Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Jakie macie pingi?
jakie macie pingi?
You do not have permission to vote on this poll.
0-20 0 0%
20-40 2 11.76%
40-60 5 29.41%
60-100 3 17.65%
100-200 2 11.76%
200-i wiecej 5 29.41%
W sumie: 17 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KillYou
Warrior (Scrag)

Jakie macie pingi?

Ha chce sie dowiedziec jakimi pingami dysponujecie bo chce wiedziec czy tylko ja jestem taki pokrzywdzony laczem na ktorym mam pingi powyzej 150 (oczywiscie pytam o pingi ktore macie najczesciej na ogolnodostepnych servach)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-05-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Czasami mam ponizej 40 a czasami powyzej (ale czesciej > ).

Old Post 02-05-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Re: Jakie macie pingi?

quote:
Napisane oryginalnie przez KillYou
Ha chce sie dowiedziec jakimi pingami dysponujecie bo chce wiedziec czy tylko ja jestem taki pokrzywdzony laczem na ktorym mam pingi powyzej 150 (oczywiscie pytam o pingi ktore macie najczesciej na ogolnodostepnych servach)

wejdz na serwy to sie dowiesz

Old Post 02-05-2002 20:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

vote: 200 i wiecej

tak to jest po telefonie

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 03-05-2002 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

A ja mam calkiem milo Czasami mam na rxr'ach pingi po 20-30 a czasem po 999 i wiecej

Old Post 03-05-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Czemu nie zwieksza mi sie ilosc postow???

Old Post 03-05-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Czemu nie zwieksza mi sie ilosc postow???

osiagnoles maxymalna ilosc postow teraz ich liczba moze tylko malec

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 03-05-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cos z boardem sie dzieje - u mnie nie pokazuje kto ostatni napisal posta w danym topicu i trzeba wchodzic do kazdego i sprawdzac. Liczba postow u mnie tez sie nie zwieksza

Old Post 03-05-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Do niedawan mialem normlanie, a teraz mi sie wszystko poupilo :/

Old Post 04-05-2002 02:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Thumbs down pingi

Ja niekiedy nawet w godzinach "szczytu" mam pinga 30-40 a pl 0-5 ale ostatnio przez wiekszosc czasu 95% mam pinga >150 a pl >40

Old Post 05-05-2002 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Cool

chcialem tylko powiedziec ze ostatnio czyli wczoraj poprawil mi sie ping (oby tak dalej ale jak znam zycie to jest poprawa kilku dniowa )

Old Post 06-05-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez vego
chcialem tylko powiedziec ze ostatnio czyli wczoraj poprawil mi sie ping (oby tak dalej ale jak znam zycie to jest poprawa kilku dniowa )

nikogo to nie interesuje

Old Post 06-05-2002 19:52
vego
Warrior (Scrag)

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

nikogo to nie interesuje

jak to nikogo nieinteresuje skor ten topic tego wlasnie sie dotyczy

AMen

Old Post 06-05-2002 19:58
KillYou
Warrior (Scrag)

Jak widzisz vego w ankiecie pisze wyraznie jakie masz pinga najczesciej ?, pozatym to jest ankieta, glosujesz i mykasz, potem nieinteresi juz mnie czy twoj ping akurat o godzinie 22 zmalal o 10 czy wzrosl o 20 PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Old Post 06-05-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

ja wcale niemowie ze mi sie np. o 22 ping poprawil tylko ze wogole mi sie poprawil czishhhhhhhhh ??

AMen

Old Post 06-05-2002 21:07
Spider
Warrior (Scrag)

a mi przez ostatnie 3 miechy tak sie ping ****** ze nie da sie grac :<

Old Post 18-06-2002 01:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions