Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Dlaczego mauser jest najlepszy??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Wink Dlaczego mauser jest najlepszy??

Taki mniej powazny topic o tej cudownej broni w wolfie

Czekam na wasze opinie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-05-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Re: Dlaczego mauser jest najlepszy??

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Taki mniej powazny topic o tej cudownej broni w wolfie

Czekam na wasze opinie

ProspeR bo ty go uzywasz, jestes w POISON i potrafisz nim sciagnac caly resp wiecej chyba nie trzeba dodawac

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 16-05-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

ja bym chcial zobaczyc twoj snajper.cfg prosper

Old Post 16-05-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rayan
ja bym chcial zobaczyc twoj snajper.cfg prosper

No wiesz co?!? I tak publicznie to wyznajesz?!? Z tego co wiem, Prosper go pokazuje tylko sanitariuszkom!!!!!

A swoja droga Prosper widze na zdjeciu ze wreszcie wiesz ktora sie strona Mausera trzyma - Good Game!!!

Old Post 16-05-2002 12:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio
No wiesz co?!? I tak publicznie to wyznajesz?!? Z tego co wiem, Prosper go pokazuje tylko sanitariuszkom!!!!!

Taaaaaa?! A ja jeszcze nie widzialam.... Prosper! Do raportu!

Old Post 16-05-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

A coz to, kolko adoracji Poison??

Know your limits

Old Post 16-05-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Mauser jest najfajniejszy ba ma lunete i można podglądać Saari pod przysznicem albo sąsiadkę z bloki na przeciwko mojego okna

Old Post 16-05-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

phhhh ... to ja nie wiem - jakis suaby ten wasz mauser
bo z mojego to ja se moge ogladac ale nie tylko saari, ale nawet AngelineJolie *_*
ehhh .....
jaka ona suodka ....
/me ma nadzieje ze do kazdego Shelby'ego Cobry dodaja taka Angelinke w std.
bo w innym przypadku .. na co mi Cobra bez Angeliny? hę? ))

to narazie :>

ps.
a tak wogole to kazda bron jest dobra - kiedys bluzgalem na thompsona jaki to niecelny hlam i wogole ... ale jakos tak, chwile sie pogralo i na takiego base to inaczej nie widze
to samo z mauserem, pf, venomem .. czymkolwiek - all ma swoje zastosowania, wiec ta dyskusja od poczatku nie miala sensu P

Old Post 16-05-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Mauser jest najfajniejszy ba ma lunete i można podglądać Saari pod przysznicem albo sąsiadkę z bloki na przeciwko mojego okna

Miazga....

Nie znudzilo Wam sie zalkadac topicow z cyklu ktora bron jest najlepsza ?

Old Post 16-05-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Dlaczego to właśnie mnie zacytowałeś ... przecież to nie ja założyłem topica .

Old Post 16-05-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

ej zchodzicie z tematu.
Prosper maił pokazać snajper.cfg
No nie mówcie, że nie jesteście ciekawi "Jak on do ***** nędzy mnie trafił!!!!!". :

Old Post 17-05-2002 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Od razu mowie ze to nie jest kolejny topic z cyklu.... "laczego snopowiazalka jest lepsza od traktora:"

Po prostu postanowilem cos dla funu napisac i tyle, a ze ostatnio bylem okreslany na serwach roznymi epitetami (ostatni hit to Sniper z Serbii) to napisalem o karabinie z luneta .
Jak ktos chce moj konfig zobaczyc... nie ma problemu niech zglosi sie na priva

Old Post 17-05-2002 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yashina
Training (Enforcer)

Mauser jest genialny to prawda, pod warunkiem jednak, ze Ty strzelasz, a nie do Ciebie strzelaja

Old Post 17-05-2002 03:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yashina Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yashina Znajdź więcej post'ów przez  yashina Dodaj yashina do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yashina prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

A moze... ktUra bron jest najlepsza?? ROTLF

Know your limits

Old Post 17-05-2002 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Od razu mowie ze to nie jest kolejny topic z cyklu.... "laczego snopowiazalka jest lepsza od traktora:"

Po prostu postanowilem cos dla funu napisac i tyle, a ze ostatnio bylem okreslany na serwach roznymi epitetami (ostatni hit to Sniper z Serbii) to napisalem o karabinie z luneta .
Jak ktos chce moj konfig zobaczyc... nie ma problemu niech zglosi sie na priva

taaa? chyba ze wymazesh ultra tajne bindy i ustawienia testowane w laboratoriach Poison tygodniami

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 17-05-2002 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez oferma
phhhh ... to ja nie wiem - jakis suaby ten wasz mauser
bo z mojego to ja se moge ogladac ale nie tylko saari, ale nawet AngelineJolie *_*

Oferma, po co Ci Angelina skoro jest Saari ?

Old Post 17-05-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

#1 saari juz widzialem
#2 jesli juz to wole amfi (w koncu trza promowac Swoje klanowiczki nie? PPPP)
#3 Angeliny jeszcze nie widzialem - wiec jest za czym poszalec

to tyle

Angelina r0x da hauz

Old Post 17-05-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

quote:

no saari sie jescze na ten temat nie odezwala

Old Post 17-05-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez !THC!adi

no saari sie jescze na ten temat nie odezwala

Bo Saari ma pewno narozna wanne z Jacuzzi a FF_ZOh1w2 - rece na kolderke prosze!

Old Post 17-05-2002 16:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Mauser jest najfajniejszy ba ma lunete i można podglądać Saari pod przysznicem

A na ktorej mapie jest prysznic bo ja nie widzialam?

Old Post 17-05-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

:D

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio

Bo Saari ma pewno narozna wanne z Jacuzzi a FF_ZOh1w2 - rece na kolderke prosze!

hehe

Old Post 18-05-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions