co do rotacji:
nie moze byc na wszystkich mapach, nie zmuszajmy ludzi do grania w to co im nie odpowiada, niech zostana biczowe serwy - chodzi tutaj o 3-4 serwy z najlepszym pingiem niech na nich bedzie rotacja i to by wystarczylo, aczkolwiek jak to juz gdzies pisalem wg mnie lepsze od rotacji byloby np: 3 dni z tankiem, albo np weekend z mitchell down - oglaszaloby sie wczesniej ze bedzie zmiana zeby kazdy sciagnal sobie wczesniej, a komu sie by znudzila dana mapa to moglby przeskoczyc na inny serw, wg mnie taka koncepcja jest optymalna, co do strony z opisem to ja jestem gotow zrobic takowa (tzn objac taki dzial) ale pod warunkiem ze bedzie miejsce na mapy i inne potrzebne rzeczy, swojego czasu zreszta zlozylem takowa propozycje rtcw.multiplayer.pl ale jako ze ta strona rusza juz od paru miechow i nie wiadomo czy wogole ruszy moge podjac sie tego dla kazdej innej stronki, byleby bylo miejsce na download no i cudnie by bylo gdyby jeszcze serwer byl ale obecnie to chyba tylko jedna strona ma swoj serw.
|