Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Do czego to dochodzi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Do czego to dochodzi

Dzis o godz 18:10 dowiedzialem sie od kolegi z kalnu [DA] Rudolfa Hess ze CL klanu Pgr pan Ch i zarazem jeden z adminow ich serwer napisal mu wiadomosc na gg ze nie zostanie wpuszczony na ich serwer bo jego nick jest faszystowski. Nie rozumiem o co chodzi takie cos mozna by zrobic jezeli ktos nazywa sie c.i.p.a i inne takie ***e albo jego nick jest obrazajacy dla jakiegos klanu. Kolega Rudolf ma ten nick od kiedy pamietam i jego nazwa nie jest w/g mnie obrazajaca. Człowiek ma swoja ksywe wymyslona przez niego a tu mu z textem wyskakuja ze ma sobie zmienic, zmienic to co jest jego. Wiec pytam sie o co chodzi przecierz ten nick jest taki sam jak inne. Graczy posiadajacy niemiecka ksywe jest kilku nie bede wymienial ale uwazajcie tez mozecie dostac kicka na pgr . Mam archiwum tej wiadomosci. Prosiłbym o wypowiedzenie sie graczy rtcw na ten temat

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-04-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Rudolf to byl chyba taki renifer??
co tutaj mozna sie wypowiadac, to jest wasza prywatna sprawa i sami musicie ja rozwiazac, a nie wpadac z tym na boarda mi sie jedynie nie podoba napis, ktory pokazuje mi sie na ekranie: "You killed YourMather"

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 21-04-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

Exclamation tak to totalna inwigilacja...

Jako ze zostalem uprzedzony o publicznym napietnowaniu na goraco postaram sie ustosunkowac do przedstawionych zarzutow.

1) na gg dostalem wiadomosc od niejakiego pana Judge (jak sie pozniej okazalo [DA] Rudolf Hess) skontakowal sie ze mna by sprawdzic czy PGr nie chce zagrac z jego klanem spara
2) po tym jak sie wypytalem o jaki klan chodzi stwierdzil ze jest wlasnie panem [DA] RH - wyjasnilem co jest z ewentualnym sparingiem, a do tego dodalem ze nie powinnien sie dziwic jesli bedzie go wywalalo z serwera z przyczyn przedstawionych przez Martina
3) wydawalo mi sie ze przyjal to do wiadomosci (bylo ok. godziny 16.30 - 17)
4) godzina 18.20 come back - ponowne wypytanie o spar + rozmowy na temat niemieckich realiow (jak jest z tematem wolfa w Niemczech)
5) poinformowanie mnie o tym topicu

teraz powiem jak jest z mojego punktu widzenia
- na serwerze zainstalowalem WAB 1.0a - defaultowo jest kopanie za "illegal names" nie bylo tam HeSS'a a jest np. Himmler (dzis rowniez kilkukrotnie kopniety), poinformowalem o tym Judge i sie dowiedzialem ze ow Himmler to przyszly rekrut [DA]
- dodalem Hess'a <- z tych samych powodow dla ktorych jest tam hitler i himmler
- wyjasnilem ze takie ustawienia sa prawdopodobnie tylko na PG, zaproponowalem zmiane nicka (np. na Paton - jak sie okazalo pan Hess juz takiego nicka w przeszlosci uzywal ) lub rezygnacje z PG
- serwer nie jest moim prywatnym, stoi na sprzecie PG, to ze dziala tak jak dziala (cdkey ), ze jest "otwarte" na swiat (przy powszechnym ograniczaniu dostepnu z zewnatrz w sieci akademickiej - np. ftp, dc) to i tak jest cud - ktos za ten serwer odpowiedzialnosc musi ponosic...
- jesli klan [DA] postawi serwer - mozecie na dzien dobry wpisac mnie w banned - to jest WASZE prawo
- poza "faszystowskimi" w illegal names sa takze inne wyrazenia np. "ass" za ktore byl kickowany pan -BoB-Ygrass - dostalem maila, wyjasnilem - jest OK.

Archiwum wiadomosci za zgoda Judge do wgladu

ew. niejasnosci -> gg 2095018

Old Post 21-04-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [PGr]ch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [PGr]ch Znajdź więcej post'ów przez  [PGr]ch Dodaj [PGr]ch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [PGr]ch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Do Xaoo
w koncu board zrzesza duza ilos ludzi chcialbym poznac ich zadnie. A do czego jest tak wogule board jestem juz troche na nim i nie dzieje sie tu duzo ostatnio a jezeli topic jest glupi to prosze go wykasowac i po sprawie

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 21-04-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

hehz, jezeli sie nie myle to Rudolf Hess byl najblizszym wspolpracownikim hitlera, byl on ojcem praktycznie planu zniszczenia, dlatego mysle ze Ch nie jest bez racji, to tak jakby ktos latal jako Osama bin Laden, albo sam hitler, zalezy od poczucia humoru, ale Rudolfe Hess to jest autentyczna postac i on jej nie wymyslil

uhm, nie mylilme sie: http://northnr.w.interia.pl/Hess.html

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 21-04-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ch ja nic do ciebie nie mam , jak bedzie serwer nie bedzie zadnych banow tylko chodzi mi o wytlumaczenie po co te kicki po co jest tak serwer ustawiony wiem ze jest cos takiego tylko na pgr. Cougar nie mylisz sie wszystko zalezy od poczucia humoru mi nie przeszkadza kto jak sie nazywa zwisa mi to wazne jest ze jest czlowiekiem , polakiem (nie koniecznie) i ze mozna z nim pogadac. Ale czy to dziwne grajac w rtcw w II swiatowa czlowiek upodabnia siebie do kogos z tego okresu to jest tylko nick zachowaniem przecierz on tego kogos nie odzwierciedla. Jezeli Ch tak ma byc powiem Rudolfowi zeby cos z tym zrobil.
Widzisz Xaoo ktos sie jednak wypowiedzial

(...)

Old Post 21-04-2002 18:49
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Re: tak to totalna inwigilacja...

quote:
Napisane oryginalnie przez [PGr]ch
poza "faszystowskimi" w illegal names sa takze inne wyrazenia np. "ass" za ktore byl kickowany pan -BoB-Ygrass - dostalem maila, wyjasnilem - jest OK.
[/B]

To potwierdze, bo znam pana ygrass i wystarczylo, ze zmieni nicka na ygras Ja w tej sprawie widze jeden kompromis: pan rudolf hess na PG niech gra pod nickeim [DA]Rudolf H. albo [DA]RH bo i tak kazdy bedzie wiedzial, ze to ty

Old Post 21-04-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

Question

Ch ja nic do ciebie nie mam , jak bedzie serwer nie bedzie zadnych banow tylko chodzi mi o wytlumaczenie po co te kicki po co jest tak serwer ustawiony wiem ze jest cos takiego tylko na pgr.

Tak chyba jest tylko na PG (nie dostawiajcie r - to nie jest serwer klanowy), nigdzie wiecej nie ma wab'a, a w PB tez nikt sie nie bawil. Banow (prawie) nie ma - jak narazie jest 1 permanentny i za TK (dzis troche serwer zaszalal) 5 minutowe. Kopy sa za empty name, illegal name, i tym podobne.

Cougar nie mylisz sie wszystko zalezy od poczucia humoru mi nie przeszkadza kto jak sie nazywa zwisa mi to wazne jest ze jest czlowiekiem , polakiem (nie koniecznie) i ze mozna z nim pogadac. Ale czy to dziwne grajac w rtcw w II swiatowa czlowiek upodabnia siebie do kogos z tego okresu to jest tylko nick zachowaniem przecierz on tego kogos nie odzwierciedla.[/QUOTE]

Powiedz co to za poczucie humoru ? Nie masz nikogo z rodziny kto spedzil pewien okres w obozie, lub co gorsza w nim zginal ?

Jezeli Ch tak ma byc powiem Rudolfowi zeby cos z tym zrobil.[/QUOTE]

Juz przeciez mowilem ze rozmawialem z Judge i powiedzialem ze tak zostanie i ze ma 2 wyjscia - wiec nie kumam po co ten caly topic - jesli mial mnie przekonac do zmiany decyzji to raczej sie nie udalo.

PS. z illegal names wylatuje "ass" bo sprawdzalem logi i widzialem ze za to akurat leca niewinni ludzie (np. [=||=] Wujass) - ale nie znaczy to ze za uzycie ass nie bedzie, w tym wypadku, banow.

Old Post 21-04-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [PGr]ch Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [PGr]ch Znajdź więcej post'ów przez  [PGr]ch Dodaj [PGr]ch do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [PGr]ch prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Dobra uwazam topic za zamkniety sorrki za zawracanie głowy oraz za to r przy pg. A co do humoru niektorych moze smieszyc nie ktorym moze sie to nie podobac (chodzi o nicki ) kazdy ma odmienne zdanie i psychike jak mowilem mi to obojetne , oczywisciei nie smieszy mnie sytuacja jaka byla podczas II sw normalny to ja jeszcze jestem thx za wyrozumialosc i odpowiedzi mam nadzieje ze sie Ch nie pogniewales i nie wzioles sobie tego wszystkiego na powaznie

(...)

Old Post 21-04-2002 21:27
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cougar

uhm, nie mylilme sie: http://northnr.w.interia.pl/Hess.html

O stary, widziales całość tej strony?

Know your limits

Old Post 21-04-2002 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Ale czy to dziwne grajac w rtcw w II swiatowa czlowiek upodabnia siebie do kogos z tego okresu...

sorry ale jak mozna sie upodabniac do kogos kto wybil pol swiata? mysle ze troche ta ksywka nie na miejscu,ale to tylko moje zdanie, tak jak mowie wszystko zalezy od czlowieka

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 21-04-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking o co chodzi?

eeeee nooooooo nie kumam. zadyma za to, że koleś ma xywe taką a nie inną.co za nie tolerancja chodziarz z drugiej strony kolo był zły ale to sprawa kolesia który ma taką xywe. hmmmm do czego to dochodzi.
za moich czasoof to takich zadym nie było!
ahhhh ta dzisiejsza młodzież!!!!

Old Post 21-04-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

Thumbs up

quote:
Dobra uwazam topic za zamkniety sorrki za zawracanie głowy oraz za to r przy pg. A co do humoru niektorych moze smieszyc nie ktorym moze sie to nie podobac (chodzi o nicki ) kazdy ma odmienne zdanie i psychike jak mowilem mi to obojetne , oczywisciei nie smieszy mnie sytuacja jaka byla podczas II sw normalny to ja jeszcze jestem thx za wyrozumialosc i odpowiedzi mam nadzieje ze sie Ch nie pogniewales i nie wzioles sobie tego wszystkiego na powaznie

No problem

Old Post 21-04-2002 22:09
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

Xaoo: masz cos do naszej koffanej Mamuski?
zze coo? zabiles ja???? :FFFF
nosh ... bo oglosimy SwietaInkwizycje!!!

zgadzam sie z Ch.
jego (powiedzmy server, jego podworko, on ustala zasady, granie tam nie jest przymusem tylko jedna z mozliwosci

pozdrawiam

Old Post 22-04-2002 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[DA]Lord BUSHII
Guest

Jak dla mnie to komedia

Jestem bliskim kolegą Rudolfa Hessa i uważam, że to co wyprawia admin PG to istna komedia. Ale jak zauważyliście słusznie, to jego podwórko i wedle hasla "wolnoć Tomku w swoim domku" będzie se robił co mu się żywnie podoba.
Ciekawi mnie tylko, czy KmH też dostaną bana, bo to też naziści i faszyści pełną gębą. Tym bardziej mnie to zastanawia, że mój brat gra właśnie w tym klanie.
Śmiechu warte. Bany za nicka. Po prostu żenada. Komuś się nudzi i tyle.

Pozdrawiam,
BUSHII

Old Post 22-04-2002 19:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

Re: Jak dla mnie to komedia

Jestem bliskim kolegą Rudolfa Hessa i uważam, że to co wyprawia admin PG to istna komedia.

. . .

Ale jak zauważyliście słusznie, to jego podwórko i wedle hasla "wolnoć Tomku w swoim domku" będzie se robił co mu się żywnie podoba.

Gorzej - to nie jest moje podworko, ja tu jestem tylko "burkiem" ktory ma je pilnowac. (zapraszam na gg 2095018 na szczegolowa rozmowe, chetnie Ci oraz innym zainteresowanym wytlumacze realia w jakich dziala serwer - temat raczej nie publiczny :/ )

Ciekawi mnie tylko, czy KmH też dostaną bana, bo to też naziści i faszyści pełną gębą. Tym bardziej mnie to zastanawia, że mój brat gra właśnie w tym klanie.

Z czym Ci sie kojarzy KmH ? (nie zagladaj tylko do ksiazek - moje pierwsze skojarzeje to KGHM Polska Miedz SA. - bez obrazy ale tak bylo) a z czym R.H. - zastanow sie...

Śmiechu warte. Bany za nicka. Po prostu żenada. Komuś się nudzi i tyle.

To jest twoja opinia, ponadto "bany" sa _NA_ nicka (kick za "illegal name"), a nie na ip czyli nie mozna wejsc z TYM nickiem, a po jego zmianie mozna - zeby byla jasnosc. A ze sie nudzi... ostatnio rzeczywiscie wiecej przy serwerze grzebie - a prawdopodobnie bede jeszcze wiecej

Old Post 22-04-2002 20:11
MAr-n
PROwokator

Wiecie co cieszy mnie to to ze sie tutaj wypowiadacie bo juz dawno nie bylo jakiegos tematu godnego uwagi oprucz Achtunga ktory jest rozbrajajacy i nic go nie pobije jak na razie. Co do serwera pg juz jest zalatwione i to szybciej niz myslialem bo chwile po moim topiku A jeszcze jedno Cougar powiedz mi czego nie mozna wybierac sobie imion jakie sie chce czy gdzies powstal jakis regulamin zezwalajacy jakie kto ma miec nicki z tego co widac to chyba nie

(...)

Old Post 22-04-2002 20:53
[PGr]ch
Skilled (Knight)

koniec i kropka

Co do serwera pg juz jest zalatwione i to szybciej niz myslialem bo chwile po moim topiku

A tego to ni jak nie moge pojac - topic niczego nie zmienil, wg mnie sprawa zostala zalatwiona jeszcze przed topikiem i nie mam pojecia do czego on byl potrzebny (moja opinia - sam wspomniales ze masz archiwum z gg, mysle ze nie napisalem tu nic nowego) Jedynie mogl przysporzyc dodatkowych postow na koncie osob tu sie wypowiadajacych (tzw. statsiarze ! )

A jeszcze jedno Cougar powiedz mi czego nie mozna wybierac sobie imion jakie sie chce czy gdzies powstal jakis regulamin zezwalajacy jakie kto ma miec nicki z tego co widac to chyba nie

To moze ja od siebie - jest takie cos jak etykieta/netykieta/bushido - moze sie zdziwisz ale np. u nas (PG) czasami mozna zostac odcietym od sieci za naruszenie netykiety... Niby czemu nie mozesz miec nicka np. C4|Max czy [BK]GrOs - czy zabronilbys komus uzywania twojego nicka (btw. zbierznosc nickow calkiem przypadkowa )? A niby czemu ? Czemu nie obraza sie innych w nicku ? etc. etc. - ETYKA. Mysle ze dalsze ciagniecie tego watku jest wrecz niewskazane, wnosze o zamkniecie lub nawet wykasowanie tegoz topicu (bo juz sie pojawiaja nasladowcy R.H.)

Old Post 23-04-2002 03:15
MAr-n
PROwokator

Ch nie chodzi mi o podszycie sie pod czyjs nick bo to jest najwiekszy pokaz lameri ze strony tego kto to zrobil , ale chodzilo mi czy jezeli ja mam taki nick np MArtin to czy jest niedozwolone jego uzycie a wiem ze nikt go nie ma , poczytaj troche dokladnie co napisal Cougar bo ja napialem oczym innym ale ty to chyba zle zinterpretowales albo ja zle napisalem
Co masz na mysli nasladowcy R.H

(...)

Old Post 23-04-2002 13:52
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Re: Re: Jak dla mnie to komedia

quote:
Z czym Ci sie kojarzy KmH ? (nie zagladaj tylko do ksiazek - moje pierwsze skojarzeje to KGHM Polska Miedz SA. - bez obrazy ale tak bylo) a z czym R.H. - zastanow sie...
[/B]

to jest przesada koleś.
ja ci pokaże koleś!

Old Post 23-04-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Nie wiem czy dawanie bana za nicka to dobra droga ale...

Czy Wy chociaz wiecie z kim identyfikujecie sie wybierajac sobie takiego nicka?! Ci goscie (Hess, Himmler czy Mengele - oops - wybacz stary! itp. ) to byla najgorsza banda zbrodniarzy w XX wieku. Patrzac na mojego awatara mozecie zobaczyc ze sam jestem zafascynowany niemiecka machina wojenna tamtego okresu ale nieznaczy to ze fascynuje mnie tchorz, ktory zza biurka w swojej kwaterze nie brudzac wyglansowanych oficerek planowal i wydawal rozkazy do masowych jatek nie majacych nic wspolnego z wojna! To byli zakompleksieni frajerscy tchorze, ktorych historia poprzez zbiegi okolicznosci wyniosla do tego, ze o nich wogole slyszeliscie! Gdziez im do takiego Wittmana czy Skorzennego, do odwagi i brawury oslaniajacych odwrot z Rosji dywizji Waffen SS! Pomijam kwestie innych armii czy narodowosci bo nie o to tu chodzi. Wstydzilbym sie dawac sobie takiego nicka nawet jesli jest to tylko fake - nie chcialbym bowiem miec nic wspolnego z takimi nieludzmi jak oni.

Oczywiscie decyzja nalezy do Was ale nie dziwcie sie dzialaniom adminow, ktorzy majac do wyboru goszczenie Was na swoich serwerach a strate byc moze dziesiatek zdegustowanych innych graczy, wybieraja bana. I nie znaczy to ze sam bym z Wami nie zagral - jestem raczej tolerancyjny a jedyny np. znany mi Dr.Mengele jest zajebistym gosciem - mimo to granice tolerancji u innych sa polozone w roznych miejscach.

Old Post 23-04-2002 21:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

ehh Mazion piszesz o jednym mowisz o drogim dla ciebie Dr.Mengele jest zajebistym gosciem a dla mnie Rudolf Hess no i co gdzie tu poprawna odpowiedz Hess jest nie tolerancyjny bo go nie znam i jest beee a Dr.Mengele jest cool bo go znam Jezu
Oni maja takie ksywy ale zachowaniem wypowiedzia napewno nie odzwierciedlaja tych osob Nie mam nic do Dr.Mengele ale poruszylem tu kwestje dobra kolezenskiego
A tak propo Ch Dr.Mengele tez dostal bana ?? nie zebym sie domagal tylko tak sobie pytam

(...)

Old Post 23-04-2002 22:46
[POISON]Mazio
Guest

quote:
ehh Mazion piszesz o jednym mowisz o drogim dla ciebie Dr.Mengele jest zajebistym gosciem a dla mnie Rudolf Hess no i co gdzie tu poprawna odpowiedz Hess jest nie tolerancyjny bo go nie znam i jest beee a Dr.Mengele jest cool bo go znam Jezu
Oni maja takie ksywy ale zachowaniem wypowiedzia napewno nie odzwierciedlaja tych osob Nie mam nic do Dr.Mengele ale poruszylem tu kwestje dobra kolezenskiego
A tak propo Ch Dr.Mengele tez dostal bana ?? nie zebym sie domagal tylko tak sobie pytam

Nie lacze tych dwoch spraw - jako kolega w pubie gracz imieniem Dr.Mengele jest fajny, ale nie zmienia to faktu ze nie podoba mi sie taki nick i jemu podobne, dlaczego - bylo wczesniej! Pamietaj ze nicki sa widoczne dla wszystkich a np. u bardzo mlodych graczy moga wplywac na ich swiatopoglad a nie chcemy chyba szkolic mlodych faszystow? Chyba ze sie myle ofkz!

Old Post 24-04-2002 00:28
[PGr]ch
Skilled (Knight)

[/QUOTE]

Powiem tak: nie mam nic do zadnej z wymienionych osob czy to Judge vel R.H czy Dr.Mengele - sa graczami takimi jak ja... ja mam tylko zastrzerzenia do nick'ow - tyle.

Mazio: osoby te nie maja bana za nick (powtarzam po raz nie wiem ktory ) - poprostu po wykopaniu z serwera zmieniaja nick i wchodza normalnie - wg mnie jest to rozwiazanie wrecz "nieszkodliwe"

Martin: owszem w illegal names znalazl sie rowniez "mengele" - wyszlo to w rozmowie z R.H. pierwszego dnia tego zamieszania i uznalem ze jest to ta sama dzialka :|

PS. Falek - cichaj, PGr moze sie gorzej kojarzyc

Old Post 24-04-2002 00:52
DarkXenocide
Prezes Poison

A taki nic : ch? co to jest mi sie to kojarzy z ... ubic go Zbanowac wszedzie co tu nam bedzie taki lazil i domysly wzbudzal co jest dalej po ch

Ch better run

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 24-04-2002 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking buahahahaha

nastepny topic ktury mnie bardzo rozbawiu hehe ile wy macie lat dzieciaki? banujecie kogos za nic(ka) z serwa prosze was! mnie tez zbanujecie? bo jak mnie zabijesz to pisze: u killed YourMother. ehhh panowie panowie zastanufcie sie nad tym mocno tacy ludzie jak Mengele sa pionierami Polskiej Sceny RTCW moze tego nie wiesz ? i gra z nimi to czysta przyjemnosc a ze boli cie ich nick bo jestes mauo tolerancyjny to sobie z nimi nie pograsz a uwierz mi masz czego zauowac. przy koazji chciauem pozdrowic wszystkich "zbrodniarzy" 2 wojny swiatowej oraz innych ludzi o orygianlnych nickach

Old Post 24-04-2002 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[PGr]ch
Skilled (Knight)

A taki nic : ch? co to jest mi sie to kojarzy z ... ubic go Zbanowac wszedzie co tu nam bedzie taki lazil i domysly wzbudzal co jest dalej po ch

dalej juz nic nie ma a banowac mozecie i tak nie gram zbyt wiele w wolfa, a jesli to na 1 lub 2 serwerach (pg 1 i/lub pg 2 ) bedzie czas zeby postudiowac ;/ DX - ty siem lepiej nie wychylaj

Do YourMother: czy wy ludzie czytac nie umiecie ? nikt nie ma bana za nicka!!! Ze Mengele gra dlugo to wiem bo i mi sie zdarzylo grac od 1 dnia jak wyszedl test1(ch->[PG]ch->[PGr]ch), ale czy to daje jakies przywileje ? mniej do mnie strzelaja ? Uwierz ze mam powody - why panowie z DA (np.[DA]Lord BUSHII) nie krzycza juz, dlaczego sam zainteresowany R.H. ? bo wyjasnilem dlaczego tak musi byc - nie jest to jednak temat dla szerszej publiki (gg 2095018 jakby co). Proponuje skonczyc ten topic i gnebic mnie osobiscie na gg

Old Post 24-04-2002 12:10
[POISON]Mazio
Guest

Re: buahahahaha

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
nastepny topic ktury mnie bardzo rozbawiu hehe ile wy macie lat dzieciaki? banujecie kogos za nic(ka) z serwa prosze was! mnie tez zbanujecie? bo jak mnie zabijesz to pisze: u killed YourMother. ehhh panowie panowie zastanufcie sie nad tym mocno tacy ludzie jak Mengele sa pionierami Polskiej Sceny RTCW moze tego nie wiesz ? i gra z nimi to czysta przyjemnosc a ze boli cie ich nick bo jestes mauo tolerancyjny to sobie z nimi nie pograsz a uwierz mi masz czego zauowac. przy koazji chciauem pozdrowic wszystkich "zbrodniarzy" 2 wojny swiatowej oraz innych ludzi o orygianlnych nickach

Problem lezy w tym YourMother, ze te sprawy (ktos moze to np. uznac za propagowanie ideologii faszystowskiej) sa sankcjonowane przez kodeks karny wielu krajow w tym Polski, a o ile sie nie myle to odnosne wpisy sa rowniez w naszej konstytucji.

Nie jest to wcale taki dziecinny spor, chociaz bronie tu tylko teoretycznych racji! Ja osobiscie moge zbanowac tylko swoja zone jak mi zupe przesoli a i to hgw jaki ma ta kobita ip?!?

Poza tym nikt nie laczy osobowosci tych graczy z "dokonaniami" ich "patronow" - mysle ze gdyby ich sprawdzic to maja raczej mgliste pojecie o tychze zbrodniarzach - bez cudzyslowia! Lubie sie posmiac i bawia mnie kawaly o zydach i ssmanach, ale opowiadane sa normalnie w "towarzystwie" bo nawet na pieprzonym TVN takich nie uswiadczysz, bo to bylo nie bylo forum publiczne. Nasze granie jest rowniez ogolno dostepne i kazdy kto ma drut i ogorka moze sie z internetem polaczyc, w zwiazku z tym uwazam ze takie dzialanie adminow jest czysto prewencyjnym (zeby sie nikt nie przy.......).

Zreszta juz kilka razy [PGr]Ch pisal ze nie dostali bana, chociaz ja moge potwierdzic ze rowniez spotkalem sie na jakims niemieckim serwerze, ze bot admin nie wpuscil kogos z Hitlerem w nicku i bylo to w "automacie", czyli nikt u nas prochu nie wymyslil.

Poza tym jest to czysto akademickie roztrzasanie, podobnie jak topik "ssac czy spac" i nikt sie tu nie zacietrzewia!

Pozdrowionka YourMother! Swoja droga jak pierwszy raz Cie sfragowalem na ByRy to mi serce zabilo ze do swojej Matki strzelam - zajebisty Nick!!!

Old Post 24-04-2002 12:26
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

dalej juz nic nie ma a banowac mozecie i tak nie gram zbyt wiele w wolfa, a jesli to na 1 lub 2 serwerach (pg 1 i/lub pg 2 ) bedzie czas zeby postudiowac ;/ DX - ty siem lepiej nie wychylaj

Ch niestety swieta inkwizycja wraz z id postanowila zaimplementowac nowe cvary w PB, soon bedziesz auto kopany przez PB za nicka Podobnie wszystkie zenskie nicki, jesli nie dostarczy sie zaswiadczenia z komendy wojewodzkiej, ksero aktu bierzmowania i odcisku stup w gipsie. Podobnie z nickami na litere L gdyz statystycznie uzywaja je osoby o chorej psychice.
Milym akcentem jest to ze Ch wyznal swoje winy i sam siebie zbanowal na serwach PGr! co za postawa!

Trwaja prace nad projektem w ktorym kazdy bedzie uzywal specjalnych nickow wdlg schematu: 3litery oznaczaja miasto, cyfry rok urodzenia podzielony przez ilosc kb/s lacza gracza.

Pragne tez poinformowac ze 33 maja , odbedzie sie marsz pod sejmem w sprawie , zaostrzenia kontroli nickow w grach komputerowych

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 24-04-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool aaaaaaa...

aaaa to sorki . Dobra moderator zamykaj ten topic konczymy flaszkie i do domu

Old Post 24-04-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:36.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions