Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > glmqwcl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Exclamation glmqwcl

Chcialbym sie dowiedziec dlaczego mi niedziala glmqwcl?? i musze grac przez mqwcl !! dlaczego jest tak ze na jednych kompach to dziala a na innych nie ??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2002 09:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
barrel
Skilled (Knight)

a co sie konkretnie dzieje jakies komunikaty ci wyswietla czy nic?

czasem wystarczy ze usuniesz z katalogu quaka plik opengl32.dll (wtedy gra wykorzysta ten prawidlowy z windows\system)

ps
witam na boardzie (tutaj jest prawdziwe rzycie bez sciemy )

Old Post 14-04-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil barrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do barrel Znajdź więcej post'ów przez  barrel Dodaj barrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać barrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
a co sie konkretnie dzieje jakies komunikaty ci wyswietla czy nic?

Tak jak pisze barrel latwiej bedzie pomoc jak dokladnie opiszesz co jest nie tak

Old Post 14-04-2002 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Arrow glmqwcl part 2

no wiec konkretnie to wylada tak :
-wlanczam glmqwcl i mi sie komp wiesza to wlasnie sa konkrety

Old Post 14-04-2002 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Sprooboj skopiowac plik opengl32.dll z katalogu c\windows\system do ...\quake\ - powinno pomoc

zakladam ze masz Rive lub innego GeForce'a ?

Old Post 14-04-2002 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Arrow glmqwcl part 3

no wiec tak mam rive 32mb . Wiec skopiowalem ten plik open.gl32.dll i nic dalej sie wiesza komp jak wlanczam glmqwcl

Old Post 14-04-2002 11:33
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: glmqwcl part 3

quote:
Napisane oryginalnie przez vego
no wiec tak mam rive 32mb . Wiec skopiowalem ten plik open.gl32.dll i nic dalej sie wiesza komp jak wlanczam glmqwcl

To tylko przy glmqwcl? a glqwcl dziala?

Old Post 14-04-2002 11:39
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jakiego masz windowsa?
Moze rozwiazaniem bedzie format i ponowne wszystkiego wgranie.
A moze nowsze sterowniki zainstaluj?

Old Post 14-04-2002 11:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Arrow glmqwcl part 4

Wiec ja mam windowsa 98se ,a glqwcl to ja niemam czegos takiego ja gram przez mqwcl.

Old Post 14-04-2002 12:08
Hakan
Elite (Fiend)

no to musisz najpiew zainstalowac glqwcl a pozniej glmqwcl

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 14-04-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Re: glmqwcl part 4

quote:
Napisane oryginalnie przez vego
Wiec ja mam windowsa 98se ,a glqwcl to ja niemam czegos takiego ja gram przez mqwcl.

Jak ci sie w GL'u wiesza to zainstaluj inne stery do grafy - a jesli masz plyte na chipsecie via , amd to z ich stronek posciagaj odpowiednie patche via pack; amd tez ma swoje latki do swoich plyt. Tez mi sie kiedys gl wieszal (win2000) ale po service pack'u 3 (beta) i via pack przestal

Old Post 14-04-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Arrow glmqwcl part 5

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Jak ci sie w GL'u wiesza to zainstaluj inne stery do grafy - a jesli masz plyte na chipsecie via , amd to z ich stronek posciagaj odpowiednie patche via pack; amd tez ma swoje latki do swoich plyt. Tez mi sie kiedys gl wieszal (win2000) ale po service pack'u 3 (beta) i via pack przestal

zmienilem sterownik ale nic z tego chocia jakis postep byl bo wczesniej odrazu sie komp wieszal ,a teraz moge pisac na konsoli i po 2sek. sie wiesza

Old Post 14-04-2002 15:05
chimera
Elite (Fiend)

Jaki masz komp : plyta na jakim chip'secie ?

Old Post 14-04-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Arrow glmqwcl part 6

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez chimera
Jaki masz komp : plyta na jakim chip'secie ? [/QUO

celerona333 128mb ram ale na jakim chip'secie jest plyta to ja niewiem

Old Post 14-04-2002 16:01
chimera
Elite (Fiend)

Ehh na intelu nie powinno sie nic wieszac (przynajmniej tak mowi o intelach na necie). Proponuje instalacje od nowa systemu o ile sie to dzieje ze wszystkimi grami w gl'u. Jak nie to przetestuj starsze wersje mqwcl, zquake, stary qwcl, ewentualnie graj w soft.
Mozna tez w biosie pogrzebac : ustaw agp na 2x albo 1x, ustaw taktowanie pamieci na 100MHz, 66MHz, latency daj na 3-3-3 (sprobuj najwolniejsze), jak jest jakas opcja typu "maximum perfomance" lub jakas podobna to daj off. Jak to nie pomoze to podociskaj wszystkie karty do slotow, dimmy. Mozesz tez pozamieniac miejscami ram - mi sie winda wieszala to zaczalem kombinowac z ramem (mam 3 kostki) i dopiero za ktoryms tam razem zaczelo chodzic ok.

Old Post 14-04-2002 16:11
chimera
Elite (Fiend)

A i jeszcze mozesz odwiedzic ta stronke : http://windowsupdate.microsoft.com/ i poinstalowac jakies patche o ile beda do twojego systemu.

Old Post 14-04-2002 16:35
KillYou
Warrior (Scrag)

teraz calkiem z innej beczki ale nie bede specjalnie nowego topica robil. chce widziec czemu nie dzialaja mi bindy na wlasnym severze tzn. na localhoscie? jezeli ktos wie co z tym zrobic to prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 15-04-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Unhappy

Hello
Mam w2k i geforca... po kilku latach postanowilem odgrzac q1 (sentyment)

Jak q1 odpalic w opengl?
Sciagnalem jakiegos GlQuake ale juz przy instalacji widze ze to cos liczy, ze znajdzie u mnie w kompie Voodoo

Przy odpalaniu mam kom. ze nie moze znalesc Glide2x.

?

Old Post 06-06-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

w gluwnym katalogu q1 zainstalowala sie biblioteka opengl32.dll czy jakos ta - skasuj ja i powinno byc ok

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-06-2002 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions