobic w 2 dni, konsola juz stoi wiec to tylko kwestia chetnych...

Old Post 14-05-2002 12:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

a masz juz chocby jednego chętnego do pracy przy tym ? HG@davis wezcie sie za to na poczaku jest troche pracy ale pozniej, coraz mniej bo przeciez nie terzeba artykółow itp. pisac codziennie. oftopic:majes jests pierwsza osoba z tego samego miasta co jak ktora widze na boardzie

Old Post 14-05-2002 16:40
Marek Logan
Skilled (Knight)

Moge sie tym zajac na powaznie od 11 czerwca (poki co - sesja). Takze potraktujcie tego posta jako moje zgloszenie. Z kim dokladnie mam na ten temat rozmawiac?
pozdrawiam.

Old Post 14-05-2002 17:05
Jarek

quote:
Napisane oryginalnie przez wcpiker
a masz juz chocby jednego chętnego do pracy przy tym ?(...)

No przeca pisałem że ja tam samotnie siedze przez czas już jakiś...

Old Post 15-05-2002 09:33
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

wiesz ja moglbym ale tak od czasu do czasu, nie codziennie ale raz albo dwa razy na tydzien napisac newsy czy jakis artykół to nie bylo by problemu pozatym zalezy mi zeby powstał servis o jk2 bo to by sie przyczyniło do rozwoju tej gry w polsce.

Old Post 15-05-2002 15:03
hG@davis
Training (Enforcer)

tak...

Ejj no spoko. Powinno sie cos ruszyc pod koniec czerwca. Tak mi sie wydaje przynajmniej. Koniec szkoly, poprawiac trzeba lacze, narazie niebardzo jest czas na komputer w ogole a co dopiero o prowadzeniu portalu o jedim. Wiem ze praca jest tylko na paczatku ale ten poczatek przypada w nieodpowiadnim momencie. Wpadajcie na irca na #jk2 to tam sie dogadamy na zywo, bo tu to ktos cos powie i na tym sie konczy. Trzeba wkoncu cos zrobic

Old Post 15-05-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hG@davis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hG@davis Znajdź więcej post'ów przez  hG@davis Dodaj hG@davis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hG@davis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

qrde a ja mam klina na polskie servy na irc'u ew. gg 1358508

Old Post 15-05-2002 18:46
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

to ile osob chcaiło by robic przy jk2(ja jestem chetny) bo mozna by ustalic kto czym by sie zajął i juz zacząc cos robic aby servis wystartował jak najszybciej

Old Post 17-05-2002 13:48
Marek Logan
Skilled (Knight)

Mozesz na mnie liczyc (dostalem juz konsole), moje gg to 1545926 dogadamy sie co kazdy z nas ma robic. Jak widac siedzi juz w tym Yareq, wiec jest nas 3. Zapraszamy wszystkich chetnych, ktorzy chca pomoc w robieniu i pozniejszym prowadzeniu tego serwisu. , no wreszcie sie cos ruszylo, big thx Wcpiker !

Old Post 17-05-2002 16:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions