Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Polskie Klany na rtcw.fpp.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Polskie Klany na rtcw.fpp.pl

Strona Polskie klany sie ten tego zniknela z serwisu fpp. Postaram sie to naprawic jak najszybciej i tu wielka prosba podajcie mi wasze sklady... to cholernie ulatwi mi robote w takim formacie:

Sklad: lista ludzi - [TagKlanowy]Nikc , nie podajemy rekrutow.
www klanu i mail oraz clan leaderow.
Mozna to dawac na boardzie or na maiala do mnie: [email protected]

Wszystkie klany nowe niech najlepiej postuja swoje sklady i reszte danych TUTAJ! to bede uaktulnial na bierzaco.

Z gory dziekuje za help.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2001 02:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow *** [BK] *** BlitzKrieg ***

Sklad: [BK]Awek, [BK]Blitter, [BK]Budweiser, [BK]Duff, [BK]FritzKrieg, [BK]GrOs, [BK]No0ne, [BK]Okonek, [BK]Pioter, [BK]Sak0, [BK]TubiXXX, [BK]Thor, [BK]Zimmer*, [BK]ZurekDEPECH, [BK]Zoltan.

Strona klanu: WWW.BKRIEG.PRV.PL

Clan Leader: Brak. Klan jest w pelnym tego slowa znaczeniu demokratyczny.

BlitzKrieg jest pierwszym polskim klanem RTCW, powstal z inicjatywy mojej, blittera i budweisera jakies 3-4 dni po wyjsciu pierwszego testu. To sie nazywa cisnienie!
Pozdry

P.S. Sklad sie zmienia czesto, wiec bede tutaj dawal jego uaktualnienia.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 10-12-2001 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: *** [BK] *** BlitzKrieg ***

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

P.S. Sklad sie zmienia czesto, wiec bede tutaj dawal jego uaktualnienia. [/B]

spoxz i to chodzi.

Old Post 10-12-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Oj a ja takim wczesnym rankiem poslalem maila ze skladem BK do DarkXeno ... - post skasowac bo tylko sobie nim nabilem ... guza ?

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 10-12-2001 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

Talking

PEF
Squad: =PEF=Buli =PEF=C00en =PEF=Dr. Obot =PEF=Exeqtor
=PEF=Jaca
=PEF=KalaFi0R =PEF=Kolczan =PEF=Lewandi
=PEF=ProspeR =PEF=RamS =PEF=Smoq =PEF=SnoopDoggyDog =PEF=Sphere =PEF=Z0h1w2
Clan Leader=PEF=Volwerine604
Contact [email protected]

Old Post 10-12-2001 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pef_Sphere
PEF jest pierwszym klanem w polsce - powstał chyba dzień po wydaniu MP TEST

Chyba ??? To wreszcie jak to jest ?? Moze-Chyba ?
Ok, na naszej stronie jest data 26.09.2k1 jako data powstania - a u was cos na stronie takiego jest ? Hmmm nie zauwazylem

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 10-12-2001 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Pef_Sphere
PEF
[B]
PEF jest pierwszym klanem w polsce - powstał chyba dzień po wydaniu MP TEST

Eee??? Chce uniknac tutaj teraz jakiegos licytowania sie typu "nie! to ja bylem pierwszy!" ale pytanie - kto was widzial? Ja nie. W sumie to oprocz Buliego (kamikadze ) nadal was nie widze.
Czekam na nastepne posty w stylu "wy pierwsi??? my zesmy zalozyli klan tydzien przed wyjsciem testu"
Pozdry

Old Post 10-12-2001 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

no to mamy juz 2 pierwsze klany, kto nastepny ?

Old Post 10-12-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Cool

Ja nastepny!

Klan [AGD]

[AGD]Alien
[AGD]GemBoy
[AGD]Dyzio
[AGD]Denis
[AGD]Pyton
[AGD]@xel
[AGD]Demitri

Zalozyciele to pierwsi trzej, ale clanleedera brak. Demokracja. Strona domowa http://agd.clan.prv.pl. Hmm... ulatwie autorom fpp.pl i bede sam informowal o wszelkich zmianach personalnych.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 10-12-2001 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Hello:)

Klan C4

Squad (na dzis)

C4|BadIdea *
C4|Bols
C4|Fox
C4|Korkodyl
C4|Magazynier
C4|Max *
C4|Nightman
C4|Nijel
C4|Shiro
C4|Starsky
C4|sud
C4|Tygrys
C4|Zaitsev

Rekruci
C4|Sierra
C4|WaWa_Emil
C4|Zybii
C4|Baal
C4|Mako
C4|Mazepa

Strona klanowa.. zostaje przeniesiona adres podam po transferze.

* - Tatusiowie Clanu :P (ROTFL)

Old Post 10-12-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea

* - Tatusiowie Clanu (ROTFL)

a mamusia gdzie ?

Old Post 10-12-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Exclamation Uaktualnienie skladu BK

Mamy dwoch nowych kotow
[BK]Lobo_Kid i [BK]Javelin
Pozdry

Old Post 10-12-2001 22:57
bel
sYnth/C4

[WC] Wolf Clan

kolory: ^1[WC]^3klanmember

Załozyciele:
[WC]SITH
[WC]OJCIEC
[WC]Slizgi

Members:
[WC]ZeB
[WC]OP-1
[WC]THRAIN
[WC]belhifet
[WC]MaRIB^
[WC]Timmy

rekrutow nie podaje

Frontmanem klanu jest [WC]Slizgi email: [email protected]
Strona klanu: http://www.wolf-clan.prv.pl/

WolfClan nie jest, nie był ani nigdy nie bedzie "pierwszym" klanem w Polsce. WolfClan zastrzega sobie prawo do bycia "drugim" klanem w Polsce. ;-] Klan [WC] pozdrawia wszystkie "pierwsze" klany. Jako dowod przemawiajacy za nasza prawdomownoscia, niech posłuzy oficjalna data załozenia umieszczona na klanowej stronie (27 wrzesnia AD2001). W tym miejscu chcialbym zastrzec, ze wszelkie roszczenia zwiazane z udowodnieniem, ze powyzszy stan faktyczny nie jest zgodny z prawdą lezy po Waszej stronie .

[BK] byli pierwsi i z nimi jako pierwszymi nawiazalismy klanowy kontakt. So Respect all! =]

[WC] WolfClan -- www.wolf-clan.prv.pl

Edytowane przez bel dnia 11-12-2001 o godz. 00:16

Old Post 10-12-2001 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

bez rekrutow plz.

O i pan BadIdea sie odnalazl, no prosze prosze.

BK: Heheh my nastepnie najpierw byl klan [icp] tez zaraz po wejsciu testu, pozniej wciagnalem to w ramy poison z csa. Szczerze mowiac jednak mam gdzies kto byl pierwszy liczy sie tylko ilu was zabije POISON Wiecej nie wpycham sie w dyspute na temat klanu najstarszego w RTCW.

Peace

Old Post 10-12-2001 23:35
DarkXenocide
Prezes Poison

Srednio moge znalezc co oznacza AGD?
reply asap

I wiekszosc klanow nie podala pelnych info o jakie prosilem... czy tak trudno? Wpisane jest to co podaliscie

Edytowane przez DarkXenocide dnia 11-12-2001 o godz. 08:59

Old Post 11-12-2001 08:24
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Talking no to gratuluje spostrzegawczości

A jak Alien
G jak GemBoy
D jak Dyzio

odkrywcze - dać mi medal

Old Post 11-12-2001 08:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

No to zglaszam sie tez ja ale poki co mam samych rekrutow w klanie wiec tylko chcialbym tu zaznaczyc nasza obecnosc:

[BSM] Chrumkules - Lider

www.BSwM.prv.pl - niestety narazie wyglada jak wyglada ale to tylko dlatego ze jeszcze nie zakonczylem sesji letniej i nie mam czasu na zabawe z www!

Po niedzieli podam juz oficjalnie kto nalezy a kto nie!

Old Post 11-12-2001 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

W sumie to oprocz Buliego (kamikadze ) nadal was nie widze

Nie no nie przesadzaj ja też sporo gram i grałem też wcześniej sporo w test'a. A kto był pierwszy a kto drugi mnie nie interesuje ważne jak kto gra .

Ps.

Zresztą faktycznie może i mnie nie widziałeś na serwerach bo ja i Ciebie nie widywałem nigdzie ( poza postami na forum).

Old Post 11-12-2001 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: no to gratuluje spostrzegawczości

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne
A jak Alien
G jak GemBoy
D jak Dyzio

odkrywcze - dać mi medal

Tak to juz kiedys mowili ale nie mam chyba napisac:

AlienGameboyDyzio [AGD] ?

Znaczy sie moge, ale... ja bym tak nie napisal, ich wybor.

BTW: Dzial klany juz dziala.

Edytowane przez DarkXenocide dnia 11-12-2001 o godz. 09:49

Old Post 11-12-2001 09:38
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Re: Re: no to gratuluje spostrzegawczości

No to masz cytat z ich stronki "Pomysłodawcą jest ALIEN, od którego ksywki wzięła się pierwsza litera. Pozostałe literki pochodzą od ksyw GemBoy i Dyzio."
Pozdry i jush nie śmiece

Old Post 11-12-2001 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Talking

Heh, mialem naprawde niezly ubaw jak czytalem wasze domysly co do AGD.

Ale zgodnie z zasada "nic o nas bez nas" informuje, ze nie mam nic przeciwko wpisaniu po prostu AGD jako nazwy klanu, bez rozwijania skrotu...

Tak prawde mowiac, to jakis czas po powstaniu klanu zastanawialismy sie, czy nie dopasowac jakiejs nazwy, ale nic ciekawego nam do glowek nie przyszlo...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 11-12-2001 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Re: no to gratuluje spostrzegawczości

Chociaz wyslalem skad Sudden Offensiv na maila do DarkXenocide
to napisze to wszystko jeszcze raz na forum, zeby po pierwsze pochwalic sie innym a po drugie zeby nabic sobie posta

[SO] - Sudden Offensiv - www.rtcw.of.pl
kontakt : [email protected]

sklad: [SO]R4DOS
[SO]CRASH
[SO]TKIZZ
[SO]CAIN
[SO]Z3US
[SO]ACID

hmm a ktorym w polsce klanem my jestesmy ?
skoro pierwsze i drugie miejsce jest juz zajete to moze na trzecie uda sie nas upchnac ?

pozdr.

Old Post 11-12-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

a kto jest leaderem w [SO] ? rozumiem ze R4DOS .... ?

Old Post 11-12-2001 15:44
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
a kto jest leaderem w [SO] ? rozumiem ze R4DOS .... ?

W klanie rzadzi demokracja, kazdy jest rowny
A R4dos i Crash byli zalozycielami i ich zdanie chyba jest najwazniejsze

Old Post 11-12-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

to co mam wpisac "-" albo "brak" ?

Old Post 11-12-2001 16:00
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
to co mam wpisac "-" albo "brak" ?

Mysle, ze "brak" bedzie dobry

Old Post 11-12-2001 16:42
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

a ja nie
no i email do mnie bo ja rzadko na konto rtcw_so wchodzę
[email protected]

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 11-12-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]R4DOS
a ja nie
no i email do mnie bo ja rzadko na konto rtcw_so wchodzę
[email protected]

znaczy do clan leader to ja )

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 11-12-2001 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]R4DOS

znaczy do clan leader to ja )

ehh to ja juz nic nie wiem jak to u nas jest
ale chociaz sklad i www dobre podalem

Old Post 11-12-2001 17:33
DarkXenocide
Prezes Poison

SO dopisane.

Old Post 11-12-2001 21:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:36.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions