quote: Napisane oryginalnie przez chimera
Co ci odbilo klark ? Nocka byla udana, fajnie sie gralo - nie tylko spawn gral w q3, wiec nie czepiaj sie tylko niego ok ? - co do podania reki to jestes smieszny zeby sie o takie cos obrazac.
Ps. Nie pluj na mnie na boardzie tylko wal od razu na icq, ok ?
Ps2. Zapomniales jeszcze o cs Ale nawet w bielsku zamiast grac w quake'a ktos tam gral w cs'a.
Mam nadzieje ze do maja ci przejdzie i sie wszystcy spotkamy znowu.
Nocka byla srednio udana - bylo duzo niedociagniec, jak to mowia diabel tkwi w szczegolach (hi Diabel, to nie o Tobie mowa ).
Wiem, ze nie tylko spawn gral w q3, Predi tez gral, ale on byl pierwszy raz i bral przyklad ze starszych czyli Was (btw. byla to osoba wzieta na ostatnia minute, ktora gra normlanie w q2 wiec co sie dziwisz? To wy mieliscie przyprowadzic wiecej osob grajacych w qw). No wlasnie i tu kolejny minus, bylo nas 9 czyli strasznie ****owa liczba. Spawn wiedzial kilka godzin przed nocka , ze godsciu nie przyjdzie wiec czemu mi nie powiedziel? Bylem w domu do 20.40 i do tej pory moglem zorganizowac jeszcze jedna osobe.
Z tym podaniem reki to byla przenosna (jednak co prawda to prawda), po prostu skryles sie gdzies z boku, wyskoczyles pozniej nagle organizowac turniej, z ktorego zrobil sie chaos.
Bielsko smierdzi, ze tam tak robia nie znaczy, ze my musimy, no nie?
Tez mam taka nadziej.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|