Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > The All-Seeing Eye
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR
Team killer :)

Question The All-Seeing Eye

Mam problem mianowicie po zainstalowaniu patcha 1.33 oraz tego nie wiadomo poco komu ospa do RTCW moj All-Seeing Eye zaczal sobie zarty ze mnie stroic i jak chce kliknac na jakis server zeby w niego wejsc to pisze mi taka tresc : "Couldn't execute program. Go to Viev ->Options ->Games to configure this game" No to weszlem tam gdzie mi wskazal i zmienialem tam wszystko co sie dalo (oczywiscie z rozsadkiem ) ale moj kochany program twierdzil ze : NIE. Wiec postanowilem zgrac RTCW od siostry (juz tak wiele razy robilem) no i grac sie da ale teraz moj All-Seeing Eye twierdzi ze takiej gry jak RTCW wogole nie mam na twardzielu : czy ktos zna odpowiedzi na to dziwne zjawisko rodem z Archiwum X ??

For without Me you are Nothing

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-06-2002 05:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MASTER_DYKTATOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MASTER_DYKTATOR Znajdź więcej post'ów przez  MASTER_DYKTATOR Dodaj MASTER_DYKTATOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MASTER_DYKTATOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Talking

hmmmmm.......... moze usun i jescze raz zainstaluj rtcw i eye

Old Post 16-06-2002 06:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

Moze podales zla lokalizacje pliku wolfMP.exe i poprostu eye nie moze go znalezc... chociaz wtedy wywala inny komunikat...
http://www.udpsoft.com/forum/ no a jak cos to
zawsze mozesz sie ich tam sprobowac zapytac...

Old Post 16-06-2002 09:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Vk
Verlocker

Ja mam wersję 1.33 + OSP i używam nie All seeing eye tylko programu pathfinder
http://home.t-online.de/home/christ.../pathfinder.htm
Jak ściągniesz ten program to powinno dobrze chodzić....

Old Post 16-06-2002 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

dyktator .. .jeśli dobrze zrozumiałem to odinstalowałeś rtcw i potem przegrałęś go recznie na hdd z innego kompa, tak ?
jeśli tak zrobiles to sie nie dziw, ze ase sadzi, ze nie masz rtcw, bo w rejestrze nie ma o tym zadnych wpisow, a ase zapewne na takowe sie powołuje

Old Post 16-06-2002 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR

Sphere owszem jest to mozliwe ale dlaczego wolfa w ten sposob sciagalem z 10 razy i all seeing eye go widzial i wszystko bylo cacy ?

Old Post 16-06-2002 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MASTER_DYKTATOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MASTER_DYKTATOR Znajdź więcej post'ów przez  MASTER_DYKTATOR Dodaj MASTER_DYKTATOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MASTER_DYKTATOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JHamer
Sniper

Wink Re: The All-Seeing Eye

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez MASTER_DYKTATOR
[B]Mam problem mianowicie po zainstalowaniu patcha 1.33 oraz tego nie wiadomo poco komu ospa do RTCW moj All-Seeing Eye zaczal sobie zarty ze mnie stroic

cut

u mnie wsio oki...:-)
spróbuj file/setup wizard... i skonfiguruj "eya" na nowo.
cu

Old Post 17-06-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JHamer Znajdź więcej post'ów przez  JHamer Dodaj JHamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JHamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Re: The All-Seeing Eye

quote:
Napisane oryginalnie przez MASTER_DYKTATOR
Mam problem mianowicie po zainstalowaniu patcha 1.33 oraz tego nie wiadomo poco komu ospa do RTCW

Bez komentarza (dot. OSP)

Old Post 17-06-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Re: Re: The All-Seeing Eye

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety

Bez komentarza (dot. OSP)

Zgadzam się ze Świętym

Old Post 17-06-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR

No i lepiej nie dawaj tego komentarza bo jak na razie jest ten patch z tym osp najwiekszym g***** jakie dotychczas mialem

Old Post 17-06-2002 19:38
Chrumkules
Watch your back!

a ja mam takie drobne pytanko - chyba mi na oczy poszlo bo nie moge nigdzie znalesc miejsca na wpisanie passworda do serwerkow! w w/w programie!

Old Post 01-07-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Yyyyy Chrumki jesli mowisz o The All Seeing Eye to klikasz rmb na serwerku dajesz properties i juz...

Know your limits

Old Post 01-07-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Cool hasło

jak klikniesz prawym to na samym dole jest server properties tam w jednej z 2 linijek wpisujesz hasło

Old Post 01-07-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

No cóż

quote:
Napisane oryginalnie przez MASTER_DYKTATOR
No i lepiej nie dawaj tego komentarza bo jak na razie jest ten patch z tym osp najwiekszym g***** jakie dotychczas mialem

Nikt nie będzie tysiąć pięćset dziewięćdziesiąty drugi raz mówił o zaletach i nowych ciekawych i potrzebnych rzeczach które wnióśł osp. Niektórzy mieli problem z ops ale już go rozwiązali np. dzięki czytaniu tego boarda.
Niektórzy nadal mają z tym problem i nie chce im się go rozwiązać.

Old Post 02-07-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

oko smierdzi ...

oko jest do pupy ... nie pokazuje prawdziwych pingoof

proponooje scigniecie porzadnego programiku hmm np. HLSW

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

yyyy tam mi tam pasi eye , uzywam go od kiedy mam net i wszytko jest spox

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

Re: oko smierdzi ...

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
nie pokazuje prawdziwych pingoofHLSW

a z kąd wiesz że HLSW pokazuje prawdziwe pingi bo ja np nie wiem i też używam eye mam nawet cracka do niego (ale pewnie inni tez mają) jedyna wadą dlamnie w tym progsie jest fakt że jesli jest serv z hasłem to trzeba wchodzić do gry i tam wpisywac a z tego co wiem to w HLSW jest taka mozliwosc, chyba że sie myle to prosze mnie poprawić

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 03-07-2002 02:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

cracka jakiego kraka ja nie mam i mi dziala juz pol roku

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Re: Re: oko smierdzi ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek

używam eye mam nawet cracka do niego (ale pewnie inni tez mają) jedyna wadą dlamnie w tym progsie jest fakt że jesli jest serv z hasłem to trzeba wchodzić do gry i tam wpisywac

czy ty czytasz posty wyzej czy ino ostatnie w danym temacie??? bo cos mi sie zdaje ze ino ostatnie!

Old Post 03-07-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Re: Re: oko smierdzi ...

quote:
Hodek qde napisal

a z kąd wiesz że HLSW pokazuje prawdziwe pingi

no spawa jest prosta wchodzac do eye'a mam pingi wszedzie kol 100-200 a jak jush wejde do wolfa i gram to mam pinga 300-400 a wlasnei takeigo pokazuje HLSW

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

troche inaczej Wiadomo ze jezeli serwer ma ping 30 to ja za chuya nie bede mial na nim 30 bo sdi mi tyle nie wyciagnie to nie jest oszustwo mi sie wydaje ze eye pokazuje ping serwera a nie ping ja ja bede mial na nim , to wszytko

(...)

Old Post 04-07-2002 16:14
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

hmmm

ale prafda jets taka ze aye pokazooje zanizone pingi a HLSW realne czyli te najbardziej prawdopodobne

nei wiemo co dokladnie chodzi ale moze HLSW wyslyla siweksze paczki do serwa

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 22:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions