Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Urodzinki SweepeR`a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Urodzinki SweepeR`a

Czuje sie zobowiazany. Skoro ja dostalem takie ladne i śliczne życzenia na boardzie z okazji moich urodzin chcę aby też SweepeR w swoim dniu takie otrzymał. Bo naprawde zasługuje on na to. Tak wiec wszystkiego najlepszego, wielu udanych postow i ripostow na ciekawe mniej lub bardziej topicy, wszystkiego tego co sobie zyczysz i jeszcze troche wiecej nawet niech sie spelni to o czym pomazyc sobie nawet sie boisz. Jeszcze raz najlepszego.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-08-2001 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Kurde bele... wszystkiego naj wypasnientego Sweepi... zeby nikt Cie jush ie nazywal Speep . Kurde... zebys tam cos osiagnol w Q3 i zeby rodzice byli mili... ladnej girl =]]]]]]]]]]]]]] i nie koniecznie madrej =>>>>>>>>>>>>>. I kurde bele wszystkiego dobre... moze Cie na Shereta zabiore =>

Old Post 01-08-2001 12:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Thumbs up

ja tez dolaczam sie do zyczen . Wszystkiego co najlepsze Sweep, zeby to co ci sie marzy spelnilo sie.

Old Post 01-08-2001 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ej, qrde, ludzie! Ale mnie OGO zaskoczyles... o qva. Dzieki Wam za te slowa! Super uczucie.

quote:
bLADE:
ladnej girl =]]]]]]]]]]]]]] i nie koniecznie madrej =>>>>>>>>>>>>>.

Jesli girl nie jest madra, to raczej nie ma za duzych szans, zebym dolaczal koncowke friend (czyli girl+friend=girlfriend <- to tak ku scislosci).

Tak wiec stawiam Wam wszystkim dzisiaj napoje wyskokowe =D :beer: Czas na impreze

Old Post 01-08-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Eee... SweepeR!!! Już chyba składam Ci życzenia z czwarty raz, ale tak jak OGO napisał - zasługujesz na to...
Wszystkiego najlepszego z okazji - z jakiej okazji to Ty już wiesz - no i tak jak tenn, tego... Hmm... Nigdy nie byłem dobry w te klocki. Zaraz się rozkleję!!!
Ale tak serio, to tam żeby Ci się dobrze armata!!! Ekh... To znaczy działo!!!

Old Post 01-08-2001 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

hehe

Old Post 01-08-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No, ode mnie też wyszystkiego najlepszego, żeby Ci dobrze się w życiu układało No to , a później

Old Post 01-08-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

tego... zdrowia szczescia, pomyslnosci... przedostatniego miejsca na CGL'u ( gdzies pisales ze byles ostatni ) co tam jeszcze.... pisz dalej takie madre posty to daleko zajdziesz...
aaa no i nie spij sie za bardzo na imprezce

Old Post 02-08-2001 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Red face

ja tu dawno nie bylem i jestem troche do tylu wiec spory za spoznione zyconka, dop wczoraj zajrzalem po miechowej przerwi...

na twoja czes ten oto krotki i zalosny (jakosciowo, krytyczny jestem, docencie to )

sweeper to taki fajny gosc
nie wiem ale ma w sobie cos
nigdy wczesniej go nie znalem
poki na boarda nie zajrzalem

no wiec wsiewo haroszewo i prijatno jak mawiali ruscy gorale

i ogolnie milo ekipe cala znow widziec...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 02-08-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Fczoraj mnie nie bylo wiec dopiero dzisiaj sie dolaczam do wszystkich zyczen! "GL na kretej drodze of life "

Old Post 02-08-2001 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Jeszcze raz sekju ol!

Old Post 03-08-2001 13:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:12.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions