Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy RTCW zaczyna nas nudzic?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Scarab
Windows sux ;=)

Czy RTCW zaczyna nas nudzic?

Oczywiscie mamy licznych pasjonatow RTCW, ale ostanio coraz czesciej slysze "znudzil mi sie juz wolf", "nie gram w to nudne, ciagle to samo". Chialbym uslyszec od Was czy rzeczywiscie RTCW ma coraz mniej pasjonatow czy tez moze coraz wiecej??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-07-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

mi sie podoba ale teraz sa wakacje i nie gram prawie wogole w nic... moze od wrzesnia

Old Post 03-07-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

trudno okreslic czy przybywaja nowi bo juz nie wiadomo kto jest nowy a kto gra na fejku
Czy wolf mi sie nudzi ja bym to nazwal troche inaczej bo juz od miesiaca gram co 3 - 4 dzien po 2 h max nie ze mi sie nudzi bo jak siadam to zapominam o wszytkim po prostu jak bym gral dzien w dzien po kilkanascie godzin to bym juz dawno zakonczyl swoja przygode z ta gra bo ile mozna a tak mam pauzen i potem chec pogrania i tak narazie sie to ciagnie

P.s Podobny topic zalozylem no moze nie dokladnie o to w moim chodzi

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
mi sie podoba ale teraz sa wakacje i nie gram prawie wogole w nic... moze od wrzesnia

co to mialo znaczyc "moze od wrzesnia" ??? jak to moze???

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 03-07-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Mi sie zaczyna nudzic, jeszcze troszki, a bede i na jego widok. Coraz wicej gram w cos innego - ostatnio C&C Renegade. Kiedy w nim znajde polski serwer, to niewiem jak bedzie z wolfem, bo narazie to mnie jeszcze pingi powstrzymuja troszki

IRCnet: #polishlegion

Old Post 03-07-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ja sobie pykam ostatnio w Red Faction i q3

P.s Arghhh 500 post

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

hmmm

scrap mge prosic o glos ... dziekooje

wiwec sprawa ma sie nastepoojaco.
Loodzie znudzeni sa =W= dlatego ze ciagle gra sie bicza lub base albo w ostatecznosci vilidza albo asfalta ...
Nie ma w polsce serwa ktoory mialby przez wiekszosc czasu wrzucona jakas customowa mapke

Osobiscie polecam mapke mp_terrorism ktoora jest naprade rewelacyjna i mozna tam grac nawet 2v2 a kiedy sie gra 4v4 jest jooz naprawde niezle powymiatac

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 03-07-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Thumbs up

Wolfenstein jest pierwsza moja sieciowa FPP!! I chociazby z tej przyczyny - zawsze bedzie dla mnie cool.

Nudzi mnie czesto FFA - chyba ze jest fajne "rozdanie" i sa ludzie z ktorymi pograc jest wyzwaniem, no i im tez sie chce..

Im wiecej natomiast gram klanowek tym bardziej smakuje mi wspolna realizacja celow zalozonych przed meczem, czy slodycz zwyciestwa lub gorycz porazki. Po prostu jesli jestem zaangazowany emocjonalnie w gre - RTCW jest najlepsza gra pod sloncem. Jesli natomiast gram z nudow - siegam wtedy ostatnio po Warcrafta 3 czy Never Winter Nights.

Moglby sie w koncu pojawic jakis mod z prawdziwego zdarzenia! Moze ktorys z tych trzech modow bedzie tym ktory wleje swieza krew w Wolfensteina??

Special Forces of World War II Mod
http://www.firewallfortress.com/specialforces.html

albo Pearl Harbour Project Mod
http://www.pearlharbor.rtcwworld.com/

ewentualnie The Russian Front Mod
http://www.planetwolfenstein.com/russianfront/

???????? MIMO TO NADAL DLA MNIE RTCW RULEZ!!!!!!!

Old Post 04-07-2002 00:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HellboY
just another Wolfplayer

Smile

RTCW może nudzić niektórych z prostego powodu...
a mianowicie z powodu mp_bicz, o którym to jest oddzielny topic . Niestety sytuacja ta spowodowana jest przez niechęć naszych ziomków (graczy RTCW) do nowych wyzwań (map) . Pewnie dlatego niektóży z nas uciekają do takich gier jak RED FRACTION albo C&C Renegade .

Old Post 04-07-2002 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HellboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HellboY Znajdź więcej post'ów przez  HellboY Dodaj HellboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HellboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

mi sie wolf poki co nie znudzil i raczej sie niepredko znudzi ... chociaz jakbym grał tylko na polskich serwach i niesmiertelnej mp_beach to bym długo nie wytrzymał ...
z drugiej strony za granicą czesto na serwach jest żenujący wręcz poziom :/
ale cóż zrobić ... lepszej fpp sieciowej nie ma

Old Post 04-07-2002 07:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Scarab
Windows sux ;=)

Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
scrap mge prosic o glos ... dziekooje

wiwec sprawa ma sie nastepoojaco.
Loodzie znudzeni sa =W= dlatego ze ciagle gra sie bicza lub base albo w ostatecznosci vilidza albo asfalta ...
Nie ma w polsce serwa ktoory mialby przez wiekszosc czasu wrzucona jakas customowa mapke

Osobiscie polecam mapke mp_terrorism ktoora jest naprade rewelacyjna i mozna tam grac nawet 2v2 a kiedy sie gra 4v4 jest jooz naprawde niezle powymiatac

I tu sie musze z Toba zgodzic bo mi np mp_bicz uszami wychodzi, a jak chce zmienic mape to nie ma szans. Jasne ze kazdemu zajebiscie idzie na mp_bicz bo zna ja jak wlasna kieszen, ale musimy stawiac sobie nowe cele- skad sciagnac ta mapke mp_terorist?

Old Post 04-07-2002 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Misiek07
Skilled (Knight)

A ja mam pytanie.

Mianowicie duzo jest mowy o zagranicznych serwerach, lecz niestety zeby zagrac na wiekszosci z nich potrzebny jest oginalny wolf.
I o to mi chodzi, czy moglibyscie zrobic jakas liste popularnych ale zcrakowanych zagranicznych serwerow na ktorych mozna sobie pograc na innych mapach niz podstawowe (mp_bicz, mp_base, itd...)

Winston Churchill

Old Post 04-07-2002 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Misiek07 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Misiek07 Znajdź więcej post'ów przez  Misiek07 Dodaj Misiek07 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Misiek07 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

mi sie tylko nudza wysokie pingi, przez moje chooy'owe lacze
ale jak mam ping ponizej 100 to moge grac od rana do wieczora, gdyz gra wyglada zupelnie inaczej niz na pingu 200+.
RTCW roxx!

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 04-07-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Misiek07: wejdz na www.rtcw.no tam po prawej jest cos takiego jak Game Server`s - i fsyzstki yasne

A co do tego nudzenia to jakis miesiac temu rzucilem juz wolfa i zaczelem grac maniakalnie w sof2 i jak pefnego dnia fszystkie servy w sof2 byly full to wlonczylem wolfa i sie ponownie zakochalem jednak wolfowi nic nie dorowna A tak wogule to gram bo mi sie nudzi albo tak jak MAZIO

Old Post 04-07-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Misiek07
Skilled (Knight)

Talking

PaRoWa^^ : Te serwery sa zcrakowane ?

Winston Churchill

Old Post 04-07-2002 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Misiek07 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Misiek07 Znajdź więcej post'ów przez  Misiek07 Dodaj Misiek07 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Misiek07 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

mi tam się wolf znoodził
ale nie dlatego, że za długo gram ale dlatego, że na tym głupim modemie się grać nie da!!!
Naszczęście powstały takie gry jak SW:JKII:JO i SOF2 w których kod gry nie jest tak bardzo skaszaniony jak w WOLFIE i nawet na modemie lag się rzadko zdarza, a w wolfie to miałem laga na lagu
niedługo możliwe, że będe mieć stałki i wtedy wolf znowu się będzie kręcić w moim napędzie cd-rom

Old Post 04-07-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
PaRoWa^^ : Te serwery sa zcrakowane ?

tak mozna grac bez keya

(...)

Old Post 04-07-2002 10:45
Scarab
Windows sux ;=)

quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
A ja mam pytanie.

Mianowicie duzo jest mowy o zagranicznych serwerach, lecz niestety zeby zagrac na wiekszosci z nich potrzebny jest oginalny wolf.
I o to mi chodzi, czy moglibyscie zrobic jakas liste popularnych ale zcrakowanych zagranicznych serwerow na ktorych mozna sobie pograc na innych mapach niz podstawowe (mp_bicz, mp_base, itd...)

Nie ma sprawy ja mam gdzies plik z takimi serverami podrzuce Ci go kiedys:> bo jest sporo taich serverow, a na niektorych sa nawet lepsze pingi niz na polskich serverach:/

Old Post 04-07-2002 10:49
Pivoo
Skilled (Knight)

Wofl a nuda

Wolf to jest gra która sie nie moze znudzic! kiedys przez miesiąc ani raz w wolfa nie zagrałem ale potem musiałem wrócić, to było silniejsze odemnie i nawet ciągłe granie na biczu mnie nie znudzi, najwyzej zarzygam klawiature ale i tak bede grał

Old Post 04-07-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pivoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pivoo Znajdź więcej post'ów przez  Pivoo Dodaj Pivoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pivoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

jak sie komus znudzil to propnuje dwie kuracje:

1) (Sam ja przeszedlem) Przestac grac na 2-3 miechy zajac sie czyms innym najlepiej nie grami, lub pograc troche w singla w inne gry - po tym czasie ponowne zauroczenie murowane

2) Zmienic towarzystwo do gry - bo to moze nie tyle wolf sie znudzil co ludzie z ktorymi sie ciagle gra!

Old Post 04-07-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Prawda jest taka ze =W= noodzi siem na FFA ale kiedy gramy klanoowke i co lepsza jak wygrywamy to nie ma batazeby siem znoodzil :>

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
Prawda jest taka ze =W= noodzi siem na FFA ale kiedy gramy klanoowke i co lepsza jak wygrywamy to nie ma batazeby siem znoodzil :>

true true

(...)

Old Post 04-07-2002 16:17
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Mi sie wolf tez zaczyna nudzic jak jest beach to wejde ale nie gram juz sercem! Gram bo lubie pograc wolfa! Ale tak jak kiedys juz nie gram! Poprostu caly czas granie w te same mapy mnie zabily!
Mam CD-key pogral bym na zagranicznych ale nie mam z kim! Bo samemu nie lubie isc grac!
Chetnie bym pogral z chlopakami razem na jakims serverku!
Jak ktos jest chetny !
To sie mozna umowic i isc grac Polska na reszte swiata!

Pozdrowienia

Rudi

PS: Wolf jest tez moja first gra netowa i ROX

Old Post 04-07-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS

a moja nie

(...)

Old Post 04-07-2002 21:12
Hodek
Veteran (Ogre)

a moja też pierwsza gra netowa ale zapewne nie ostatnia

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 04-07-2002 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

no a jak RTCW 2 wyjdzie ciekawe jak tam z q4 bedzie

(...)

Old Post 04-07-2002 21:48
KKPhGS
Guest

nie moge powiedziec, zeby mi sie wolf znudzil: od 3 tygodni chodze spac ok 3-5 am, wstaje ok poludnia i zamiast sniadania wlaczam AllSeeingEye.
To nawet nie fascynacja, to niemal uzaleznienie, dlatego proponuje powolac (nie tylko dla wlasnego dobra) AW (towarzystwo Anonimowych Wolfoholikow).

Old Post 04-07-2002 21:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

kiedys tez tak mialem ale mi przeszlo chociaz teraz siedze tez do 3 nad ranem ale nie gram

(...)

Old Post 04-07-2002 21:58
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS
Mi sie wolf tez zaczyna nudzic jak jest beach to wejde ale nie gram juz sercem! Gram bo lubie pograc wolfa! Ale tak jak kiedys juz nie gram! Poprostu caly czas granie w te same mapy mnie zabily!
Mam CD-key pogral bym na zagranicznych ale nie mam z kim! Bo samemu nie lubie isc grac!
Chetnie bym pogral z chlopakami razem na jakims serverku!
Jak ktos jest chetny !
To sie mozna umowic i isc grac Polska na reszte swiata!

Pozdrowienia

Rudi

hehe roodi do podrzuc nam swojego CD-keya to zagramy all z toba

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 04-07-2002 22:19
rcube
KOSZ

Mi to sie "znudzilo" gdzies tak w lutym/marcu. Pozniej pojawily sie patche (zaden z nich mi nie dzialal), jakies dziwne rozszerzenia map *.bsp dzieki czemu NIGDY nie zagralem na polskim serwerze, a nie sorry byl jakis jeden w nazwie mial Katowice, a byl jeszcze ByRRy czy jakos tak ale potem trzeba bylo haslo znac i kiszka I tak swoja przygode z RTCW przezylem na zagranicznych serwach ( pingi mi nie przeszkadzaly - ja mam tak ze mam lepsze pingi zagranica ) glownie te z www.waster.no albo te ktore zgarnolem z http://mrgravedigger.myftpsite.net/wolf/

Potem przez chwile bylo C&C Ren., potem MOH (ale glownie singiel), kilka demek oraz Global. Tera sciagam SOF2 i jak sie okaze ze nie bede mogl znalesc zcrackowanych serwow to................. wroce do RTCW tylko bede musial przejrzec zasoby tego dzialu boarda (gdzies tak od maja) by znalezc odpowiedzi na moje pytania.... i jeszcze wczesniej ozyskac plytke z wolfikiem

Old Post 06-07-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:07.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions