Jezeli chodzi o kupowanie artykulow powyzej la t 18-stu to jest to niezla sztuka,np: Trzeba nieraz u mnie przejsc cale osiedle aby browarka kupic lub paczke szlug aby owa pani w okienku sprzedala owy artykul,oczywiscie przydaja sie nieco starsi koledzy ktorzy moga juz kupowac legalnie ale nie zawsze jest taka mozliwosc wtedy prosi sie jakiegos kolesia Jezeli i to nie poskutkuje to mozna podwedzic fajke rodzicom ew. rodzinie (oczywiscie jezeli pala) a jezeli nawet to nie skutkuje pozostaje zrobic to co robil moj kumpel jak nie mial petow czyt. palenie kiepow z popielniczki (ja ***e co ten nalog robi z czlowiekiem)a jak i to nie pasuje pozostaje sepienie lub zajecie sie czyms innym
Takze sposobow jest sporo
a tak wogle to fajki suxxx wypalilem z kumplem przez nocke po 25 na lepek od 20 do 9 rano i rzygac mi sie chcialo ale coz nalog to nalog
To ja juz koncze i ide na fajke
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|