Wolf.xgamer.pl - plz
Do all ludzi co marudza , groza i chca przejac wolf.xgamer.pl , oraz zainteresowanych pomoca.
Zastanawialem sie , czy jest sens prowadzic serwis o podobnej tematyce co rtcw.pl - zreszta rtcw.pl zawieral wiecej tresci i materialow... przez kilka miesiecy pisalismy glownie newsy.
Mam wybor - podac sie wszystkim tym , ktorzy byli wrogrami naszego serwisu , albo stworzyc strone w innej formie.
Jesli chcecie ocalic serwis , mozecie dojsc do redakszon - info ze swiata pozostawie innym serwisa i postaram sie zapewnic zabawe odwiedzajacym . Artykuly , quizy , gry flashowe , taktyki , przejscia gry , kacik humoru itp - rozne dzialy , ktore inne stronki nie maja.
Jesli ktos chce pomoc w tworzeniu dzialu plz : piszcie [email protected]
I do tych co wyzywaja od lam : heh - nei wiem na jakiej podstawie takie slowa padaja. Newsy byly na poziomie , zreszta wszystkie dzialy byly przygotowane przezemnie - poswiecilem stronie mnostwo wolnego czasu. Jesli potraficie tylko wyzywac , to sprobujcie poprowadzic serwis - na poczatku pracowalem sam , wtedy mialem najwiecej zapalu do pracy , dawalem po 12 newsow dziennie. Przez miesiac pracowalem samotnie , dopiero pozniej doszli nowi redaktorzy. Na stronie nie obrazalem nikogo ( hehe ) , nikt chyba nie zostal ponizony itp 
Dobra - to powodzenia dla wolf.xgamer.pl , nowego rtcw.multiplayer.pl ( PaRoWa - trzymaj sie ) , oraz starego rtcw.pl - niech sie odbuduje dawna potega 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|