Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > BiA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

BiA

Vitam prosilbym o dodanie Brothers in Arms do klanowej bazy
Podaje sklad.

Clan Leaders:
BiA|Chris
BiA|Spanz

Soldiers:
BiA|Adi
BiA|Amfisia
BiA|Combo
BiA|Jano
BiA|Junioor
BiA|Kwap
BiA|Morris
BiA|Naprany
BiA|Oferma
BiA|Psychopat
BiA|Sqback
BiA|Toadie
BiA|Trzeszczuk
BiA|Yashina
BiA|YourMother

Kontakt:
[email protected]
Irc:
#bia_clan (warszawa.irc.pl)
www:
www.bia-clan.prv.pl (under construction right now ;-P)

Pozdrawiam

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2002 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Talking Pomylek

nastapil maly pomylek . Prosze o usuniecie tematu i nie nbijanie sie, nie tam gdzie trza mi sie wcisnelo

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Old Post 29-04-2002 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Chris Nie traktuj tego jak nabijanie sie ale...

Know your limits

Old Post 29-04-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Pomylek

quote:
Napisane oryginalnie przez [XX] Chris
nastapil maly pomylek . Prosze o usuniecie tematu i nie nbijanie sie, nie tam gdzie trza mi sie wcisnelo

Tak, nie traktuj tego jak nabijanie się, ale:

(just kidding )

Old Post 29-04-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

whos da men ? btw jak zmienic sobie nicka pod ktorym sie loguje ? lol

Old Post 30-04-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

btw dobry snajper needed thats all pakiet socjalny motywacyjny system wynagrodzen szkolenia zagraniczne mozliwosc rozwijania kariery zawodowej CV + list motywacyjny na adres powyzej lol hehehe a na powaznie to potrzebujemy kampera oczywiscie nie takiego ktorego jano zdejmie na asfalcie ze stena

Old Post 30-04-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kwapi
Skilled (Knight)

Jesli potshebujecie dobrego kampera to chyba powinniscie poshukac po rushnych klanach, wydaje mi sie she wsrod nowych twashy na scenie rtcw kamperow znajdziecie mnustwo ale dobrego to jak shukanie igly w stogu siana.
Tak wiec podejshewam she tylko po pshez podebranie z jakiegos klanu kogos takiego znajdziecie

PS: Dajcie moshe jakies ogloshenie

Old Post 30-04-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwapi Znajdź więcej post'ów przez  Kwapi Dodaj Kwapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
btw dobry snajper needed thats all pakiet socjalny motywacyjny system wynagrodzen szkolenia zagraniczne mozliwosc rozwijania kariery zawodowej CV + list motywacyjny na adres powyzej lol hehehe a na powaznie to potrzebujemy kampera oczywiscie nie takiego ktorego jano zdejmie na asfalcie ze stena

No ja byłbym skromnie mówiąc zajebisty , ale są dwa problemy:
1)jestem w [KmH]
2)jestem nieprzekupny (patrz post powyżej)

Old Post 30-04-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

a kto by cie chcial

grunt to samokrtytyka thunderku lol

Old Post 30-04-2002 20:43
DarkXenocide
Prezes Poison

BiA sie panoszy po boardzie

Pozdro

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 01-05-2002 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
a kto by cie chcial

grunt to samokrtytyka thunderku lol

He, he . Ja siem nie kwalę ja po prostu mam talent .

Old Post 01-05-2002 10:56
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

qrde mozna odczuc brak moderatorow kiedys taki topic po 5 minutach znalzl juz by sie w koszu Hmmm teraz zimzum nie bedzie juz mogl skasowac topica z reklama innej strony

Old Post 01-05-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR
2)jestem nieprzekupny (patrz post powyżej)

Kazdy jest To tylko kwestia ceny

Oczywiscie to nie dotyczy mnie

Old Post 01-05-2002 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Kazdy jest To tylko kwestia ceny

Oczywiscie to nie dotyczy mnie

a my wszyscy mielismy taka nadzieje

Old Post 01-05-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions