Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > co z Maxlives
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

co z Maxlives

Przepraszam ale chcialbym sie dowiedziec cos na temat Maxlives ...wiec ze temat byl poruszany 10000 razy ale ja chce sie jeszcze raz dowiedziec , bo moze cos sie zmienilo . I jestem zbyt leniwy i nie umiem kozystac z opcji szukaj...no wiec ja mysle ze max_lives = 3 to najlepszy wybor

P.S A co sadzicie o chamstwie na serverach ??

Trash

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-06-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Unhappy hipokryta ???

Grrr...mi przeszkadza to bo
1) Po co mnozyc topici ponad potrzeba ( 5 o FOV , 20 topicow o max_lives , 50 o chamstwie na serverach , 100 o bitchu )
2) Dlaczego niby mam pisac 20 razy to samo ( zaraz sie ktos zapyta znowu na jakiej myszce gramy itp) ... bo komus sie nie chcialo zajrzec do wczesniejszych postow , albo cierpi na jakis kompleks zakladania nowych tematow grr
3)Nie mozna po prostu dodac nowej odp do starego topica ? Ze ma taki a taki FOV ? I odrazu zostanie temat przesuniety na gore i po sprawie .
4) Ja chce sie dowiedziec to prosze w tych topicach jakie podalem jest ponad 30 wypowiedzi .

To jest to co napisałeś w innym topicu jestem przeciwnikiem wklejania cudzych textów ale prosze cię ....
a może jesteś schizofrenik ??

Old Post 28-06-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

lol

Przecinek specjalnie zalozyles ten topic ??????????

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-06-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Totalna bzdura

Maxlives jest bez sensu. Zobacz jak się gra w najlepszych ligach i jak grają najlepsze klany - maxlives jest off.
Maxlives sprzyja kamperstwu, nadmiernemu używaniu pf-ów i gry defensywnej zamiast ofensywnej.
Jeśli już ktoś wprowadza maxlives to nie ustawia na śmieszne wartości typu 3 ale na 10 lub więcej

Old Post 28-06-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

max lives do druny wymysl PRL'u i jego glownego poplecznika nie sensu limitowanie zyc w tej grze albo zycie jedno albo wcale po co limitowac?? to ma byc bardziej realne? bzdura pozatym jak moj przedmowca wspomnial nigdzie nie gra sie z limitem zyc bo to jest poprostu nonsens :> eot

Old Post 28-06-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
olelum
Training (Enforcer)

Unhappy jestem zdruzgotany!

pomozcie!
nie wiem dlaczego juz drugi mecz nie moge wejsc do gry bo mam komunikat max lives temp ban.
chcialbym sie dowiedziec czy moze byc to spowodowane tym iz jestesmy z kozakiem w sieci lan i mamy jedno IP.
nie mozemy razem wejsc do gry i nie wiem czy to jest spowodowane wlasnie tym samym IP czy ehh nie mam pojecia

jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc

pozdro

Old Post 28-06-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil olelum Kliknij tutaj by wysłać e-maila do olelum Znajdź więcej post'ów przez  olelum Dodaj olelum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać olelum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmer
Skilled (Knight)

wyrecze moderatora...

Jest to spowodowane tym ze na serwerze jest maxlives=on. I po zalogowaniu do serwera blokowane jest IP do konca rundy (po to zeby po skonczeniu zyc nie mozna bylo zrobic reconnecta)

Na przyszlosc polecam lekture plikow readme.txt, albo kanal #wolfpl a nie wyskakiwanie z kazdym pytaniem na boarda.

/L

Old Post 28-06-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zimmer Znajdź więcej post'ów przez  Zimmer Dodaj Zimmer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zimmer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
olelum
Training (Enforcer)

heh

eh
no dobrze dzieki

ale
pozostala czesc zagadki nie zostala rozwiazana
dalej to wg mnie nie wyjasnia sprawy z dwoma osobami z jednego IP?

Edytowane przez olelum dnia 28-06-2002 o godz. 22:12

Old Post 28-06-2002 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil olelum Kliknij tutaj by wysłać e-maila do olelum Znajdź więcej post'ów przez  olelum Dodaj olelum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać olelum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Takie cos jest na naszym serwie klanowym TVKNET. Jeśli wyskoczy taki komunikat zmien nicka, poczekaj 5 minut i sprubuj sie polaczyc. U mnie i innych 15 osob dzialalo, tylko kilku "ciemnych" mialo problemy.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 28-06-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zimmer
Skilled (Knight)

Lightbulb Re: heh

quote:
[i]
ale
pozostala czesc zagadki nie zostala rozwiazana
dalej to wg mnie nie wyjasnia sprawy z dwoma osobami z jednego IP? [/B]

eh
Przeciecz ci napisałem ze blokowany (banowany) jest numer IP, wiec nikt z twojej sieci do gry się nie dołączy i zadne zmiany nicka nie pomogą. Wiec albo proście admina żeby to wyłączyl, albo próbujcie dołączać się jak trwa warmup może się uda.

pozdry
/L

Old Post 29-06-2002 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zimmer Znajdź więcej post'ów przez  Zimmer Dodaj Zimmer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zimmer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Ten topic to byla oczywiscie ironia tego typu tematy powstawaly juz nie raz (pierwszy zalozyl AWEK)...ale troche sie zalamalem widzac ze temat sie rozwina ...chyba mi na zlosc

Trash

Old Post 29-06-2002 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:48.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions