Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Polska a świat...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy Polska a świat...

Wczoraj był ćwierćfinałowy mecz clanbase q3ut cup... jak do tąd było to chyba najbardziej zacięte i fascynujące spotkanie w pucharze. Marzy mi sie choćby jeden polski klan z takim zgraniem i skutecznoscia. nawet [pro], ktore "zrzeszało najlepszych polskich graczy ut", nie dorównało by IQS albo Valour... czego to wina? nie mamy dobrych taktyk? nie mamy dobrych graczy? co zrobic zeby polskie klany graly tak jak zagraniczne?
ps. wynik meczuIQS v Valour to 2:1 dla IQS po 3 mapach

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-04-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ja mam kilka pomyslow ...

Old Post 23-04-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ja mam kilka pomyslow ...

to wal

Old Post 23-04-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Polska a świat...

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
Wczoraj był ćwierćfinałowy mecz clanbase q3ut cup... jak do tąd było to chyba najbardziej zacięte i fascynujące spotkanie w pucharze. Marzy mi sie choćby jeden polski klan z takim zgraniem i skutecznoscia. nawet [pro], ktore "zrzeszało najlepszych polskich graczy ut", nie dorównało by IQS albo Valour... czego to wina? nie mamy dobrych taktyk? nie mamy dobrych graczy? co zrobic zeby polskie klany graly tak jak zagraniczne?
ps. wynik meczuIQS v Valour to 2:1 dla IQS po 3 mapach

Guri, trzeba zacząć od tego że my wogóle nie mamy jakowych taktyk ... :-/

Old Post 23-04-2002 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

eee tam..

eee tam to tylko gra...

Old Post 23-04-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: eee tam..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
eee tam to tylko gra...

no - nie wiem - niektorzy traktuja Ut tak smiertelnie powaznie - ze zapominaja o przyjazniach i gotowi sa sie zwajemnie zatluc w realu :/

Old Post 23-04-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: eee tam..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
eee tam to tylko gra...

dopuki sie nie gra w jakiejs w lidze... jak sie juz zacznie to kazdy chce wygrac za wszelska cene... za przyklad mozna wziac ping of death [odsylam na ut.pl, do kolumny ottara ] ktory zaz wszelka cene chcial wygrac i mu sie udalo...

Old Post 24-04-2002 11:52
deen
Man of the Moon

Re: Re: eee tam..

quote:

dopuki sie nie gra w jakiejs w lidze... jak sie juz zacznie to kazdy chce wygrac za wszelska cene... za przyklad mozna wziac ping of death [odsylam na ut.pl, do kolumny ottara ] ktory zaz wszelka cene chcial wygrac i mu sie udalo...

jako jedyni mamy pingi 300 na wlasnych serwerach, za granica jest jeszcze gorzej, nie mamy warunkow do gry i nie ma mowy o taktykach, zeby takie zastosowac trzeba sie zgrac a nie ma gdzie.
Btw mamy dobych graczy ktorzy dorownuja poziomem gry do tych zza granicy.

Old Post 24-04-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: eee tam..

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jako jedyni mamy pingi 300 na wlasnych serwerach, za granica jest jeszcze gorzej, nie mamy warunkow do gry i nie ma mowy o taktykach, zeby takie zastosowac trzeba sie zgrac a nie ma gdzie.
Btw mamy dobych graczy ktorzy dorownuja poziomem gry do tych zza granicy.

u siebie pingi 300? lol... czasami sa, ale to nie jest powod... serverow tez jest duzo [9?]...

Old Post 24-04-2002 12:30
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: eee tam..

quote:

u siebie pingi 300? lol... czasami sa, ale to nie jest powod... serverow tez jest duzo [9?]...

Gurias hmm może nie 300, ale już mnie to z lekka wpierda**, mieliśmy grać klanoowke z 2k, szwedzki klan, goście przyszli sprawdzić ping u nas na serverze, najpierw na coolnecie, mieli 80 i mowili ze nawet nawet :/ [ ja taki ping mam na codzien grajac z Polski ] a potem poszlismy na kubusia 2 to mieli 50 ... bleh a ja który grałem z polski mialem 70 :-/ . Na zagraniczne servery nawet nie patrze, ostatnio jak szukałem w wyszukiwarce to było kilka servów gdzie pisało że mam ping 80, wszedłem i miałem 200 ...

Old Post 24-04-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: eee tam..

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
najpierw na coolnecie, mieli 80 i mowili ze nawet nawet :/ [ ja taki ping mam na codzien grajac z Polski ] a potem poszlismy na kubusia 2 to mieli 50 ... bleh a ja który grałem z polski mialem 70 :-/ . Na zagraniczne servery nawet nie patrze, ostatnio jak szukałem w wyszukiwarce to było kilka servów gdzie pisało że mam ping 80, wszedłem i miałem 200 ...

o coolnecie1 proponuje zapomniec - nie bedzie mial lepiej (przynajmniej przez jakis czas ) z lagami.

a o coolnecie2 ... no coz - jesli WSZEDZIE masz lagi Blood, to moze znaczyc ze lacze masz do ...

a co do wyszukiwarek - nie czytaliscie manuala, co?
przeciez tam jest napisane (przynajmniej w AllSeeingEye) ze on pinguje Od Swojego Pingowego Servera do servera gry.
czyli wypisuje ci pingi nie OD Ciebie do coolnetu, ale od Siebie do coolnetu.

Old Post 24-04-2002 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry argh

bo taka jest pierdo.lona prawda! mamy takie łącza że u siebie mamy pingi średnioo 80 a zagranicą 250, a tacy kolesie z niemiec/szwecji albo inny dobzi mają na swoich klanowych serverach pingi 20 a za granicą 80... niestety sie na to g00wno nic nie poradzi, a szkoda...

Old Post 24-04-2002 19:10
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: argh

quote:
bo taka jest pierdo.lona prawda! mamy takie łącza że u siebie mamy pingi średnioo 80 a zagranicą 250, a tacy kolesie z niemiec/szwecji albo inny dobzi mają na swoich klanowych serverach pingi 20 a za granicą 80... niestety sie na to g00wno nic nie poradzi, a szkoda...

To jest Polska i to jest gówno :/

Old Post 24-04-2002 19:18
GuriaS
Breathe

Talking Re: Re: argh

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

To jest Polska i to jest gówno :/

no to blood bierz screema, robie napad na bank, ja zalatwie transport i spier.dalamy z tego kraju

Old Post 24-04-2002 20:05
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: argh

quote:

to wkurzyc cie jeszcze bardziej?
jak zaczynalem grac w UT (i bylem regularnie klepany przez naszych w zwiazku z tym, na polskich servach) --- szedlem sobie grac za granica. we francji, szwecji, anglii. czasami i w stanach, ale tam maja dziwne servy. i pingi mialem POROWNYWALNE z ich (tamtych graczy) pingami.
a wiesz dlaczego? bo mam lacze do PROVIDERA a nie do jakiegos narodowo-monopolistycznego smiecia. tyle, ze gdybys chcial miec identyczne lacze jak ja mam - zaplacilbyc (miesiecznie) 3-4tys abonamentu. A ze chcesz placic mniej - to i jakos mniejsza dostajesz - to normalne. mozna sie wkurzacz, mozna sie z tym pogodzic

no juz - nie denerwuj sie

Old Post 25-04-2002 03:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions