Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Na jakie serwisy czekacie ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Thumbs up Na jakie serwisy czekacie ?

Temat juz kiedys taki byl, ale bardzo dawno temu . Powiedzcie mi na jakie serwisy czekacie, bo jestem strasznie ciekawy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-07-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Prawdę mówiąc nie bardzo łapie o jakie serwisy ci chodzi???
Te z fpp.pl???
A jeżeli chodzi o ogól - to ja czekam na ponowne otwarcie www.counter-strike.ico.pl

Old Post 23-07-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

chodzi mi oczywiscie o fpp.pl

Old Post 23-07-2001 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

na zone.fpp.pl =P

Old Post 23-07-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
sygnaturka[STER]climhazzard
Jestem bogiem.
Uświadom to sobie...

o jezu nastepny
ilu juz ma taka sygnaturke? przyznac sie chlopaki

Old Post 23-07-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
na zone.fpp.pl =P

a co to ma byc?? zone... strefa FPP? a moze FZ pod patronatem FPP.PL =]

Old Post 24-07-2001 11:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

o jezu nastepny
ilu juz ma taka sygnaturke? przyznac sie chlopaki

Na pewno CE3RDE A co do serwisów... Na razie wszystkie, które są mi potrzebne, są

Old Post 24-07-2001 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Qrcze - nie wiedziałem, że ktoś jeszcze to ma
Ja to napisałem stosunkowo "jakiś czas temu"...
Ale to txt paktofoniki - to pewnie wielu go zna...

Old Post 24-07-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No wiecie takie xxx.fpp.pl tez by sie przydalo

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 25-07-2001 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Oj, panowie to myślą tylko o jednym.

Old Post 25-07-2001 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Oj, panowie to myślą tylko o jednym.

No... samochody, wojna, muzyka, panienki =}(to na pierwszym miejscu powino byc)... tylko sie pochlastac jacy inteligetni jestesmy =]]]]

Old Post 25-07-2001 11:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ale tak na serio to wydaje mi się że brak download.fpp.pl
Mało a raczej brak plików w serwisach. np Q3... Najlepiej zrobić jeden serwis poświecony plikom i będzie zajebiastycznie.

Old Post 25-07-2001 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Cos jak fileplanet.com =] Dobra mysl w sumie. Bo masz racje malo tych plikow jest =]

Old Post 25-07-2001 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
Qrcze - nie wiedziałem, że ktoś jeszcze to ma
Ja to napisałem stosunkowo "jakiś czas temu"...
Ale to txt paktofoniki - to pewnie wielu go zna...

spox
razem z toba juz znam 3 osoby ktore uzywaja tego txtu w sygnaturkach

Old Post 25-07-2001 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Ja pozwolilem UkiSanowi używać ...
Bo mnie o to pytał...
Ale trzeba będzie zmienić, bo to już nie orginalne.

Old Post 25-07-2001 12:15
DZASKUL
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
Ja pozwolilem UkiSanowi używać ...
Bo mnie o to pytał...
Ale trzeba będzie zmienić, bo to już nie orginalne.

Zmien sobie na:
Jestem diabłem uswiadom to sobie

Old Post 25-07-2001 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DZASKUL

Zmien sobie na:
Jestem diabłem uswiadom to sobie

a moze nie jestem bogiem uswiadom to sobie
ps wywalili mnie za picie

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 25-07-2001 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

Na pewno CE3RDE A co do serwisów... Na razie wszystkie, które są mi potrzebne, są

Juz niedlugo S4i1or, upatrzylem sobie takie fajny rymik zip skladu

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 25-07-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

taa, to moja sygnaturka wygladalaby tak:

"Look into my eyes, you'll see who I am,
My name is Lucipher, please take my hand..."

Black Sabbath - N.I.B

wracajac do tematu: jakby ktos mial sily to fajne byloby demos.fpp.pl. cos na wzor www.xsreality.com

Old Post 26-07-2001 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tramwaj wlasnie cos takiego powstaje...rusza pod koniec wakacji
na poczatku beda tylko demka qw q2 q3 ale pozniej dojda jeszcze inne gry

Old Post 27-07-2001 07:25
CE3RDE
Just do it.

Hmmmm a moze lepiej bylyby zrobic polska strone challenge world i dolaczyc do tego calego serwisu? Tyle juz jest stron roznych panstw a polski nie ma...

Old Post 27-07-2001 08:29
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
na zone.fpp.pl =P

Old Post 28-07-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Ale tak na serio to wydaje mi się że brak download.fpp.pl
Mało a raczej brak plików w serwisach. np Q3... Najlepiej zrobić jeden serwis poświecony plikom i będzie zajebiastycznie.

Przylaczam sie do glosow ZA. I nie tylko fpp, ale tez troche roznosci, takich offtopicowych.

Old Post 28-07-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Hmmmm a moze lepiej bylyby zrobic polska strone challenge world i dolaczyc do tego calego serwisu? Tyle juz jest stron roznych panstw a polski nie ma...

Nie ma sensu, bo polska scena nie istnieje. "Banda rozwydrzonych bachorow" (c) eek - jesli tylko ktos probuje cos zrobic zaraz od razu leca same bluzgi, wszyscy sobie ublizaja. Nic nikomu sie nie podoba, wiec nie ma sensu sie meczyc.

Old Post 28-07-2001 19:02
j@rzabek
Brujah

z download.fpp.pl to może trochę przesadzony pomysł. Lepszy byłby rozbudowany dział download w poszczególnych serwisach.

Old Post 01-08-2001 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions