Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Weird... I co dalej?
Czy jestes za zbanowaniem weird'a?
Ta ankieta została zakończona.
Tak 12 36.36%
Nie 15 45.45%
Nie mam zdania 6 18.18%
W sumie: 33 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Anouaar
Guest

Weird... I co dalej?

Hmm... Kazdemu jest chyba nany termin hipokryzja. Tak, tak. To piekne slowo weszlo do naszego slownika i sie zadomowilo idealnie... Jak i w naszej mowie i jak w naszych czynasz. Tak, wiec weird wykrzykuje wszystkich od lam itp, chce dla kadego bana, lecz sam nie jest feir wobec nas... Wjebal sie on na konto GorE'a, potem Turka i zrobil wioche... Kto nie wiezy ma logi w temacie "Tak?????" (czy jakos tak). Ja dla potwiedzenie walne jeszcze to:
[17:39:41] <weird> Anouaar : turek w opalach
[17:39:54] <Anouaar> Whot?
[17:40:13] <Anouaar> Jest w opalach, bo wjebales mu sie na
konto.
[17:41:11] <weird> dostal z powrotem i znowu sie wjebalem
[17:41:30] <weird> ee tam, nic nie mowie bo ogo juz pewnie sie doczekac nie moze kolejnej porcji logow
[17:41:31] <Anouaar> I co robisz?
[17:41:43] <weird> zmienilem mu awatara

Jak widac... Lameria... callvote ban weird

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-04-2002 19:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

dajmy sie wypowiedziec oskarzonemu:>

Old Post 24-04-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
dajmy sie wypowiedziec oskarzonemu:>

Zaraz powie, ze sie nad nim wywyzszamy, bo nie zna Ozzego Osbourna lub czegos takiego, wlanie cyniczna gadke i bedzie probowal zakrecic sytuacja, zeby wszyscy mu wspolczuli.

Old Post 24-04-2002 19:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Weird... I co dalej?

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar

vote no.

I tyle... dlaczego?

ogolnie: sytuacja mogla byc denerwujaca dla zainteresowanych aczkolwiek nic strasznego (jak dla kogo) sie nie stalo a kazdy popelnia bledy

szczegolowo: nie jestem zainteresowany (czyt.zchazcony) wiec nie znam wszystkich faktow... ale popieram weirdiusza bo moge i ufam ze zrobil najlepiej co umial

Old Post 24-04-2002 20:04
Anouaar
Guest

Re: Re: Weird... I co dalej?

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

vote no.

Twoj wybor.

quote:
ogolnie: sytuacja mogla byc denerwujaca dla zainteresowanych aczkolwiek nic strasznego sie nie stalo a kazdy popelnia bledy

Hmm... Nic strasznego... Powiedzmy, ze denerwujesz kogos, a on przychodzi do Twojego domku w Twojej masce i niszczy Ci dom... Co robisz? Moze troche wyssany przeklad, ale pasuje.
quote:
wiec nie znam wszystkich faktow... ale popieram weirdiusza bo moge

Skoro nie znasz to nie glosuj. Wiara jest zgubnym narzedziem manipulatorow.

Old Post 24-04-2002 20:09
Cali
słodki chłopak :]

vote no !

on jest niewienny oni go wrobili w to !

Old Post 24-04-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
vote no !

on jest niewienny oni go wrobili w to !

Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... A te 3 logi to ja z Deadpool'em spreparowalem specjalnie po to, aby go wrobic. To jest jeden wielki spisek wobec jego osoby... Przejzyjcie na oczy.

Old Post 24-04-2002 20:17
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

vote no

Annouaar - Ty jestes pierwszym ktory chce bana dla weirda ale wszyscy wiedza ze jestescie w zlych stosunkach ze soba i Twoje zdanie jest bardzo subiektywne.

Uwazam iz ban nie zalatwi niczego - osoby ktore traktuje sie w ten sposob uwazaja sie za pokrzywdzone i maja wszystko w nosie. Sadzie ze weird powinien przeprosic publicznie zarowno Gore'a jak i turka oraz reszte ludzi za to ze wprowadzal wszystkich w blad (tamtych dwoch wiadomo za co). Pozniej zainteresowani powinni dojsc do porozumienia. Do tego czasu ludzie z boarda powinni ignorowac wszelkie inne posty tegoz uzytkownika a moderatorzy kasowac je.
Wiem - metoda moze byc ciezka ale napewno bardziej skuteczna niz ban.

Old Post 24-04-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
vote no

Annouaar - Ty jestes pierwszym ktory chce bana dla weirda ale wszyscy wiedza ze jestescie w zlych stosunkach ze soba i Twoje zdanie jest bardzo subiektywne.

a ja sytuacji nie znam i dlatego nie zaglosuje i sie nie wypowiadam =)

Saari juz Ci to kiedys mowilem (pisalem - jak zwal tak zwal) ale masz sliczniusiego avatarka mmmm
aj lov juz bejbe (<== dla laikow - zartobliwie powiedziane ale z tym obrazeczkiem to prawda sliczniusi slodziusi )

Old Post 25-04-2002 00:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

/vote yes - ale czasowy (3 - 6 miesiecy)

Old Post 25-04-2002 03:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Chdzi o:
weird
czy
weirdo

Co do drugiego koleś jest spox
Co do pierwszego - nie znam go

ale jednak vote no

Old Post 25-04-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

nic sie nie stalo ? Jak to moja i Turka ocena spadła miałem juz prawie 2 . Narazie nie głosuje ale Blejdzik dobrze wi na co obstawiam . Ze mnie i z Turka zrobił idiotów. Jeszcze na dodatek przeja mi i Turkowi emial i gg. Ja sobie poradzile ale turek jeszcze gg nie ma . Taki zachowanie jest krytyczne, nieodpowiedzialne itd. (naganne). Ale pewnie nie dostanie bana ponieważ (cytat z dnia 14.04.2002):" Ja nie dostane nigdy banna bo mam wieksza czesc moderatorów po swojej stronie" bez kometarza.

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 06:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Chdzi o:
weird
czy
weirdo

to jest to samo

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 06:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja wiem tylko tyle że na boardzie robi się coraz bardziej ***owo i beznadziejnie...

ludzie starajcie się trzymać jakikolwiek poziom.

Old Post 25-04-2002 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ziomal
Guest

Re: Weird... I co dalej?

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Tak, wiec weird wykrzykuje wszystkich od lam itp, chce dla kadego bana, lecz sam nie jest feir wobec nas

Znam weirda z forum fifa serwis. Tam także chciałby dać wszystkim bana... Taki już jest, chciałby być najlepszy, najważniejszy itd.

Old Post 25-04-2002 08:36
MaslaV
koduję bezwzrokowo

super sygna.

żałosne

Old Post 25-04-2002 08:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
super sygna.

żałosne

]{ids

Old Post 25-04-2002 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja wiem tylko tyle że na boardzie robi się coraz bardziej ***owo i beznadziejnie...

ludzie starajcie się trzymać jakikolwiek poziom.

Moze stworzyc jeszcze jeden board poswiecony powazniejszym tematom ?

Old Post 25-04-2002 08:55
slawek
.

vote no

Popieram punkt widzenia Saari w całej rozciągłości.

Jestem mocno zniesmaczony tym co się stało. W przypadku innego gościa pewnie bym się nie wypowiadał albo głosował za banem. W tym jednak, konkretnym przypadku, hmm.. errr...cóż, raczej lubię zdefionego i wolałbym by tu pozostał. W stosunku do mnie był zawsze OK.
Zresztą nigdy nie nawoływałem do banowania, a chociaż dość krótko tu jestem, parę osób już by się mogło załapać na to.
Venotom, rcube, turek, gore - każdy z nich w swoim czasie odwalał męczące numery, musiałem dodawać ich do ignore, ale jak widać cierpliwość popłaca, niektórzy z nich naprawdę ładnie się w końcu wkomponowali.
Jeszcze raz mówię - to było nie fair, jak kop w klejnoty (i to zza węgła ). Myślę, że pomysł Saari by przeprosił chłopaków jest b. dobry. Nie interesują nas tutaj przecież ich szkolne i prywatne tarcia. Interesuje nas to, co robią na boardzie. To, że młócą się na ulicy, nie znaczy, że mogą robić trzodę tutaj. Stało się co stało, jakieś konsekwencje muszą być. Myślę, że weirdo udowodnił już sobie i tym, którym chciał, że jest niezły w te klocki ze skryptami i poprzestanie na tym, czego "dokonał".
weirdo - nie mylę się?

ps. yebisu mógłbś korzystać z prywatnych wiadomości do wyznawania swoich uczuć, a nie wyskakiwać z tym jak Filip z Konopii...

Old Post 25-04-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

A teraz bez odrazy
Spytałem się gościa aby podał mi wzór na LAME:
<ja> podaj mi wzór na lame
<grzegorz> Stasiu + board +turkowy nick = LAMA

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 11:07
LoveBeer
GreenMan

heh, nie jestem tutaj raczej kims waznym , ani kims kto siedzi tu od nastu miesiecy... ale skoro mam mozliwosc zaglosowania to z niej skorzystam...

vote no

a weirdo znam co nieco z innego boarda i jakos nigdy nie bylo ZADNYCH z nim niesnasek... a ze tutaj sobie czasami jakies jaja porobi... moze byl juz sfrustrowany zachowaniem co poniektorych osob ??

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 25-04-2002 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ban raczej nic nie da, bo w Polsce jest dużo publicznych proxy...

Moim zdaniem bLADE jest subiektywny w tym temacie.
vote no

Old Post 25-04-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

co za niska samoocena LoveBeer...

a co do weidra to takze vote no

Powiem tak... bardzo duze znaczenie ma tu fakt komu weidr to zrobil.... gdyby byl to kto inny wtedy najprawdopodobniej moje zdanie rowniez bylo by inne... wiem zo takie podejscie jest moze niesprawiedliwe... no ale coz... wszyscy chyba wiedza co sadze o niejakim panu GorE...

Old Post 25-04-2002 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
co za niska samoocena LoveBeer...

ale zeby nie bylo - nie mam zadnych kompleksow

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 25-04-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Napisane przez Anouaar:

quote:
Hmm... Nic strasznego... Powiedzmy, ze denerwujesz kogos, a on przychodzi do Twojego domku w Twojej masce i niszczy Ci dom... Co robisz? Moze troche wyssany przeklad, ale pasuje.

To trza widziec z kim zadzierac i kogo denerwowac. Imho ten ktos ma prawo do zniszczenia Ci domu, dlatego, ze ty swoim zachowaniem sprowokowales go do tego. Wszystko zalezy od filozofii jaka wyznajesz. Chcesz to nadstawiaj drugi policzek...

Napisane przez GorE:
quote:
nic sie nie stalo ? Jak to moja i Turka ocena spadła miałem juz prawie 2 (...)

To wy tu dla ocen siedzicie???? Jak chcecie dobre oceny to lepiej idzcie do szkoly lizac tylki nauczycielom

vote no

Bo:
- board nie jest jedyna czescia zycia weirda, kto wie czym mu sie w realu gore z turkiem naprzykrzali
- nie znamy calej sprawy
- Anouaar z weirdem nie przepadaja za soba wiec jego opinia jest jeszcze bardziej subiektywna
- nie lubie gore`a i turka, bo czytajac ich posty mam wrazenie ze sa nabijaczami, chyba nigdy nie napisali wiecej niz 2 zdania
- fajnie sie czytalo te txty co on pisal, tchnelo troche zycia w skostnialego boarda
- gore i turek beda mieli nauczke zeby zabezpieczac lepiej swoje hasla
- znam weirda troche czasu i wiem ze jakby mu gore i turek nie fikali to by im nic nie zrobil
- jesli zeczywiscie mu sie naprzykrzali w realu to nawet nie powinien ich przepraszac ma swoje prawo do zemsty
- http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2536 - 10 -ty post
- weirdo mi wejdzie na konto jak nie bede po Jego stronie

Old Post 25-04-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

astral, nie pomyliles sie ?? bo glosy na nie stoja w miejscu a na tak wzrosly

sxn | blog

Old Post 25-04-2002 12:22
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
astral, nie pomyliles sie ?? bo glosy na nie stoja w miejscu a na tak wzrosly

Wczoraj glosowalem, dzisiaj podalem uzasadnienie :p

Old Post 25-04-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

anouaar ma od dluzszego czasu zarzuty przeciwko mnie... nie udalo mi sie wyciagnac od niego na czym konkretnie polegaja ale zwracajac uwage na jego pogardliwe odzywki mozna stwierdzic, ze chodzi o to, ze moja mentalnosc jest inna niz deadpoola i jego. z tego powodu obral sobie za cel upodlenie mnie co probuje osiaglac poprzez umieszczanie logow, czesto wyrwanych z kontekstu, wybieranych tak by wywrzec jak najwieksze wrazenie czy nawet pisanych z pamieci.

jesli chodzi o caly incydent to nie mozesz wyglaszac tego typu opinii poniewaz byles swiadkiem jedynie fragmentow zajscia i twoja opinia jest jak najbardziej subiektywna jak zauwazylo kilku moich przedmowcow.

quote:
Zaraz powie, ze sie nad nim wywyzszamy, bo nie zna Ozzego Osbourna lub czegos takiego, wlanie cyniczna gadke i bedzie probowal zakrecic sytuacja, zeby wszyscy mu wspolczuli.
to jeden z dowodow na twoj subiektywizm

quote:
Moze troche wyssany przeklad, ale pasuje
poniewaz nie jestem od nich ani silniejszy ani nie mam zamiaru wplatywac sie w wymiany czestwych tekstow zrobilem to co umiem najlepiej. moze na probie odplacenia im za przykrosci ktorych doznalem ucierpieli tez inni userzy boarda ale nie mozna demonizowac tego faktu... zniszczenie domu to dosc niefortunne porownanie

quote:
wszelkie inne posty tegoz uzytkownika a moderatorzy kasowac je.

nie czuje sie winny w stosunku do gore'a i turka... jesli nie sa w porzadku w stosunku do mnie dlaczego ja musze byc w stosunku do nich? wprawdzie ich winy byly mniejsze w porownaniu do mojego rewanzu ale sami zaczeli - http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2536 to dopiero czubek gory lodowej.
quote:
weirdo mi wejdzie na konto jak nie bede po Jego stronie
whateva

quote:
<ja> podaj mi wzór na lame
<grzegorz> Stasiu + board +turkowy nick = LAMA

rozumiem, ze 'grzegorz' moze byc uznawany za wyrocznie w tego typu sprawach... tym bardziej, ze jego wyobrazenie calej sytuacji powstalo jedynie na podstawie waszych opisow spotegowanych jego niechecia do mnie.

zbanujcie mnie... aby gore i jego kolezkowie mogli rozpowiadac wszem i wobec 'jaka ze mnie lama' i czerpac z tego przyjemnosc. takie sa ich motywy.

quote:
nic sie nie stalo ? Jak to moja i Turka ocena spadła miałem juz prawie 2 (...)
n/c

quote:
Ban raczej nic nie da, bo w Polsce jest dużo publicznych proxy...
nie bede wpychal sie na boarda pod fake-nickiem... nie chcecie tu mnie? trudno... moge odejsc nawet i bez bana... on jest raczej niewskazany gdyz pan gore (i wiele innych osob jak astral) jest skazany na w3cache.icpnet.pl i tak samo jak ja nie bedzie mogl wejsc na 'swoj kochany boardzik'.

mam nadzieje, ze wyrazilem sie jasno... moje opinie pokrywaja sie z kilkoma wyrazonymi wczesniej i nie bede pisac jeszcze raz tego samego.

you accept (reject, respect);

Old Post 25-04-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Choidziło jednak o weirdo a nie o weird Wiec po jakiego grzyba w ankiecie jest weird a dokładniej weird...

Dobra, nie ma znaczenia i tak zagłosowałem na nie.
Kogoś kto ma ponad 1000 postów nie powinno sie banować. Taka osoba jest święta No może za ostro powiedziałem
Ale zapomnijmy o sprawie, bo jak zauważył MaslaV robi się board coraz bardziej ****owy. Nawet ja wyluzowałem jak sie kapnołem że ten board jest inny od np: forum Gazety Wyborczej.

Albo lepiej, niech ktoś wejdzie na www.eurostadiums.com i odwiedzi Polske. Do każdego stadionu na samym dole są komentarze. Tam normalnie teksty mnie rozkładają .

---------------
OT
jak sie komuś nudzi i czuje sie mocny z C++ to niech odwiedzi dział Hardware i topic C++ Pomocy
Albo lepiej zapodam linka
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=5860

Old Post 25-04-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

jak za takie cos sie nie nalezy sie ban, to ZA CO sie nalezy? Gdyby naprawde Turek pisal te teksty, to by dostal bana, ale sie okazalo ze to weirdo pisal za niego, napisal mnostwo glupot we wszystkich topikach mozliwych topikach. Wybryk weirdo jest naprawde zalosny i nie ma nic wspolnego z humorem. Dla mnie to jest ewidentny permban. Ja tez nie lubie weirdo, ale to nie zonacza ze gdybym mial jego haslo to bym pisal na jego konto jakies glupoty takie posetpowanie to czyste lamerstwo.

Old Post 25-04-2002 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:30.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions