Re: Re: Re: Re: YEAH!
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio
Tyle ze ten topik jest o fake nickach czyli o takich, ktore sie przybiera zeby wprowadzic innych graczy w blad, po to zeby ukryc swoja tozsamosc aby moc wydziwiac rozne glupoty na serwerze bez osmieszania sie! Mysle ze to Oferma nie bardzo zrozumial temat ewentualnie celowo poruszyl inna sprawe w tym topiku.
hmm .. powiedzmy ze nie do konca sie tematu trzymam
Jesli chodzi o kwestie statytstyk z pewnoscia jest w tym troche racji, paru z nas (w tym ja) nie wystartowalo w nich najlepiej. Niemniej jednak jesli teraz pniemy sie do gory i niektorzy sa juz w pierwszej 50 z paru tysiecy ocenionych graczy! Wszystko to zawdzieczamy tylko samym sobie i wielu godzinom treningow zeby podniesc swoje umiejetnosci a nie oszustwom czy kretactwu! Chcesz to zmienic - wez sie do roboty i badz pierwszy - zycze Ci tego z calego serca!
o widzisz, i o to mi chodzilo 
zebyscie to powiedzieli wprost, bo wszyscy sie dziwnei patrza na nowe nicki poison .. i tegez - o co chodzi? :>
ok, czyli all clear
Co do kwestii zmiany nicka w trakcie gry bo jest nalot to chyba sobie Oferma Dzien Smiechaly robi albo mu Milus usiadl na glowie a byl bez szyszaka! Jesli faktycznie ktokolwiek zrobil cos takiego to jest skonczonym dupkiem i idiota!
tiaaa .. pewnie, zawsze marzylem przepychankach z milusiem 
a chelm mam zawsze !
moze troche zardzewialy .. ale jednak - kazdy to moze poswiadczyc PPP
i nienienie - nie jest to zaden dzien smiechaly
powiem tak - mam nadzieje ze to co widzialem ja i pare osob ktore znam, byly przypadkami "jednorazowymi" i sie wiecej nie powtorza ... jesli bedzie inaczej - uprzedzam, bede robil screenshoty, logowal, nagrywal dema, etc.
bo ja ruziem zstatystyki i etc, jeszcze jestem w stanie przezyc zmiane nicka, ale nie takie przekrety ... sorry
mam cicha nadzieje ze takiej kolekcji nie uda mi sie nawet zaczac
Nie ma tez mozliwosci przepisywania rekordow (wynikow) ze
statystyk z poprzedniego nicka na nastepny, zreszta po co skoro dzieki treningowi Ci co zmienili na nowe maja takie wyniki ze warto juz przy nowym pozostac.
no tak, wszystko pieknie, ale moze ktos bedzie chcial wrocic z costam.s na costam ?
i w tym wypadku dobrze by miec jakie sludzie statystyki, wiec dlaczego ich nie przeniesc razem ze zmiana nicka na stary, a stare statystyki z czasow jak sie zaczynalo i experymentowalo wyciac?
ale mniejsza, bo chyba zaczynam sie czepiac
zycze dobrych statow i fair play
pozdrawiam
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|