Re: buahahahaha
quote: Napisane oryginalnie przez YourMother
nastepny topic ktury mnie bardzo rozbawiu hehe ile wy macie lat dzieciaki? banujecie kogos za nic(ka) z serwa prosze was! mnie tez zbanujecie? bo jak mnie zabijesz to pisze: u killed YourMother. ehhh panowie panowie zastanufcie sie nad tym mocno tacy ludzie jak Mengele sa pionierami Polskiej Sceny RTCW moze tego nie wiesz ? i gra z nimi to czysta przyjemnosc a ze boli cie ich nick bo jestes mauo tolerancyjny to sobie z nimi nie pograsz a uwierz mi masz czego zauowac. przy koazji chciauem pozdrowic wszystkich "zbrodniarzy" 2 wojny swiatowej oraz innych ludzi o orygianlnych nickach
Problem lezy w tym YourMother, ze te sprawy (ktos moze to np. uznac za propagowanie ideologii faszystowskiej) sa sankcjonowane przez kodeks karny wielu krajow w tym Polski, a o ile sie nie myle to odnosne wpisy sa rowniez w naszej konstytucji.
Nie jest to wcale taki dziecinny spor, chociaz bronie tu tylko teoretycznych racji! Ja osobiscie moge zbanowac tylko swoja zone jak mi zupe przesoli a i to hgw jaki ma ta kobita ip?!?
Poza tym nikt nie laczy osobowosci tych graczy z "dokonaniami" ich "patronow" - mysle ze gdyby ich sprawdzic to maja raczej mgliste pojecie o tychze zbrodniarzach - bez cudzyslowia! Lubie sie posmiac i bawia mnie kawaly o zydach i ssmanach, ale opowiadane sa normalnie w "towarzystwie" bo nawet na pieprzonym TVN takich nie uswiadczysz, bo to bylo nie bylo forum publiczne. Nasze granie jest rowniez ogolno dostepne i kazdy kto ma drut i ogorka moze sie z internetem polaczyc, w zwiazku z tym uwazam ze takie dzialanie adminow jest czysto prewencyjnym (zeby sie nikt nie przy.......).
Zreszta juz kilka razy [PGr]Ch pisal ze nie dostali bana, chociaz ja moge potwierdzic ze rowniez spotkalem sie na jakims niemieckim serwerze, ze bot admin nie wpuscil kogos z Hitlerem w nicku i bylo to w "automacie", czyli nikt u nas prochu nie wymyslil.
Poza tym jest to czysto akademickie roztrzasanie, podobnie jak topik "ssac czy spac" i nikt sie tu nie zacietrzewia!
Pozdrowionka YourMother! Swoja droga jak pierwszy raz Cie sfragowalem na ByRy to mi serce zabilo ze do swojej Matki strzelam - zajebisty Nick!!! 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|