Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > Przepraszam
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
WaWa_Emil__PL
Guest

Przepraszam

Chciałbym wszystkich przeprosić za swoje zahowanie, wiem, że nie jest ono dobre. Pracóje nad tym, by było leprze, nie zawsze się udaje. Chciałem być kimś warznym, hciałem rzebyście mnie szanowali i wielbili, niestety nie umiałem tego robić w inny sposub nirz ten w jaki robiłem. Zrozómiałem, że to złe, zrozómiałem, że tak nie wolno. Zobowiązóje się od teraz, że za karzde moje bżydkie słowo, będe klikał raz dziennie pajacyka, mam nadzieje, że to pomorze. Jeszcze raz sorry. GG GL.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-04-2002 11:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

no fucking comments

Old Post 30-04-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

v41....

Old Post 30-04-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Przepraszam

quote:
Napisane oryginalnie przez WaWa_Emil__PL
Chciałbym wszystkich przeprosić za swoje zahowanie, wiem, że nie jest ono dobre. Pracóje nad tym, by było leprze, nie zawsze się udaje. Chciałem być kimś warznym, hciałem rzebyście mnie szanowali i wielbili, niestety nie umiałem tego robić w inny sposub nirz ten w jaki robiłem. Zrozómiałem, że to złe, zrozómiałem, że tak nie wolno. Zobowiązóje się od teraz, że za karzde moje bżydkie słowo, będe klikał raz dziennie pajacyka, mam nadzieje, że to pomorze. Jeszcze raz sorry. GG GL.

Ghaaa. ROTFL bez kitu.
Emil się wkurwi jak to zobaczy .

Old Post 30-04-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Thunder...

To jest smieszne... Ja pierdoole... widze ze tu kuurwa prowadzicie jusz ze mna wojne.. I kto tu jest dzieciak... szukacie zaczepki... I CO JA MAM TERAZ KUURWA PRZEBRAC SIE ZA DARKA CZY INNEGO BARSOKA I WYPISYWAC JAKIES IDIOTYZMY? pierdoolone dzieciaki
a szukajcie se ale zapewniam was ze z takim kuurwa lamerskim zachowaniem daletko nie zajdziecie...

Old Post 30-04-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WaWa_Emil_PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WaWa_Emil_PL Znajdź więcej post'ów przez  WaWa_Emil_PL Dodaj WaWa_Emil_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WaWa_Emil_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Thunder...

quote:
Napisane oryginalnie przez WaWa_Emil_PL
To jest smieszne... Ja pierdoole... widze ze tu kuurwa prowadzicie jusz ze mna wojne.. I kto tu jest dzieciak... szukacie zaczepki... I CO JA MAM TERAZ KUURWA PRZEBRAC SIE ZA DARKA CZY INNEGO BARSOKA I WYPISYWAC JAKIES IDIOTYZMY? pierdoolone dzieciaki
a szukajcie se ale zapewniam was ze z takim kuurwa lamerskim zachowaniem daletko nie zajdziecie...

Eeee, zobaczyłem że w tytule napisałeś Thunder. Wiedz, że ja się pod tym nie podpisuję i uważam takie podszywanko za kogoś za lamerskie.
Nie mam zamiaru tutaj z nikim żadnej wojny prowadzić.
Napisałem, że się wkurwisz bo ja bym się na twoim miejscu wkurwił. Uważam, że dobrze że tak postawiłeś sprawę, teraz im jest głupio, nie tobie.

Old Post 30-04-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Eeeeeh, srednia ostatnich threadow na tym boardzie coraz bardziej "znizkuje" ... Przynajmniej jest weslo

Know your limits

Old Post 30-04-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Eeeeeh, srednia ostatnich threadow na tym boardzie coraz bardziej "znizkuje" ... Przynajmniej jest weslo

bawi cie to?... wspolczuje...

Old Post 30-04-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WaWa_Emil_PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WaWa_Emil_PL Znajdź więcej post'ów przez  WaWa_Emil_PL Dodaj WaWa_Emil_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WaWa_Emil_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:

bawi cie to?... wspolczuje...

Dzieki za troske, ale na Twoim miejscu zastanowilbym sie nad wlasnym postepowaniem...

PS.
moze zakonczmy ta dyskusje na boardzie, bo nie do tego on sluzy.

Know your limits

Old Post 30-04-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Talking

Osobiscie nic niemam do emila ale chcialem tylko pokazac jak obraza klan.....SorX

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 30-04-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu

Dzieki za troske, ale na Twoim miejscu zastanowilbym sie nad wlasnym postepowaniem...

Jusz sie zastanawialem nie raz... i uwazam ze przy tych smieciach z jakimi mam do czynienia na codzien jestem normalnie bogiem... zreszta... zrobilem cos co wykraczaloby poza normy? zabilem matke? **** to ze jakis typ mnie wnerwia i ze go jade to nie usprawiedliwia ich chamstwa wobec mnie.. zreszta.. najwyrazniej sie swietnie bawia.. to niech sie bawia..

Old Post 30-04-2002 14:14
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

quote:
Napisane oryginalnie przez cheester
Osobiscie nic niemam do emila ale chcialem tylko pokazac jak obraza klan.....SorX

Jezeli sie nie myle to jestes na tyle glupi ze sie wygadales z tym ze to ty postawiles tego posta... poza tym narazie pokazales jedynie jakim jestes lamusem pokazujac ta rozmowe.. ile razy ktos mi jechal po klanie to go pojechalem sam bez pomocy innych...

Old Post 30-04-2002 14:21
cheester
=PL= Victory

Thumbs down

POjechac to se mozesz po glacy.....I nieodzywaj sie tak do mnie
[TUPET]

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 30-04-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Angry

A nie moglibyscie sie spotkac tak na zywo, dac "se" po ryju i zakonczyc zasmiecanie boarda o Wolfensteinie swoimi zalosnymi popierdywaniami!!!???!!!!

Old Post 30-04-2002 15:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Exclamation Mazio

nie wkurwiaj mnie... czy to ja sie do choler podszywam pod kogos i *******le jakies bzdury?

Old Post 30-04-2002 16:02
[POISON]Mazio
Guest

Re: Mazio

quote:
nie wkurwiaj mnie... czy to ja sie do choler podszywam pod kogos i *******le jakies bzdury?

a co robisz jak juz sie wkurwisz?!?

gdybym byl na Twoim miejscu, majac taki problem sprostowal bym cala sprawe jednym postem i olal durniow ktorzy to robia!

polemizujac z nimi dalej dajesz im tylko wiecej tematow aby ciagnac glupia dyskusje!

jest takie madre przyslowie czy powiedzenie: mnie moze obrazic tylko istota inteligentna, stosujac sie do tego nie dostaniesz wrzodow przed trzydziestka!

wyluzuj stary

Old Post 30-04-2002 16:08
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Thumbs up Masz oczywiscie

Masz oczywiscie racje... lecz nie chce by myslalano o mnie tak jak to prezentuja ci idioci... chociazby dlatego ze mam klan a w nim naprawde zajebistych kolesi.. i nie chce by caly klan 2va byl kojarzony z chamstwem , idiotyzmem i "tupetem " Lecz widze ze niektorzy tu rozumieja przynajmniej w pewnej czesci absurdalnosc sytuacji... coz... masz racje koncze temat... ale gdzie jest do cholery moderator...

Old Post 30-04-2002 16:15
Lucas
esports.pl

Re: Masz oczywiscie

quote:
ale gdzie jest do cholery moderator...

Nie mam bladego pojecia o co tu biega - ale topic laduje w koszu - tam mozecie rozstrzasac dalej....

Old Post 30-04-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Re: Re: Masz oczywiscie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Nie mam bladego pojecia o co tu biega - ale topic laduje w koszu - tam mozecie rozstrzasac dalej....

Git moderator

www.mpo.com.pl

Old Post 30-04-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions