Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > atmo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Arrow atmo

Wlasnie odkrylem ze atmosfera dziala (a to odkrycie) hah a co najlepsze ping o wiele lepszy i zero lagow, no ja tak mam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-06-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: atmo

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
Wlasnie odkrylem ze atmosfera dziala (a to odkrycie) hah a co najlepsze ping o wiele lepszy i zero lagow, no ja tak mam

Zaaaaaajjjjjeeeeeeebiiiiśśśśśśśśććććććććććććiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejejjeje ide obadac pingi pa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 18-06-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: atmo

quote:

hmmmm jak to sie pisało? /connect atosfera.pl:27965 ??? podajcie doqadnie, plz!!!

GrEaTEyE

Old Post 18-06-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: atmo

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

hmmmm jak to sie pisało? /connect atosfera.pl:27965 ??? podajcie doqadnie, plz!!!

/connect atmosfera.pl:27965

Old Post 19-06-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: atmo

quote:

/connect atmosfera.pl:27965

thx ide grac

GrEaTEyE

Old Post 19-06-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: Re: Re: atmo

quote:

thx ide grac

i co sadzisz o nim ???

Old Post 19-06-2002 14:41
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: atmo

quote:

i co sadzisz o nim ???

hmm no stabilny jest, pingi o 10 lepsze, why??? no i niewiem, żeby go dokładnei sprawdzić trza mieć dobry ping, wiec zadużo niemoge powiedzieć o tym serverze...a co wy inni sądzicie o tym servie?

GrEaTEyE

Old Post 19-06-2002 15:37
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: atmo

quote:

hmm no stabilny jest, pingi o 10 lepsze, why??? no i niewiem, żeby go dokładnei sprawdzić trza mieć dobry ping, wiec zadużo niemoge powiedzieć o tym serverze...a co wy inni sądzicie o tym servie?

co ja sadze o tym servie?
sadze o tyle: http://kill.it.pl/GameTrakker/
i juz wszystko jasne

Old Post 19-06-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: atmo

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

i juz wszystko jasne

hihiihihihih, no a ja nie
P.S. Zwracam sie do papugi w tym poście o prośbę wyjaśnienia mi problemu, np. że niechce mi wyszukiwać serverów pozagranicznych....a zawsze wyszukiwało.....((( jak ktoś może mi w tym pomóc oprucz papugi to prosze piszcie tutaj!!!

GrEaTEyE

Old Post 20-06-2002 09:22
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: atmo

quote:

i juz wszystko jasne

zwracam sie z prośbą do Wszystkich Graczy UT w Polsce - jeśli znacie jeszcze jakieś inne servy UT - dajcie mi znać - dopiszę je sobie na stronkę.
W powyższym urlu działa coś, w rodzaju gamespy/allseeingeye. (tyle, że dla wybranych servów, of corz).
Dodatkowo - zbiera i rysuje dla nich statsy.
Jeśli więc nie masz gdzie grać, wszystko zajęte - właz do mnie na stronkę, i zobacz- być może ze statsów wynika, że za chwilę ten serv będzie pusty

Old Post 21-06-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Talking all seeing eye

quote:

zwracam sie z prośbą do Wszystkich Graczy UT w Polsce - jeśli znacie jeszcze jakieś inne servy UT - dajcie mi znać - dopiszę je sobie na stronkę.
W powyższym urlu działa coś, w rodzaju gamespy/allseeingeye. (tyle, że dla wybranych servów, of corz).
Dodatkowo - zbiera i rysuje dla nich statsy.
Jeśli więc nie masz gdzie grać, wszystko zajęte - właz do mnie na stronkę, i zobacz- być może ze statsów wynika, że za chwilę ten serv będzie pusty :P

all-seeing eye jest the best ! :D

Old Post 19-08-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

agreeed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 19-08-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
agreeed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okej, to ja kasuje wjazd dla Was na tę stronkę

Old Post 19-08-2002 20:41
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Do admina ATMO.......

Serv jest spoko itd. ALE jak jest 20 osób a tyle przeważnie zawsze jest to na pingu 50 szarpie jak by było 500,tak że jak wypadnie z tego 4 to i tak uszczerbku nie będzie a grać będzie się lepiej,takie moje zdanie,nie tylko moje zresztą.

Old Post 20-08-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
One*Szot
Guest

Lightbulb Popieram Psycho

Jak jest full serwer to podczas stracia fps spada mi np. na Uptown do 10 i jeszcze szarpie nawet przy 20 ping ... wzupelnosci popieram Psycho aby wyrzucic 4 albo nawet 6 miejsc to nikomu sie nic niestanie ( przynajmniej beda odwiedzac inne puste rownie dobre serwery ).

Old Post 20-08-2002 11:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

oka

No to piszemy petycje jestem ZA

GrEaTEyE

Old Post 20-08-2002 13:32
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: oka

quote:
No to piszemy petycje jestem ZA

Pisz

Old Post 20-08-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions