no ja bym tam nie powiedzial ze z vq3 jest sie latwiej przeniesc na cpma dla mnie jednak popisy zero4 i innych sa dosyc cienkie i widzialem ich dema na cpma cosik im to nie wyszlo , a teraz popatrz na naszego matr0xa ktory jednak jest jednym z najlepszych graczy cpma na swiecie jak latwo udalo mu sie wygrac elimki do wcg i wiele turniei vq3 , moglbym sie klucic ze ci ktorzy przenosza sie z cpma na vq3 maja latwiejsza droge niz ci co z vq3 na cpma , wystarczy tylko movment opanowac i z gorki
Oczywiscie mozna sie klucic czego sie latwiej nauczyc grac , moze wysunolem zbyt pochopne wnioski ale dla mnie cpma jest za dynamiczne zeby sie go tak poprosu i szybko nauczyc i jego movmentu co innego vq3 ktore jest dosyc proste , tak jest w/g mnie . Do cpma mozna sie o wiele latwiej zniechecic niz do vq3 , wchodzisz na serwer grasz z jakims mastahem dostajesz sobie od niego ladnie w dupe 40 do 0 (ba nawet mozna do minusa dostac ) i widzisz jaki slaby jestes , a w vq3 raczej sie nie spotyka wynku typu 40:0 czesto sa wyniki max do 20 fragow , gra jest o wiele bardziej wolna i monotnna
Jak to sie nie mysli w cpma mysli sie ale o wiele mniej granie na pale to tez jakas taktyka , timeing jest zarowno w vq3 i w cpma , w vq3 nawet wiekszy
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|