Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Która strona da best?
Którego klanu stronka jest najlepsza?
You do not have permission to vote on this poll.
KmH 2 4.76%
POISON 13 30.95%
BSM 3 7.14%
AGD 5 11.90%
BC 0 0%
!VMC! 1 2.38%
BK 6 14.29%
=||= 6 14.29%
2vA 0 0%
C4 4 9.52%
Pl Hunters 1 2.38%
XX 1 2.38%
Val 0 0%
TC 0 0%
FW 0 0%
W sumie: 42 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking Która strona da best?

Którego klanu stronka jest najlepsza??
pzy okazji adresy:
KmH- www.kmh-clan.prv.pl
POISON- www.fpp.pl/poison
AGD- agd.clan.prv.pl
BSM- http://host.fpp.pl/bsmclan/l
BC- www.bc-clan.of.pl
!VMC!- www.vmcklan.prv.pl
BK- www.bkrieg.prv.pl
=||=- www.iron-cross.prv.pl
2vA- www.2vA.prv.pl
C4- host.fpp.pl/c4
Pl Hunters- www.site.civ.pl/plh/
XX(Top Secret)- klan.xx.prv.pl
VAL- www.val.spec.pl
TC- www.tcclan.prv.pl
FW- www.fwc.prv.pl
jeżeli kogoś nie ma to napisz inną stronkę

Edytowane przez [KmH]Falek dnia 26-04-2002 o godz. 19:22

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-04-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

PLHUNTER - www.plhunter.prv.pl lub www.site.civ.pl/plh/ - nowy wyglad

Old Post 24-04-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jako osoba zafascynowana flashem poklony oddaje w strone Dimitriego z AGD ktorego stronka jest sliczna oraz tworcy mrocznego klimatu na stronie C4 (baj de łej = trudno bylo mi dojsc gdzie tam menu )..

Old Post 24-04-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Jak dla mnie stronka =||= rox

Old Post 25-04-2002 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

hmmm ciezka sprawa ale postawilem w koncu na poison

Old Post 25-04-2002 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Question ktuuraa stronka jest co?

najlepsza czy najuadniejsza ????
na niekturych som fajne linki info itd a inne som uadne hmmm ?

Old Post 25-04-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

jasne ze POISON !!!

zwlaszcza ze mamy od niedawna nowa strone!

Podoba mi sie rowniez stronka AGD i C4, ale poza pomyslem i uroda liczy sie tez funkcjonalnosc i zawartosc, a w tym POISON rox!!!

Old Post 25-04-2002 12:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nikramo
jedyny inteligentny

Dowload na stronie poison jest najlepszy i najobszerniejszy
Juz niedlugo recki mapek, screenki itd..
Wchodzcie i sciagajcie

Old Post 25-04-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nikramo Znajdź więcej post'ów przez  Nikramo Dodaj Nikramo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nikramo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking KmH!!!!!!!!

Głosować na stronkę KmH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))) a tak na poważnie to POISON ma dobrą stronkę, BK i C4 (bo flash )

Old Post 25-04-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Wink

Ja tam będę lokalny patriota i zagłosuję na VMC ( pewnie będzie to jedyny głos ) A tak na poważnie to najbardziej podobają mi się stronki C 4 i AGD.

Old Post 25-04-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Tak dla sprostowania... Strona BSM nie jest pod adresem www.bsm.boo.pl lecz tutaj: http://host.fpp.pl/bsmclan/ Oczywiscie tez bede patriota
Over and out

Know your limits

Old Post 26-04-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking hihi sorka dal BSM

sorka BSM już poprawiłem

Old Post 26-04-2002 12:57
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

a plhunter nie poprawiles P www.site.civ.pl/plh/

Old Post 26-04-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking aaaaaaaaaa sorka

spox już poprawiam

Old Post 26-04-2002 19:20
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking sorx parOwa

Przepraszam całe Pl Hunters nie chciałem!! ale poprawiłem swój błąd
za to co zrobiłem nazwę się

Old Post 26-04-2002 19:33
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

wybaczam ci

Old Post 26-04-2002 21:25
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Która strona da best?

W kolejności od najlepszej:
1)BK - rula za "lekkie" kolorki - oczojebności nie lubię, a u nich wszystko stonowane, mają też serwerki z których długo korzystałem, qltowe logo i oprawa całościowo jak dla mnie najprzyjemniejsza
2)POISON - za treść i wyglądzik też niczego sobie
3)KmH - z patriotyzmu i za niepowtarzalność (krótko, ładnie i przyjemnie)
4)C4 (bo tylko beta) [P.S.] RESPEKT za wasz występ w CB - You Rule, czekam na tytuł mistrzowski .
5)qrde dalej nie chce mi się wymieniać

Old Post 26-04-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Angry PISAC COS PLIZZZZZZZ

chlip!
gdzie te głosy, liczyłem, że na tego posta ludzie będą clickać non-stop atu zaledwie parę postów jest mi źle wpiszcie coś plizzzzzzzz

Old Post 26-04-2002 23:06
rcube
KOSZ

Re: PISAC COS PLIZZZZZZZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]Falek
chlip!
gdzie te głosy, liczyłem, że na tego posta ludzie będą clickać non-stop atu zaledwie parę postów jest mi źle wpiszcie coś plizzzzzzzz

Luz

Old Post 27-04-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A co do tematu
www.waster.no

........fakt nie ma jej w ankiecie Ale sorry nie gram na polskich serwerach - mój słynny problem z *.bsp

Old Post 27-04-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Przy okazji adres naszej www to : www.poison.rtcw.pl or http://poison.rtcw.pl

jak macie inne linki to zmiencie

Mielismy dzial linki ale niestety php engine FPP nie pozwala nam dodac bannerow GIF, tylko JPG i BMP. Wiec jak ktos chce to niech podesle new bannery w JPG najlepiej to zrobimy linki again z nimi.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 01-05-2002 01:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Heh, ja bym mogl na VAL zaglosowac ale nam konto usuneli bo w banerek nie klikalismy i ni ma strony... ale fajnie ze nieistniejaca strona znalazla sie w ankiecie

Old Post 01-05-2002 08:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Jako osoba zafascynowana flashem poklony oddaje w strone Dimitriego z AGD ktorego stronka jest sliczna oraz tworcy mrocznego klimatu na stronie C4 (baj de łej = trudno bylo mi dojsc gdzie tam menu )..

Flash mi sie tesh podoba, ale jest jedno "ale" =D Strone we flashu nikomu sie nie kce aktualizowac, bo to nawet duzo roboty, a taka stronka POISON lub PLHUNTER (kto by sie spodziewal ) sa napisane w PHP i newsy dodaja nie uzywajac do tego klienta FTP - nawet za bardzo html nie musza znac.... PS tylko, ze poison dostalo od fpp.pl silnik a my (rtcw.multiplayer.pl team) musielismy sie sami trudzic ;-) eee bez urazy - zeby tutaj mnie blotem nie obrzucano

PS2 congratulations dla BadIdei - Tank byla taka dobra mapa, ze znalazla sie w Allied Map Pack, a ten mappack ukaze sie na krazku gazety PC GAMER UK... POLSKA GORA
PS3 jak juz jestesmy przy gratulacjach to gratuluje fuzz za dzielne gonienie c4 w CB - jeszcze tylko troche i napewno sie uda
PS4 no i... eeee.... aha gratulacje dla Saari za Wolftoonki =]

Old Post 01-05-2002 08:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions