Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Co nas denerwuje na Polskich serverach ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Co nas denerwuje na Polskich serverach ?

Mnie najbardziej denerwuje to , że ludzie udają że nic nie widzą . ( troche to mało stylistyczne zdanie ) Dzisiaj grałem na servie Tyknet (UT). W aliess było 6 graczy a w axix 10. Przez 30 minut prosiłem o wyrównanie składów. Niestety każdy to oczywiście "olał". Dostawaliśmy przez pół godziny "baty" , więc kazdy chyba zauwazył że sklady sa nierowne !! Jednak nikt strony nie zmienił

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-07-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

a niech będzie mnie na polskich servaqch denerwuje beach (ale to sie powtarzam kolejny raz )

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 30-07-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Ale takie sytuacje się zdarzają tylko na naszych serverach. Jak gram na zagranicznych to tam takiego czegoś nie ma. Powiesz "team" i się od razu robi równo A u nas możesz se gadac i gadać i ............

Old Post 30-07-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Co mnie denerwoje hmmm. Denerwoje mnie beach , denerwoja mnie ludzie ktorzy przenasza sie od razu do tego lepszego skladu , glupota ludzi ktorzy graja na mase a nie w teamie , nie wyrownywanie skladow , nie znanie podstawowych pojec gry takich jak osp , stopwatch i inne , denerwoja mnie tez ludzie ktorym sie cos powie zwruci uwage a oni ci odrazu sprzedaja kicka , denerwojace jest to jak jakas osoba nie klanowa zabija kogos wyzej od niej postawionego czyt kogos z jakiegos klanu a ten do niej odpowie LOL albo fuksiarz to jest troche smutne

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 30-07-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

No wedlug mnie to wina osp...... ale co tam. Ostatnio mialem taka sytuacje: stzrelam do wrogiego medyka z luggerem, juz go mam i ma ginac nagle patrze - ****** killed himself... noz to jest dla mnie mega smieszne... zabil sie tylko po to zeby nie miec dead'a w statach... A o skladach juz pisalem w innym topic'u --> http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=1 takze denerwujaca sprawa - imho wina osp z przyczyny wiadomej...

Ps. koles ktory wpisal sobie killa zeby nie miec dead'a byla ofkorz z bardzo dobrego klanu powiem tylko ze nie Poison

Old Post 30-07-2002 22:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

BICZ i chyba jeszcze bicz

a i jeszcze za malo nowych map + rotacja z czestotliwoscia 6h

Wole szwedow i norwegow

Old Post 30-07-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Tez troche ponarzekam. Mnie oprócz ciągle tych samych map ( nie tylko beach ostatnio do znudzenia keep) denerwuje zachowanie niektorych panow ktorzy uwarzają ze ząbki na wolfie zjedli. Nie lubię gówniarzy ktorzy mnie poganiają, kickaja white nicks, wyzywają innych od lolków itp. Dlaczego na polskich serwerach tak cieżko zmienić mape ? Jeśli uda już sie przevotować np. Dam to później przez 2 h za cholere nie uda jej sie zmienić. Dlaczego nikt nie gra na destruction i forrest ? Po za tym lagi, nie ma na to rady.

Old Post 30-07-2002 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

eee tam

quote:
Napisane oryginalnie przez SnoopDoggyDoG
No wedlug mnie to wina osp...... ale co tam. Ostatnio mialem taka sytuacje: stzrelam do wrogiego medyka z luggerem, juz go mam i ma ginac nagle patrze - ****** killed himself... noz to jest dla mnie mega smieszne... zabil sie tylko po to zeby nie miec dead'a w statach...

Ps. koles ktory wpisal sobie killa zeby nie miec dead'a byla ofkorz z bardzo dobrego klanu powiem tylko ze nie Poison

Jesteś w błędzie.

Po pierwsze samobójstwo też ma wpływ na statystyki ( o ile bierzemy pod uwagę skrypt do statystyk jaki miał miejsce na Byry)
a po drugie to killa daje się kiedy do respawnu zostalo niewiele czasu a my mamy mało życia i nie mamy broni.

Old Post 30-07-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Talking

dokladnie! Ty pewnie ganiales za nim z wywieszonym jezykiem a on zdazyl zmienic klase zabic sie i respawnowac w ciagu 3 sek!

Mnie najbardziej denerwuje na naszych serwerach to ze przy wejsciu nie ma budki z hop-dogami i zimnej polo-kokty!!

Old Post 30-07-2002 23:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Re: eee tam

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety

Jesteś w błędzie.

Po pierwsze samobójstwo też ma wpływ na statystyki ( o ile bierzemy pod uwagę skrypt do statystyk jaki miał miejsce na Byry)
a po drugie to killa daje się kiedy do respawnu zostalo niewiele czasu a my mamy mało życia i nie mamy broni.

Dla mnie to jest bez sensu ludzie by inaczej grali jak by bylo max lives 1 albo 2 ciekawe kto by sie killowal

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 30-07-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

Re: eee tam

quote:

Jesteś w błędzie.

Ok, ale w osp masz i tak lepsze staty a podczas walki robic killa to juz przesada... wiedzial gosc ze zginie i wedlug mnie nie mial za bardzo czasu zeby sprawdzic kiedy jego team ma resp'a a jezeli chodzi o to ze ma slaba bron to powinien to zrobic wczesniej, zanim zaczal do mnie strzelac... Czasu starczylo mu jedynie na wejscie do konsoli i wcisniecie ,,strzalki w gore'' - bo pewnie nie dawno tez robil /kill albo mial poprostu zbindowane.
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Dla mnie to jest bez sensu ludzie by inaczej grali jak by bylo max lives 1 albo 2 ciekawe kto by sie killowal

No ale z maxlives 1 albo 2 rozgrywka sila reczy trwalaby zdecydowanie krocej

Old Post 30-07-2002 23:22
Swiety
Veteran (Ogre)

Re: Re: eee tam

quote:
Napisane oryginalnie przez SnoopDoggyDoG

Ok, ale w osp masz i tak lepsze staty a podczas walki robic killa to juz przesada... wiedzial gosc ze zginie i wedlug mnie nie mial za bardzo czasu zeby sprawdzic kiedy jego team ma resp'a a jezeli chodzi o to ze ma slaba bron to powinien to zrobic wczesniej, zanim zaczal do mnie strzelac... Czasu starczylo mu jedynie na wejscie do konsoli i wcisniecie ,,strzalki w gore'' - bo pewnie nie dawno tez robil /kill albo mial poprostu zbindowane.

No ale z maxlives 1 albo 2 rozgrywka sila reczy trwalaby zdecydowanie krocej

Ja to chyba musze naprawdę przyspieszyć pracę nad swoim poradnikiem

Bo pierwsze w Osp jest komenda cg_drawReinforcementTime 1
która umożliwia wyświetlenie czasu do respawnu naszego teamu.
A jeśli nie gramy na serwie Osp to musimy czesciej naciskac tab co by zorientowac sie kiedy jest respawn.

Reczne wpisywanie kill-a to chyba jakieś nieporozumienie
Albo mamy to zbidnowane albo wogóle nieużywamy

Mazio - zabić sie, zmienić klasę i respawnowac można nawet w 1 sekunde. Polecam ćwiczenia z tego tematu na serwerach

Old Post 31-07-2002 04:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

hm taak myslenie ma przyszlosc - wyswietlany resp time + bind na zmiane klasy+bind na kill przy 0 ammo = resp z full health i ammo w ciagu 1-2 sec to 1

po 2 osp nie jest winne za cale zlo swiata [greetz 2 bia admin]

ja sie wcale nie dziwie ze dal kill, on ma wypelnic objective a nie sie w pojedynki bawic arghh przeciez o to wlasnie chodzi ze zwiazanie jak najwiekszej ilosc przeciwnika w walce ma pomoc reszcie teamu w wypelnieniu celu, nawet jesli do ta 1-2 sekundy, to wlasnie te sekundy czasem wystarczaja do podlozenia przed 30 sec do konca rundy lub doniesieniem/obrona dokow etc

btw. o co jeszcze oskarzane jest osp?

Old Post 31-07-2002 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Unhappy CO was denerwuje...

chamstwo / lagi / lamy / mało ammo / mało health / bicz / muzyka na asfalcie / że mam mało fps jak są naloty / lepsi / gorsi / LOLKI / mało panienek grających w rtcw / że jest okres ogórkowy i sery są puste / duże pingi

Old Post 31-07-2002 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rydzyk
Skilled (Knight)

gra dla punktow, nie oslanianie E i za duzo S w teamie, glownie snajperow ktorzy i tak nic nie robia

Old Post 31-07-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rydzyk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rydzyk Znajdź więcej post'ów przez  rydzyk Dodaj rydzyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rydzyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

mnie wkurwiaja snajpy...szczegolnie jak w teamie jest ich 3 lub wiecej. to rzeczywiscie szczyt lamerstwa........ a mowia ze to pf lami .....

Old Post 31-07-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

No ja bede snajperow bronil:
Rydzyk skoro nic nie robia to pogadaj on ci wyjasni ze jest na odwrot
Allan: to nie lamerstwo a sposb gry (pozatym gdzie oprocz bicza ci to przeszkadza)
A moje uwagi to: Chamstwo (glownie ludzi z klanow), lamienie, brak rotacji, bicz, lamersto, bicz, bicz, bicz i cos jeszcze a tak bylbym zapomnial: bicz i lamerstwo

Old Post 31-07-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

No pewnie :)))))

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan
mnie wkurwiaja snajpy...szczegolnie jak w teamie jest ich 3 lub wiecej. to rzeczywiscie szczyt lamerstwa........ a mowia ze to pf lami .....

Oczywiście że snajpy są lamerskie. Co to za broń - 1 strzał 1 trup ). Z mp40 albo thompsona trzeba się nieźle nastrzelać żeby coś ubić
Jeszcze mają zawsze najlepsze statystyki snajper-lamy )

Co innego pf- broń dla prawdziwych mężczyzn, którzy w przeciwięństwie do snajper-lam nie chowają się po kątach i odważnie z nadstawioną piersią na strzał ruszają do ataku

Ze snajpy można strzelać co 1.2 sekundy a z pf-a aż co 20 sekund czyli snajper-lama może strzelać kilkanaście razy częściej od herosów i bohaterów z pancerfaustami )).
Od razu widać po tym że snajperka to broń dla lamuchów.
Trzeba napisać do ID Software żeby naprawiło ten bug.
Pancer standardowo powinień mógł strzelać co sekunde żeby wyrównać sznase

Old Post 31-07-2002 16:50
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM] Eladamari

Allan: to nie lamerstwo a sposb gry (pozatym gdzie oprocz bicza ci to przeszkadza)

Sposob gry ?? Gdy gram sobie na beach jako axis a allies na 7 ludzi maja 4 snajpow ? to to nie jest sposob gry tylko zwyczajne lamerstwo !! (To samo sie tyczy PF ) !! Gra wygladala tak ze nawet na moment nie moglem wejsc na FWD zeby sobie postrzelac bo od razu zabijal mnie ktorys z nich a pozostali z ich teamu oczywiscie nawet scian nie wysadzili bo Engowie nie mieli wsparcia w postaci medykow bo 4 z 7 graczy to snajpy! I co moze to nei jest lamerstwo ?? Wiem ze zbyt duza ilosc pf'ow w teamie to lamerstwo ale to samo sie tyczy i snajpow !!

Zawsze powinien byc 1 snajp i jeden PF na team a jesli jest ich wiecej niz 2 to ja ide na inny server.

Old Post 31-07-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Re: No pewnie :)))))

quote:

Oczywiście że snajpy są lamerskie. Co to za broń - 1 strzał 1 trup ). Z mp40 albo thompsona trzeba się nieźle nastrzelać żeby coś ubić
Jeszcze mają zawsze najlepsze statystyki snajper-lamy )

Co innego pf- broń dla prawdziwych mężczyzn, którzy w przeciwięństwie do snajper-lam nie chowają się po kątach i odważnie z nadstawioną piersią na strzał ruszają do ataku

Ze snajpy można strzelać co 1.2 sekundy a z pf-a aż co 20 sekund czyli snajper-lama może strzelać kilkanaście razy częściej od herosów i bohaterów z pancerfaustami )).
Od razu widać po tym że snajperka to broń dla lamuchów.
Trzeba napisać do ID Software żeby naprawiło ten bug.
Pancer standardowo powinień mógł strzelać co sekunde żeby wyrównać sznase

Kurde ten facet ma racje !! juz pisze list do ID...muhahaha ale masa

Old Post 31-07-2002 19:07
KKPhGS
Guest

Tak, Swiety ma racje, pod warunkiem, ze przeladowanie mausera damy na 20 sek.

quote:
btw. o co jeszcze oskarzane jest osp?

z tego, co wiem, to o brak przy wejsciu na mapy budek z hot-dogami i polo-kokty...

p.s. mnie osobiscie wqrwia, ze bedac kompletna lama to ja zmieniam timy i klasy, np. na enga, ktorym w ogole nie umiem grac, ale reszcie nie chce sie dupska ruszyc, zajrzec do limbo i wlaczyc enga, "bo dzisiaj bawie sie pfem"

Old Post 01-08-2002 19:26
pS.Glazer
Training (Enforcer)

99% czasu gram na zachodnich servach, przewaznie norweskich (rtcw.no, NAL) i czasem szwedzkich (groggvirke, efterlyst). Wejscie na polski = beach z 60% snajperow w allies i 50%samobojcow z PF w axis. Atmosfera nieprownywalna (tutaj ciagle jakies przepychanki, kicki, lolki, obraznie sie nawzajem itd.). Teamwork nie istnieje, SW nie istnieje, map rotation nie istnieje, znajomosc innych map niz beach i assault zenujaca, 3/4 serwerow swieci pustkami. Na quakenecie nie uswiadczysz nic polskiego, tzw. "community" ogranicza sie wlasciwe do tego forum i glupawych wypowiedzi kilku kumpli na IRCu (przewaznie dotycza tego kto jest gdzie w rankingu napisanych tekstow na #).
itd. itd. ...

Zapraszam wszystkich zmeczonych polskim piekielkiem na #rtcw.no w quakenet i na http://www.rtcw.no

pozdrawiam, pS.SexPistol

Old Post 03-08-2002 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pS.Glazer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pS.Glazer Znajdź więcej post'ów przez  pS.Glazer Dodaj pS.Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pS.Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KubaMW
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
Tez troche ponarzekam. Mnie oprócz ciągle tych samych map ( nie tylko beach ostatnio do znudzenia keep) denerwuje zachowanie niektorych panow ktorzy uwarzają ze ząbki na wolfie zjedli. Nie lubię gówniarzy ktorzy mnie poganiają, kickaja white nicks, wyzywają innych od lolków itp. Dlaczego na polskich serwerach tak cieżko zmienić mape ? Jeśli uda już sie przevotować np. Dam to później przez 2 h za cholere nie uda jej sie zmienić. Dlaczego nikt nie gra na destruction i forrest ? Po za tym lagi, nie ma na to rady.
Masz racje!!Wszyscy powinniśmy poznawać nowe plansze!Grać nawet na tych nie codziennie spotykanych mapach w ligach.Trzeba sie rozwijać

Old Post 03-08-2002 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KubaMW Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KubaMW Znajdź więcej post'ów przez  KubaMW Dodaj KubaMW do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KubaMW prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

odpowiedz zbiorcza:

bluesdriver
1. poganianie - ostatnio sam ciagle robie v33 v33, ale jak mam nie poganiac jak ludzie potrafia z respa wychodzic jakby to byla strategia turowa z [tury naprzemienne] z nieograniczonym czasem na ture, a jak sie trafi pf ktory ani nie zejdzie z drogi anie nie przelaczy np na lugera tylko sunie z panzerrura to juz koszmar

2 z kopaniem bialych nickow sie juz od pewnego czasu nie spotkalem to samo z wyzywaniem, jakos sie spokojniej zrobilo albo lepiej dobieram kiedy na serw wejsc

pS.Glazer

imo blah, wspanialem zagraniczne serwey, przez to ze jest ich znacznie wiecej oczywiscie mozna wybrac kilka gdzie jest tp i gra sie ok, ale przewazajaca wiekszosc nie prezentuje jakiegosm szczegolnie dobrego poziomu

zagraniczne community tez jest pelne glupich teztow roznych kolesi na klanowych kanalach na quakenecie

hm no i gdzie ta slaba znajomosc innych niz beach i assault map?

KubaMW

ah oh super, na byry juz bylo wprowadzone cycle map i custom mapy, skonczylo sie to pustkami na serwerze...

Old Post 03-08-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
odpowiedz zbiorcza:

KubaMW

ah oh super, na byry juz bylo wprowadzone cycle map i custom mapy, skonczylo sie to pustkami na serwerze...

ta dokladnie tyle ludzi jęczało ze chce pograc na customach a jak juz mieli mozliwosc to bylo max 8 osob na serverze. Oni nei wiedza czego chca...

Old Post 03-08-2002 10:40
DOKTOR
doktorek :P

Angry

Mnie najbardziej denrwuje niedawanie ammo.No bo jak sie jest medem to to chociaż L mógłby rzucić z jedno paczke a to ciaglę trzeba sie drzec v22 v22 i już od tego kur.... można dostać

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 03-08-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pS.Glazer
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
odpowiedz zbiorcza:

imo blah, wspanialem zagraniczne serwey, przez to ze jest ich znacznie wiecej oczywiscie mozna wybrac kilka gdzie jest tp i gra sie ok, ale przewazajaca wiekszosc nie prezentuje jakiegosm szczegolnie dobrego poziomu

Napisalem gdzie gram. na rtcw.no poziom na pewno wyzszy niz na polskich.

quote:
zagraniczne community tez jest pelne glupich teztow roznych kolesi na klanowych kanalach na quakenecie

podalem # na ktory zapraszam, nie pisze o klanowych, tylko ogolnonarodowych i ligowych. Piszac o glupawych w PL mialem na mysli #rtcwpl i #wolfpl na IRCu.

quote:
hm no i gdzie ta slaba znajomosc innych niz beach i assault map?

Wejdz na dowolny serv polski w momencie gdy nie ma tam beach (powodzenia) i po pierwsze bedzie ledwo kilka osob, po drugie te ktore beda mapy beda znaly slabo (tzn. nie na takim poziomie jak beach czy assault)

quote:

Do czasu. Pewnie by sie ludzie przelamali, a jesli nie to wspolczuje Wracam na w2.rtcw.no, na ktorym jest map rotation, osp, SW i mapy oryg+goty. W custom mozna pograc na w1.

Old Post 03-08-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pS.Glazer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pS.Glazer Znajdź więcej post'ów przez  pS.Glazer Dodaj pS.Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pS.Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|DOKTOR
Mnie najbardziej denrwuje niedawanie ammo.No bo jak sie jest medem to to chociaż L mógłby rzucić z jedno paczke a to ciaglę trzeba sie drzec v22 v22 i już od tego kur.... można dostać

Tak?!? to moze powiesz mi co sadzic o medach?! Ja gram snajpem i leutem - tak w klanie jak i w FFA - i co moge o tym powiedziec? Leut nie ma mozliwosci spojrzec na kogos i zobaczyc czy ten ma amunicje (chyba ze jest to medyk z lugerm lub coltem w dloni ale i to jest wkurzajace bo zrobilo sie tak ze jest respawn i wraz ze mna pojawia sie medyk/cy ktorzy od razu zmieniaja pistolet maszynowy na bron krotka wrzeszczac "I need ammo, I am a medic!". Medycy natomiast moga sobie spojrzec przebiegajac kolo kogos na Team Overlay w prawym gornym rogu default i widzac ze ktos ma np. 86 zycia dac mu jesli maja sami z siebie apteczke czy dwie zeby mial pelny stan zdrowia. Najczesciej trzeba ganiac za takim konowalem i drzec morde "Medic, medic" skaczac jak malpa i robiac glupie miny, a ten patrzy na ciebie zdziwiony jak dziewczynka w za bardzo sciagnietym warkoczyku lub obojetnie jak krowa na pociag - o co Ci wlasciwie chodzi przeciez Ty prawie zdrowy jestes - nie to co ja, platfus, kamienie nerkowe czy popsuta gorna prawa szostka - Twoje 86 to i tak niezly wynik!

Old Post 03-08-2002 17:14
kag
fenix

jesli bede w tym samym teamie ! na serwie to gwarantuje ci ze nie bedziesz musial skakac dookola
jako M powiem tylko ze czasem zdaza sie ze ktos krzyknie meedic i tyle go widzieli, i lec za nim po calej mapie a on jeszcze sie drze ze dlugo

podsumowaujac sa dobrzy i zly M tak jak sa good i bad L,. albo ktos umie grac albo nie ... cruel but true

Old Post 03-08-2002 18:43
DOKTOR
doktorek :P

quote:
Tak?!? to moze powiesz mi co sadzic o medach?! Ja gram snajpem i leutem - tak w klanie jak i w FFA - i co moge o tym powiedziec? Leut nie ma mozliwosci spojrzec na kogos i zobaczyc czy ten ma amunicje (chyba ze jest to medyk z lugerm lub coltem w dloni ale i to jest wkurzajace bo zrobilo sie tak ze jest respawn i wraz ze mna pojawia sie medyk/cy ktorzy od razu zmieniaja pistolet maszynowy na bron krotka wrzeszczac "I need ammo, I am a medic!". Medycy natomiast moga sobie spojrzec przebiegajac kolo kogos na Team Overlay w prawym gornym rogu default i widzac ze ktos ma np. 86 zycia dac mu jesli maja sami z siebie apteczke czy dwie zeby mial pelny stan zdrowia. Najczesciej trzeba ganiac za takim konowalem i drzec morde "Medic, medic" skaczac jak malpa i robiac glupie miny, a ten patrzy na ciebie zdziwiony jak dziewczynka w za bardzo sciagnietym warkoczyku lub obojetnie jak krowa na pociag - o co Ci wlasciwie chodzi przeciez Ty prawie zdrowy jestes - nie to co ja, platfus, kamienie nerkowe czy popsuta gorna prawa szostka - Twoje 86 to i tak niezly wynik!

Kurde Mazio aż się przestraszyłem

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Edytowane przez DOKTOR dnia 03-08-2002 o godz. 19:37

Old Post 03-08-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:16.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions