Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ramm i Che w Tenbicie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Thumbs down Ramm i Che w Tenbicie

Dzisiaj w nocy (gdzies kolo pierwszej) w studiu programu Tenbit.pl zasiadlo dwoch przedstawicieli naszej sceny Counter-Strike'a. Mianowicie Rammstein i Che Guevara. Chcialbym tutaj poznac Wasz opinie na temat tego spotkania ? Jesli ktos nie ogladal to zapraszam do przeczytania calej rozmowy na naszych lamach.

Ja skomentuje to nastepujaco:

1. Prowadzacy to bezmozgie Yeti - prowadzi ten program w sposob zenujacy. Dobrze, ze podczas tego programu nie chcial sprawdzac po raz drugi refleksu Ramm'a

2. Ramm i Che zaprezentowali sie bardzo dobrze. Mowili rzeczowo i na temat. Mozna bylo wysnuc (trafny z reszta) wniosek, ze doskonale wiedza, o czym mowia - w przeciwienistwie do "Prowadzacego"

3. Obok tej 3 siedziala mloda klientka - nie powiem, ze brzydka, ale co ona tam robila ? Kwiatkow nie mieli to dziewczyne zaprosili ?

Co Wy na to ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-04-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

nice post

Old Post 24-04-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Ja tam nic nie mam do prowadzacego i tej laski co kolo niego siedziala... co innego jesli chodzi o tą od chata... "Pim" czy jak jej tam... To jest dopiero kwintesencja głupoty... zastanawiam sie tylko skad ja wzieli... Samo wystapienie Ramm'a i Che wypadlo dobrze... tylko wydaje mi sie ze nie na miejscu byly te głupie "pytania od czatujacych" do Agnieszki Frytkowskiej odnosnie jej zatargow z "Kenem" z Big Brathera akurat w momencie kiedy Ramm opowiadał o lidze narodów w CS

Old Post 24-04-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
... tylko wydaje mi sie ze nie na miejscu byly te głupie "pytania od czatujacych" do Agnieszki Frytkowskiej odnosnie jej zatargow z "Kenem" z Big Brathera akurat w momencie kiedy Ramm opowiadał o lidze narodów w CS

zalosne... ale nie bede wiecej mowil bo na pewno ktos tu lubi bb. mysle ze fajnie ze cos takiego sie stalo... to znaczy ze nawet w polce sie cos robi. gratuluje gosciom ich odpowiedzi bo naprawde byly dobre i nic im raczej nie mozna zarzucic... tylko ten kawalem ze komunikacja glosem to lamerstwo (powiedziane przez prowadzacego) mnie troche zaskoczylo...

GG 1090334

Old Post 24-04-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Podsumowujac:

+

1. Reklama
2. Rzeczowe wypowiedzi
3. Nowi ludzie na naszej scenie (tu mozna sie sprzeczac )

-

1. Kiepskie pytania
2. Zupelnie nieprzygotowany do rozmowy Prowadzacy - "lamerski voice", jezyk!

Cos jeszcze ?

Old Post 24-04-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

to ze voice jest lamerski to mnie calkowicie rozwalilo brechalem sie na podlodze jak glupek (czytalem CS.FPP.PL) poprostu big LOL

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 24-04-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Wiem Ja w sumie zlewalem sie z tego kilka razy:

1. Gdy ogladalem "live"
2. Gdy odsluchiwalem
3. Ponowne odsluchanie
4. Gdy przepisywalem
5. Gdy sprawdzilem

Kurde - prawie jak kilkakrotny orgazm

Old Post 24-04-2002 17:22
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

A ja nie ogladalem , zaraz sie porycze , takie wydarzenie i ja nie widzialem .

BTW: A tak na marginesie to koles prowadzacy jest spoko ale reszta to jakies zmrole czy ramole

Old Post 24-04-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ja niestety też nie oglądałem wczorajszego tenbitu... .
i żałuję, ale dziś o 7:00 pobudka była... heh...

a o programie: czasami jest fajny, zależy o czym mówią, ale jak czytałem ten ,,wywiad" spisany przez hammer'a to wielki lol... ,,prowadzący" powinien pracować w mięsnym a nie w programie o kompach itd... no ale cóż...

Old Post 24-04-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

TEKST WZIĘTY Z cs.fpp.pl

Prowadzący Co jest takiego szczególnego w CS'ie, ze jest teraz najpopularniejszą grą fpp na świecie ?

Ramm Trudno powiedzieć, co jest takim fenomenem... Po pierwsze chyba to, że była to gra, która powstała jako nakładka na HL i jest wyrazem takiego jakby amatorskiego działania. Stworzyli to po prostu programiści, którzy chcieli sobie pograć w inna grę niż gra standardowa z trochę innymi regułami, z gra drużynową, a nie indywidualną. No i przede wszystkim to, że była to tylko gra internetowa czy tez multiplayerowa (nie było w ogóle gry singlowej), co się wiązało z takim "wybuchem internetowym". Te dwie rzeczy zagrały i wszyscy grają w CS'a

Prowadząca Powiedziałeś, że jest to gra drużynowa ile musi grac taka drużyna by osiągnąć sukces ?

Che Tak jak w każdym innym sporcie - im dłużej tym lepiej znasz swoich partnerów, tym lepiej wiesz jak się zachować, jak oni się zachowają. Także po prostu chodzi o zgranie. Tak samo jak w piłce nożnej czy w innym sporcie.

Ramm Polskie dobre klany grają już od dwóch lat mniej więcej - to są te klany, które są w tej chwili w czołówce.
Prowadzący Mam pytanie - jak ty selekcjonujesz? Jak kogoś przyjmujesz, bo to mnie zdumiewa, bo wiadomo, że w sporcie jest jakiś pokaz meczy jakiegoś zawodnika, a tutaj staczasz jakiś pojedynek?

Che Bardzo podobnie jak w innym sporcie... Tutaj tez są nagrywane mecze, można je oglądać i na tej podstawie można ocenić zawodników i umiejętności
Prowadzący No dobrze, a jakie są takie podstawowe zasady na świecie. Wiadomo, ze CS staje się teraz coraz bardziej popularny i są już nawet takie akcje, ze są sponsorzy, którzy sponsorują graczy...

Che Na zachodzie jest to już gałąź przemysłu. Jest bardzo popularne

Prowadzący To już jest profesja... zawód...
Che Tak, tak. Ludzie z tego żyją, nagrody są potężne, organizowane są potężne turnieje, nagrody idą w kilkaset tysięcy dolarów...

Ramm Tak samo na wschodzie. Wszelkiego rodzaju gry internetowe są bardzo rozwinięte i popularnie nie tylko na zachodzie czy w stanach, ale także Azja - wszyscy się tym bardzo pasjonują
Prowadząca Czy istnieją mistrzostwa świata ?
Ramm Istnieją - trudno powiedzieć, że mistrzostwa świata - jest kilka lig, niektóre o zasięgu światowym, które działają i zdobyły sobie jakąś tam renomę. Natomiast nie ma jakiejś ogólnej organizacji, która nad tym czuwa, bo to jest jeszcze w trakcie tworzenia

Prowadzący Okey, a powiedz mi czy jest już taka możliwość by w Polsce zacząć żyć z grania?
Ramm Trudno w tej chwili byłoby z tego wyżyć. Nie ma takiego sponsoringu jak w normalnym sporcie, gdzie są stypendia zawodnicze. Jest to dopiero początek dyscypliny sportu, która w ten sposób kiełkuje. Natomiast sponsorzy coraz chętniej w to wchodzą i jest to już sport masowy - kilkadziesiąt młodych ludzi. Wiec porównując to do innych dyscyplin jesteśmy w zdecydowanej przewadze.

Prowadząca A ile osób zajmuje się tym profesjonalnie?
Ramm Teoretycznie można powiedzieć, że jest kilka klanów, które są klanami sponsorowanymi. Natomiast ten sponsoring jest różny. Najczęściej jest to sponsoring kafejkowy, czyli właściciel daje nagrody czy tańsze lub tez gratisowe granie. Idzie to czasami dalej, czyli wysyłanie na turnieje o jakiejś większej randze, ale tez pojawiają się sponsorzy, którzy inwestują w to. Jest na razie pierwszy klan - eX - tam gracze grają również w Starcrafta i inne gry, który tworzy zalążki polskiego zawodowego sportu

Prowadzący Słuchaj... W cs'ie jest zaimplementowany system komunikowania się głosem. Ja wiem, że gracze zawodowi odnoszą się do tego sceptycznie, to jest takie lamerstwo...
Ramm Nie, to nie jest tak ..

Che To znaczy: to jest użyteczne do gry na internecie, gdy chcesz sobie pograć sam w jakimś towarzystwie to zawsze jest przyjemnie kogoś poznać, usłyszeć
Prowadzący Poczatowac sobie po prostu ?
Che Tak, na tym to polega

Ramm Natomiast w takich rozgrywkach bardziej profesjonalnych gracze porozumiewają się werbalnie bez konieczności interfejsu komputerowego

Che Są to już gracze na takim poziomie, że nie musza się porozumiewać, są na tyle zgrani, ze już wiedza gdzie, kto jest...
W tym momencie „Prowadzący” rzucił na zakończenie kolejne glupie hasło i ta farsa dobiegła końca. Dlaczego farsa ? Ponieważ osoby, które prowadzą Tenbit prezentują żałosny poziom zaangażowania w omawiany temat, a wspomnienie o tym, ze Voice jest lamerski całkowicie mnie rozbroiło Jednocześnie trzeba pogratulować "naszym reprezentantom" treściwych odpowiedzi. Wypadli bardzo dobrze pod wzgledem merytorycznym i przede wszystkim zareklamowali Counter-Strike'a, a przecież o to chodziło ...

Źródło: f·p·p · c·s

szczerze mówiąc to było żenujące prowadzący nie miał pojećia o co pyta chyba na oczy tej gry nigdy nie widział !

Old Post 25-04-2002 06:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

Prowadzący Słuchaj... W cs'ie jest zaimplementowany system komunikowania się głosem. Ja wiem, że gracze zawodowi odnoszą się do tego sceptycznie, to jest takie lamerstwo...
Ramm Nie, to nie jest tak ..

LOL po stokroć!!!

Old Post 25-04-2002 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Szkoda, że jego mikrofon w studio nie jest lamerski - co za debil

Old Post 10-05-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

grrr prosze nie odgrzebujcie starych topicow...
rozmawialismy juz o tym jakis czas temu...

Old Post 11-05-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Racja ... Sa ciekawsze sprawy - chociazby mecz Polska vs Wlochy ...

Old Post 11-05-2002 09:53
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby
grrr prosze nie odgrzebujcie starych topicow...
rozmawialismy juz o tym jakis czas temu...

tjb: chyba zle sie troche wyraziles

Old Post 11-05-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions