Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Server na Railgun'y
Czy gra na same Railguny jest wedlug ciebie najciekawsza ?
Ta ankieta została zakończona.
Tak 5 31.25%
Nie 11 68.75%
W sumie: 16 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ziYo[BeAsT]
Guest

Server na Railgun'y

Mam pytanie od pewnego czasu zaczolem grac w Quake ]|[ Arena.Czesto tez gram wlasnie z kumplami po LANIE,lecz to co mnie najbardziejrajcuje to gra na same railguny.Mam pytanie !!! Jak na LANIE postawic serwer na same railguny.Jezeli potrzebny jest jakis patch to prosze o poinformowanie mnie skad taki patch sciagnac !
Dzieki z gory czekam na wasze Reposty.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-06-2002 15:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Musisz sciagnac Point Release 1.31 i OSP 1.01. Troche to wszystko wazy, wiec najlepiej przejdz sie do cafe z cd-rw chyba ze masz dobre lacze.

Instalujesz pozniej to wszystko na wszystkich kompach w lanie, odpalasz moda OSP (przez menu Mods), stawiasz serwer i w konsoli wpisujesz /callvote instagib - niech wszyscy dadza /vote yes i bedziesz mial same rajle.

Old Post 21-06-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vrah
Training (Enforcer)

Arrow Re: Server na Railgun'y

quote:
Napisane oryginalnie przez ziYo[BeAsT]
Mam pytanie od pewnego czasu zaczolem grac w Quake ]|[ Arena.Czesto tez gram wlasnie z kumplami po LANIE,lecz to co mnie najbardziejrajcuje to gra na same railguny.Mam pytanie !!! Jak na LANIE postawic serwer na same railguny.Jezeli potrzebny jest jakis patch to prosze o poinformowanie mnie skad taki patch sciagnac !
Dzieki z gory czekam na wasze Reposty.

Co do ankiety to może nie tyle najciekawsza co ciekawa... Owszem czasami lubię sobie postrzelać z raila, ale bez przesady. A co do postawienia serwera to ściągnij sobie np. Instagibplus (znajdziesz go gdzieś na www.fileplanet.com). Używając tego moda będziesz mógł zakładać grę na railgun'y, ale jeżeli będziesz chciał to możesz włączyć także tylko na rocketlauncher'y i na inne bronie. Działa z każdą wersją Quake'a 3 począwszy od wersji 1.11 więc nie powinieneś mieć problemów z instalacją.

Old Post 21-06-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vrah Znajdź więcej post'ów przez  vrah Dodaj vrah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vrah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ziYo[BeAsT]
Guest

Wałek

Niestety ale po zainstalowaniu tych patchy gdy robie serwera po wejsciu w mod'a OSP nie wiedzac czemu wyrzuca mniedo glownego manu q ]|[ a.Co jest grane co mam zrobic ?

Old Post 21-06-2002 19:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Re: Wałek

quote:
Niestety ale po zainstalowaniu tych patchy gdy robie serwera po wejsciu w mod'a OSP nie wiedzac czemu wyrzuca mniedo glownego manu q ]|[ a.Co jest grane co mam zrobic ?

to sciagnij cpma np z. www.promode.org
poznij stawiasz serwer i wpisujesz /callvote instagib 1 lub wciskasz esc i tak
game settings/instagib/enabled

vrah: gdzies na file planet?
troche duze to gdzies

Old Post 21-06-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Smile Re: Wałek

quote:

hmm OSP to tylko dodaje duzo mozliwosci do q3, nie zmienia wygladu menu i to poprostu jest OSP! a tak p.s. to zrob sobie najlepiej skrot co odrazu, dopisz do skrotu to:
+set fs_game osp
to odrazu z osp bedzie sie q3 odpalał

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 21-06-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Re: Re: Wałek

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c

to sciagnij cpma np z. www.promode.org
poznij stawiasz serwer i wpisujesz /callvote instagib 1 lub wciskasz esc i tak
game settings/instagib/enabled

vrah: gdzies na file planet?
troche duze to gdzies

sqbany.... sie wwalił jak sobie pisalem
p.s. jakie cpma?

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 21-06-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Re: Re: Re: Wałek

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
p.s. jakie cpma?

zakladam ze tyo byl joke
bo jak nie to wielkie lol

a propos
co to osp?

OSP = Ochotnicza Straż Pozarna?

Old Post 21-06-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

osp to skrot od okragle smazone pomarancze
widziales to logo
a zeby postawic serwer (na osp) to najlepiej uzyc zalaczonego programiku do robienia konfigow pod serwy. potem tylko zegzekowac i ju

Old Post 21-06-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez DamnDog
osp to skrot od okragle smazone pomarancze
widziales to logo

tiak

Old Post 21-06-2002 21:36
BartiZ
fallen

Gothic: to nie był joke!! (joke)

Co znaczy OSP? na stronie jest Orange Smoothie Production a po polsku to ja bym tłumaczł: Gładka Pomarańcza (smoothie - gładki; równy, orange - pomarańcza)

Co do stawiania serwów pod OSP to polecam config w załączniku

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 22-06-2002 07:52
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Gothic: to nie był joke!! (joke)

Co znaczy OSP? na stronie jest Orange Smoothie Production a po polsku to ja bym tłumaczł: Gładka Pomarańcza (smoothie - gładki; równy, orange - pomarańcza)

a Production ??

Old Post 22-06-2002 12:35
BartiZ
fallen

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c

a Production ??

eee tego nie trzeba wiadomo o co biega...

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 22-06-2002 14:39
ziYo[BeAsT]
Guest

ok dzieki za pomoc juz wszystko gra
sciaglem moda w ktorym mozna grac na wszystkie bronie czyli np. na same rakiety alboe na same granadde lounchery itp.

Old Post 22-06-2002 21:20
PiaSkuN
BaKu BaKu

ziYo[BeAsT]moglbys dac linka do tego moda?

Old Post 23-06-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions