Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Polish Sim Fan's Forum..
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Czacha
[HMC-CP]

Polish Sim Fan's Forum..

.. chyba Richie zrobil "dni otwarte" od wczoraj. Gdyby ktos byl chetny to mozna sie rejestrowac.

http://racing-forum.pulse.pdi.net/b...?mode=agreement

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2002 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Czacha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Czacha Znajdź więcej post'ów przez  Czacha Dodaj Czacha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Czacha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Jak ja sie zarejestruje to i tak wylece jutro albo pojotrze (nawet nie pamietam ile razy wyleciałem z tamtad)

Old Post 10-04-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Oberon
Skilled (Knight)

"Dni otwarte" brzmi jak "dzien dobroci dla zwierzat". Dziekuje za taka łaske.

Ob.

Old Post 10-04-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Oberon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Oberon Znajdź więcej post'ów przez  Oberon Dodaj Oberon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Oberon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

Thumbs down

tak ludziska !!!
rejestrujcie sie i floodujcie tam ile wlecie ;-)
najlepsze forum do bluzgania ;-)
juz dawno niewidzialem odpowiedzi Riciego i teraz jego durne wypowiedzi przyprawily mnie o odruchy wymiotne i w ogole myslalem, ze mnie skreci ;-)

Old Post 10-04-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Masiu
[HMC-CP]

Juz niedlugo pewnie bedzie oficjalne...

Jak sie poprawi jeden blad ortograficzny to pewnie ruszy

Old Post 14-04-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Masiu Znajdź więcej post'ów przez  Masiu Dodaj Masiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Masiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Oberon
Skilled (Knight)

Tak wyglada forum IMG ??? Kiedy ponownie startuje ?
Swoja droga wyglada jak forum LWP )

Ob.

Old Post 14-04-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Oberon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Oberon Znajdź więcej post'ów przez  Oberon Dodaj Oberon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Oberon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Masiu
[HMC-CP]

Tak z ciekawosci sciagnalem dzisiaj phpBB2.0 i sprawdzilem ile trwa zrobienie i konfiguracja (bez dodatkow) forum.
Naprawde wygladac bedzie calkiem inaczej i nie wiem kiedy ruszy.
Ja bym sie raczej predko tego nie spodziewal, ale moge sie mylic, moze Czacha ma swiezsze informacje.

Old Post 14-04-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Masiu Znajdź więcej post'ów przez  Masiu Dodaj Masiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Masiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Najlepiej by było jak by sie wszyscy tu przeniesli to forum ma same plus : mozna dawac linki do warezow, mozna pisac co sie komu zywnie podoba, nie ma glupiego admina i sa bardzo dobrzy moderatorzy.

Old Post 14-04-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Angry

Wcale nie bylo by dobrze!!!
To forum miedzy innymi jest takie dobre poniewaz jest tu tylko wpozo wiara. Nie ma zadnych odmiencow i chamstwa. Mi sie podoba tak jak jest i nie chcialbym zeby sie tu zwalila cala wiara, ktora ma OF (a nie moga przejsc kampani i sie glupio pytaja co maja zrobic w 3 misji).

Old Post 14-04-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Czacha
[HMC-CP]

Forum IMG narazie wyglada tak jak pod zalaczonym linkiem. Licze na to, ze ktos sie wezmie za dopracowanie calego projektu, bo Tysiek doszedl do wniosku ze nie bedzie bral udzialu w tworzeniu forum ani tez oficjalnej stronki.

Logo forum jest projektu Masia, ale chyba nie bardzo pasuje ;-)

Moze ktos z was posiada jakies zdolnosci majstrowania przy php?

Old Post 14-04-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Czacha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Czacha Znajdź więcej post'ów przez  Czacha Dodaj Czacha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Czacha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

ja niestety nie mam takowych umiejetnosci
wlasciwie to nie mam zadnych umiejetnosci
ale zapytam kogos kto ma i zrobi to cosik moze
pytac ?

Old Post 14-04-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Czacha
[HMC-CP]

pytac.. pytac :-)

FireFly poszukuje osob ktore chcialby prowadzic razem z nim oficjalna strone.. i forum. Tak wiec jesli ktos chetny to kontaktowac sie z nim.. ewentualnie ze mna, a ja mu przekaze.

Old Post 14-04-2002 20:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions