Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Wallhack..właśnie:(
Czy posiadacie ten układ, czyli układ XabrE
Ta ankieta została zakończona.
Tak 2 33.33%
Nie 4 66.67%
W sumie: 6 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wallhack..właśnie:(

No i powiem wam jedno co znalazłem przechadzając się po stronkach, a to jest bardzo smutne...sami poczytajcie:
ECS - jeden z producentów kart graficznych z układami Xabre, całkiem niedawno wypuścił sterowniki dla nowych kart, dzięki którym możliwe jest widzenie przez ściany, które stawały się półprzezroczyste. Wywołało to wielkie wzburzenie Graczy przez duże "G", według których ECS doprowadzi do ruiny gry sieciowe typu multimplayer, w których cwańszy cheaterzy zostali wręcz obdarowani przez rynek układów 3D w potężne narzędzie do walki z tymi, którzy na swój talent, czy to w Quake czy Unreal ciężko pracowali. Powstała zatem petycja do firmy ECS, w której gracze domagają się od firmy aby całkowicie uniemożliwiła pobieranie tychże sterowników, także ze stron nie należących do ECS. Osobiście absolutnie zgadzam się z autorami petycji, gdyż sam nie chciałbym się dowiedzieć, że zostałem pokonany w pojedynku CTF 1:1 przez posiadacza karty z Xabre, co już z góry przywołałoby wiadome skojarzenie... możecie więcej się dowiedzieć na www.frazpc.pl, lub więcej o petycji na: http://www.petitiononline.com/ecsdrv/petition.html
P.S. No to teraz przyznawajcie sie posiadacze tego układu....
P.S.2 naszczęście niemam tej karty tylko Asusa, hehe

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-07-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stona
will frag 4 bandwitch

co za ecs tylko poslac do grobu. Dobrze ze w polsce niema jeszcze xabre precz

Old Post 13-07-2002 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stona Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stona Znajdź więcej post'ów przez  stona Dodaj stona do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stona prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez stona
co za ecs tylko poslac do grobu. Dobrze ze w polsce niema jeszcze xabre precz

no ale przeciez moża se to kupić z netu! a ECS'a karty graficzne ma mało ludzi na szczęście!

GrEaTEyE

Edytowane przez GrEaTEyE dnia 13-07-2002 o godz. 13:23

Old Post 13-07-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stona
will frag 4 bandwitch

przeczytaj jeszcze raz co napisales
chodzi o to ze firma produkujaca plyty glowne teraz zabrala sie za karty graficzne i wlasnie do tych kart graficznych sa cheaterskie sterowniki , a tych kart jeszcze nie ma w Polsce......

Gr8->

Old Post 13-07-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stona Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stona Znajdź więcej post'ów przez  stona Dodaj stona do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stona prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez stona
przeczytaj jeszcze raz co napisales
chodzi o to ze firma produkujaca plyty glowne teraz zabrala sie za karty graficzne i wlasnie do tych kart graficznych sa cheaterskie sterowniki , a tych kart jeszcze nie ma w Polsce......

Gr8->

no mi chodziło o płytkie w sensie karty graficznej ale za granicą są.... a o stery to niewiem o co mi chodziło chciałem dobrze!

GrEaTEyE

Old Post 13-07-2002 13:21
Sniezek
Elite (Fiend)

no tak gr8, skoro przegales to faktycznie musial "cheatowac" ))))))))

Old Post 13-07-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
no tak gr8, skoro przegales to faktycznie musial "cheatowac" ))))))))

heh niemusiał niemusiał ale ja podaje tutaj temacik który na frazirze znalazłem... fuck cheaters...są też inne układy na których polaczki grają

GrEaTEyE

Old Post 13-07-2002 19:17
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

hehehe ja mam płytke główną ecsa
ale karty graficznej nie
i niewidziałem nigdy jak ten zasrany wallhack wygląda

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 14-07-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

i niewidziałem nigdy jak ten zasrany wallhack wygląda

oporawka: kochany wallhack: dla użytkowników kart graficzenj ECS'a, układ Xabre...

GrEaTEyE

Old Post 14-07-2002 18:58
Merlin
r3esurrected

**** gr8 miales mnie nie ujawniac :> ale z ciebie qmpel ))

Old Post 14-07-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
**** gr8 miales mnie nie ujawniac :> ale z ciebie qmpel ))

zapomniałem dodać w poście że o ciebie chodzi

GrEaTEyE

Old Post 14-07-2002 20:49
voytas
Combat (Death Knight)

Cool ECS

Everywhere Cheaters Sucks

Old Post 27-08-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eeee

No z tym voytas to sie zgodze!

GrEaTEyE

Old Post 27-08-2002 14:33
voytas
Combat (Death Knight)

Re: eeee

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
No z tym voytas to sie zgodze!

tak to zabrzmialo jakbys w innych sie nie zgadzal

Old Post 27-08-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Dobrze że nikt przynajmniej wątpliwości co do moralnego punktu widzenia na tę sprawe nie ma ) póki admini będą zwracać na to uwagę i takich banować - &%$@ im w #$%& )))

Old Post 29-08-2002 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions