Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > SMS od OG0
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
blo
death czarnianin

Unhappy SMS od OG0

Przed paroma minutami dostalem takiego SMSa od czarnianina OG0:

"***** jasna jego mac burze w Koninie i jebnol mi modem *****! Musze nowy kupic a kasiury nie mam! FucK jego mac."

A wiec OG0 powroci do nas dopiero jutro, zapodajac z roboty.....

.... chwila ciszy poswiecona modemowi OG0ra

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-07-2001 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

nieciekawie.... mam do niego sprawe...

Old Post 16-07-2001 08:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Jo.
Do puki nie dorwe modemu nie bende mogl nocami na boardzie siedziec, natomiast w robocie jestem codziennie wiec tadam wszystko jest spoko. Tyle ze na maile bende odpowiadal raz dziennie a nie od razu na list. Tak bendzie dopuki nie dorwe modemu hehehe, a postaram sie jak najszybciej. Takwiec nic takiego sie nie stalo pozatym ze nocami ni bende siedzial na necie, bo w robocie 6 godzin dziennie codziennie siedze na necie =]

Old Post 16-07-2001 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Zainstaluj sobie szefie ICQ...

Old Post 16-07-2001 08:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

ICQ owszem zainstalowane mam, nawet jakis numerek mam kurde bele i co i qpka. Bo nie kce mi sie polaczyc z ICQ Network czy costam. Zawsze kurde bele nie lubilem ICQ i jakos to co sie dzieje teraz nie pomaga mi w polubieniu tego czegos =] Jak masz sprawe to mail od razu odbieram, lub sms MastaH`u =]

Abys nie musial sprawdzac :
mail : [email protected]
SMS : 600318770

Old Post 16-07-2001 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

btw. OGO wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Old Post 16-07-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no wlasnie, mialem maila slac ale jakos mi sie nie chcialo

no wiec wszystkiego ........... (wypisz co chcesz) z okzji 21 urodzin

Old Post 16-07-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

standardowo sie dolaczam....

Old Post 16-07-2001 19:01
SweepeR
sweter

Heh, a ja sie juz z obowiazku wywiazalem

Old Post 16-07-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

A ja wlasnie looknalem [FPP]OGO (21) i tez sie dolaczam!

Old Post 16-07-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Tak więc zgoniłem brata na chwilkę sprzed kompa specjalnie po to by złożyć Ci życzonka z okazji urodzin. No to życzę CI najważniejszego, czyli nowego modemu...
PozdroofQa!!!

Old Post 16-07-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Mastah zyczy takze wszystkiego najlepsejsego dla OGOra z okazji 21 urodzin!

A i MajeS.... nie licz na to iz OG0 bedzie pisal na news.fpp.pl

Old Post 16-07-2001 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Ja tam oga nie znam ale patrzac na jego twarz (pod ksywka) wydaje sie byc mily i nie grozny tak wiec jak wszyscy to wszyscy wszystkiego naj , przedewszystkim zdrowia swojego (jak masz zamiezasz miec : zony i dzieci) nic wiecej sie nie liczy no moze jeszcze troche kasy biby zacos trzeba robic

Old Post 16-07-2001 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Dzieki wam ogromniaste chlopaki =] Az sie lezka w oku kreci. Jeszcze raz dzia za pamiec =]

Old Post 17-07-2001 09:26
oxygen
new challenger

podziekuj boardowi za ten pasek na dole

Old Post 18-07-2001 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

wuhahaha =>... jakby mysz mi sie nie s*******1la to bym ci zlorzyl zyczenia wczesniej, ale ze ta gadzina sie chciala zp1eprzyc to ci dzis skaldam, a wiec: wystkiego kurde wypasionego kurde bele vor OGO!

=]

Old Post 19-07-2001 23:01
OGO
niema mnie

No to chlopaki do poniedzialku. Dopiero w poniedzialek ponownie zajrze na board`a. Ale niedlugo bendzie SDI wiec bendzie lepiej hehehe.

Old Post 20-07-2001 09:38
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Ogo, odbierz maila w poniedzialek

Old Post 20-07-2001 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
No to chlopaki do poniedzialku. Dopiero w poniedzialek ponownie zajrze na board`a. Ale niedlugo bendzie SDI wiec bendzie lepiej hehehe.

FUKC! SDI!? TO juhs widze jak nabijesz postow, bedzie wiecej Twoich madrych wypowiedzi... ogolnie bedziemy coraz bardziej czuc klimat komiksow z LOBO... kurde bele :>

Old Post 23-07-2001 09:49
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
TO juhs widze jak nabijesz postow

taa... a zawsze zdawalo mi sie ze OGO to ostatni gosc na tym boardzie ktory by posty nabijal...

Old Post 26-07-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions