Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Sms
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Exclamation Sms

DNIA 18/08 O GODZINIE 22:41 OTRZYMALEM SMSA O TRESCI CYTUJE
''SILVER TY NIEMASZ BRATA I ZA UZYWANIE TYCH PORGRAMOW RAZEM Z MATYSEM WESTBAMEM I WASZKA DOSTAJECIE BANA ''
- TELEFON Z KTOREGO WYSLANO SMSA 48505085366 PROBOWALEM DZWONIC DO DELiKwENta ALE NIEODBIERAL
WIEC ZADAJE JEDNO PROSTE PYTANIE O CO WAM CHODZI ?? NAWET NIEWIECIE JAK TO MNIE WKURWILO !!
kto mi wmawia ze chetuja a ja niemma nic z tym wspolnego ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-08-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: Sms

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
DNIA 18/08 O GODZINIE 22:41 OTRZYMALEM SMSA O TRESCI CYTUJE
''SILVER TY NIEMASZ BRATA I ZA UZYWANIE TYCH PORGRAMOW RAZEM Z MATYSEM WESTBAMEM I WASZKA DOSTAJECIE BANA ''
- TELEFON Z KTOREGO WYSLANO SMSA 48505085366 PROBOWALEM DZWONIC DO DELiKwENta ALE NIEODBIERAL
WIEC ZADAJE JEDNO PROSTE PYTANIE O CO WAM CHODZI ?? NAWET NIEWIECIE JAK TO MNIE WKURWILO !!
kto mi wmawia ze chetuja a ja niemma nic z tym wspolnego ?

A co sie przejmujesz wal to ,w dupie miej mówiąc krótko ja prawie wogóle nie gram bo non stop cziter jestem w dupie co poniektórych już mam olewam to ty też to olej będziesz zdrowszy a jak wyjdzie PR nowy to ciekawe co będą debile gadać........ wtedy będzie jak on to robi,albo wallchack mu dalej działa,albo już nie wiem zobaczymy co lamy wtedy zrobią jak nie będzie obrony że ktoś czituje jak w łeb będą non stop dostawać.

Old Post 18-08-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

**** jak to nie?

Silver ma brata intelli, ehhh olej czopa

GrEaTEyE

Old Post 19-08-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Re: Sms

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

A co sie przejmujesz wal to ,w dupie miej mówiąc krótko ja prawie wogóle nie gram bo non stop cziter jestem w dupie co poniektórych już mam olewam to ty też to olej będziesz zdrowszy a jak wyjdzie PR nowy to ciekawe co będą debile gadać........ wtedy będzie jak on to robi,albo wallchack mu dalej działa,albo już nie wiem zobaczymy co lamy wtedy zrobią jak nie będzie obrony że ktoś czituje jak w łeb będą non stop dostawać.

THX ZROBIE TAK JAK MOWICIE WIELKIE THX
TAK MAM BRATA I CO Z TEGO ??!!

Old Post 19-08-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Sms

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
THX ZROBIE TAK JAK MOWICIE WIELKIE THX
TAK MAM BRATA I CO Z TEGO ??!!

Proste to intelli chyba ci przyslal tego sms'a

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 28-08-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Sms

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

a jak wyjdzie PR nowy to ciekawe co będą debile gadać........ wtedy będzie jak on to robi,albo wallchack mu dalej działa,albo już nie wiem zobaczymy co lamy wtedy zrobią jak nie będzie obrony że ktoś czituje jak w łeb będą non stop dostawać.

nowy PR nie poprawi tego czita :/

Old Post 29-08-2002 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions