Heh
Zastanawialem sie czy sie udzielac czy nie, no coz wyraze swoje zdanie najwyzej mnie pozniej "zjecie". Po pierwsze od zawsze latwiej wszystko krytykowac niz zabrac sie samemu do organizacji czegokolwiek. Fakt iz ostatnio lekko spadlo zaintereswoanie Wolfem, moze z powodu wakacji ... coz zobaczymy jak sie wakacje skoncza. Teraz co do sponsorow (widze ze was to straszliwie meczy ). Prawda jest taka iz zycze powodzenia ze znalezieniem sponsorow ktorzy beda chcieli wylozyc kase, niestety zyjemy w Polsce a u nas sa takie a nie inne warunki. Nadal usilujemy pozyskac kolejnych sponsorow. Jesli koniecznie chcecie wiedziec co wnosza sponsorzy prosze bardzo podaje informacje:
1. Lem - oficjalny patronat, info u nich na stronie, tanszy RTCW oraz gry dla zwyciezcow (moze dorzuca cos jeszcze, w tej chwili nie wiadomo)
2. CD Action - patronat medialny, for free artykuly o lidze
3. WP - podstrona o lidze w ich serwisie (plus najprawdopodnobniej gry)
4. Format - wypozyczenie 13 zestawow komputerowych na finaly (zeby nie bylo marudzenia iz ktos ma lepszy lub gorszy sprzet, chcemy zeby @ll bylu zadowoleni - konfiguracja kompow byla podawana wczesniej)
5. e-loko - wynajem kafejki na czas finalow po promocyjnej cenie oraz mozliwosc wykorzystywania ich server do rozgrywek D-Day
W tej chwili to sa potwierdzone informacje, jesli cos uda nam sie jeszcze zalatwic na pewno zostanie to podane do informacji.
Druga czesc ligi jest platna przedewszystkim zeby mozna bylo oplacic wynajem kafejki (sorki ale nie jestem az tak wielkim filantropem). Tak wiec czesc kasy pojdzie na oplate a reszta na nagrody. Miedzy innymi dlatego tez do drugiej fazy przechodzi 16 klanow aby byla wieksza pula na nagrody.
Teraz info specjalnie dla Prospera:
1. Zamiast obrazac innych moze im wytlumacz co to hs lub osp skoro jestes az takim autorytetem iz daje Ci to prawo obrazania innych klanow.
2. Jesli D-Day nie wnosi nic nowego i jest nudny dla Ciebie (lub moze dla calego Poison) to droga wolna nikt was nie zmusza do gry.
3. Jesli chcesz zorganizowac lige tylko i wylacznie dla elity to prosze bardzo zajmij sie tym, moze w koncu sie przekonasz jakiego nakladu pracy to wymaga (cholernie latwo jest stac z boku i krytykowac, jesli nie wiesz jak to jest pogadaj z DXem on swoje przeszedl podczas PRLu).
4. Wytlumacz mi jeszcze tylko jedna sprawe, dlaczego tak sie upierasz zeby po ladderze gralo 8 zespolow? Powtarzasz ze POWINNO, a czy inne klany nie moga sobie pograc? Czy znasz moze warunki naszych umow ze sponsorami? Dla Twojej informacji LEM chcial zeby final odbyl sie przed swietami, wg. nich w okresnie swiatecznym dzieki lidze moze im skoczyc sprzedaz RTCW. Powiedz mi jak wyobrazasz sobie gre w grupach (8 klanow tak jak proponowales) od 20 pazdziernika do 21 grudnia, wtedy w grupach kazdy z kazdym musial by grac po 4 razy aby zachowac ciaglosc rozgrywek.
To chyba tyle, nie chce mi sie wiecej tlumaczyc . Zainteresowanych odsylam do mnie, Ofermy, sp4 lub shiro na GG lub irc'a.
Pozdrawiam
PS. Sorki Prosp ze to wszystko personalnie do Ciebie, ale mnie wqrzyles z lekka (btw. to nie zmienia postaci rzeczy ze Cie lubie ).
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|