Klan pr - przeczytajcie i wyciagnijcie wnioski
Sorki ze zakladam ten topic tu ale mnie ci kolesi wk..... wyzwali nas w CB - spoko. Maja serwer - spoko (tylko ze nie wspominaja ze lanowy ale i to przejdzie). Zmieniamy serwer na inny (konkretnie IDK megaslot) , maja tam admina luz , zaczynamy gre. Przegrywamy pierwsza mape - spoko bywa (admin nie ustawia ani ftb ani mp_forcecamera 2 , my gramy z roznych miejsc oni z jednej cafe - wiec fajnie sie gra z mapka jak kolesie mu mowia prawa , za skrzynka , nie patrzy sie w twoja strone - na uwage o tym pisza ze sie nie da ustawic , gralem pare meczy na tym serwerze i wiem ze na IDK dalo sie ustawic ftb i mp_forcecamera 2).
Gramy nasza super jedziemy ich prawie do 0 jako terro. Zmiana stron (teraz zaczynaja sie kredki , ping skacze na serwerze do 180 a osobie ktora od nas grala przez SDI do 250) 1 runda sytuacja 1 na 1 i wiadomo koles podchodzi naszego po cichu nie sprawdzajac zadnej innej miejscowki w ktorej ten moglby byc ukryty ... no comment - mowie ze tak nie gramy - smiech z ich strony , ja mowie ze na serio nie gramy w takich warunkach bo to przegiecie - tekst ssij w moim kiedunku - nie wytrzymuje nerwowo bo nie bedzie mi jakis szczyl co ma 15 czy 17 lat rzucal takimi obelgami ... reszta juz nie warta komentarza ...)
Dla informacji dodam ze klan jest z Olsztyna z kafe UnderWorld (mozliwe ze jest to zbieranina kolesi z klanow UW i BA - nie oskarzam ich tylko pisze mozliwe - wiem ze na pewno jest w nim dionizy ...
Aha i nie dodalem jednego drobnego szczegolu - jak chcielismy zmienic zagodnika to nasz wchodzacy 6 zostal poprostu kickniety ( pozniej nie moglismy zlapac kontaktu ...)
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|