Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > problem z "sof 2 voice manager"?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mikeee
Guest

Angry problem z "sof 2 voice manager"?

Czy któś korzysta z SOF2.VM? Bo mi nie działa i nie wiem gdzie dałem ciała.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-07-2002 13:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Re: problem z "sof 2 voice manager"?

quote:
Napisane oryginalnie przez mikeee
Czy któś korzysta z SOF2.VM? Bo mi nie działa i nie wiem gdzie dałem ciała.

Próbowałem korzystać z vm, ale z komend które ustawiłem działało tylko "advance". Nie wiem gdzie jest błąd, ale zamierzam to rozpracować ...

Old Post 18-07-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation ...

Czy ktos moze podac linka z ktorego zasal vm????

Old Post 20-07-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Re: Re: problem z "sof 2 voice manager"?

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa

Próbowałem korzystać z vm, ale z komend które ustawiłem działało tylko "advance". Nie wiem gdzie jest błąd, ale zamierzam to rozpracować ...

http://old.fileplanet.com/dl/dl.asp...les/sof2_vm.zip

Old Post 20-07-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mikeee
Guest

Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
Czy ktos moze podac linka z ktorego zasal vm????

link do SOF2_vm: http://old.fileplanet.com/dl/dl.asp...les/sof2_vm.zip

Old Post 22-07-2002 19:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Arrow

No i co ktos juz to rozpracowal????Bo ja tak samo mam problemy z tym

Old Post 01-08-2002 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

sof voic menager dziala tylko na tak zwanych un pure server i slysza twoje komendy tylko osoby majace voic menagera

Old Post 07-08-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Cool ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

wejadz do foldera base w sof 2 puzniej \mp i do pliku sof2mp to plik gdzie sa przypisan klawisze do polecen i wpisz to bind ' "vsay_team got_him"
bind [ "vsay_team await_orders"
bind ] "vsay_team advance"
bind h "vsay_team sniper"
bind i "vsay_team check_out"
bind j "vsay_team obj_complete"
bind k "vsay_team man_down"
bind l "vsay_team grenade"
bind , "vsay_team yes_sir"
bind o "vsay_team check_fire"
bind p "vsay_team careful"
bind u "vsay_team fire_hole"
liter po bind to klawisz jakie odpowiadaja tym komandom musisz sam dobrac zeby ci sie nie krzyzowaly z innymi klawiszmi ja wybralem takie bo najlepiej pasuja plik sof2mp otwoz notatnikiem i wklei to najprosciej

Old Post 10-08-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

Tiaaa ale takie komendy jak "obective complete" albo "man down"są imho w normalnej grze całkowicie nieprzydatne.

Old Post 12-08-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tom2525
Skilled (Knight)

Re: Re: ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

zNALAZLEM NOWY PROGRAM DO PODKALDANIA KOMAND TWORZY NOWA KONSOLE RADIA I PO NACISNIECIU G =SKROT DO RADIA MASZ KOMENDY JAKIE WYBIERZESZ WCZESNIEJ JEST W WKLEJ TO I SCIAGNI TO JEST Z SOF2CENTER POD SUND MENU DOWNLOADS 10 KOMAND DO WYBORU BARDZ0 UZYTECZNY BO WIDISZ W PANELU KOMENDY JAKIE ODPOWIADAJA KLAWISZA
http://www.filefront.com/?filepath=...dio_buttons.zip

Old Post 12-08-2002 20:00
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: Re: Re: ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

Ciiiiiii no i po co krzyczysz?

Old Post 12-08-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Cool Re: Re: ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Tiaaa ale takie komendy jak "obective complete" albo "man down"są imho w normalnej grze całkowicie nieprzydatne.

Czasami się przydają - jak masz plansze infiltracyjną i dobrze obgadany plan to "obj. complete" się przydaje. Ostatnio grałem z ludźmi, którzy w ten sposób informowali, że snajperzy są na pozycjach i osłaniają reszte, a potem o wykonaniu kolejnych elementów planu. I co ciekawe, zazwyczaj taka akcja kończyła się zwycięstwem przy bardzo niskich stratach własnych

Old Post 13-08-2002 10:59
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: Re: Re: ja tez mam i nie dziala ale analazlem na to sposob

Kulla pokaż mi ludzi nie będących w jednym klanie i nie walczących jakiegoś turnieju czy klanówki którzy działają w taki sposób. Raczej dużo mi ich nie pokażesz )

Old Post 13-08-2002 22:28
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Jasne, ale ja nie mówiłem o ludziach z klanu. Sądząc po ksywkach i wielonarodowości drużyny z którą grałem nie mieli oni ze sobą wcześniej doczynienia. Po prostu w trakcie wspólnej gry rozwijała się pewna taktyka i zasady współdziałania.
Co do klanów- oczywiście, klan bez dogranej taktyki ma małe (czytaj: żadne) szanse. Chociaż w klanach to ludzie chyba bardziej polegaja na własnych bindach, czy np. na Roger Wilco niż na komunikatach głosowych z gierki (przynajmniej tak jak to widze w SoF). A komunikaty przydają się kiedy grasz z obcymi, zazwyczaj obcokrajowcami. Jakbym miał takiem holendrowi wytłumaczyć w jego języku, że ma mi osłaniać plecy, to bym długo nie pożył

Old Post 14-08-2002 13:35
juzef
goraczka krwotoczna

niestety zgodze sie z kulla
komunikaty glosowe sa bardzo przydatne zwlaszcza jak masz do czynienia z wielonarodowosciowa zberanina graczy poprostu jest to szybsze i bardziej zrozumiale oczywiscie mozna grac z programami umozliwiajacymi komunikacje podczas gry typ roger wilko ale zwykle jest to stosowane przy grze w klanach natomiast uzucie komend glosowych w grze jest potrzebne jak nie czasem niezbedne
pisac mozesz co chcesz zwykle dopiero jak jestes martwy
jak chcesz zobaczyc taka osobe to zagraj z kulla wiem bo z nim gralem jest to bardzo pomocne

Old Post 23-08-2002 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Powstaje tutaj pytanie. Ile na 10 osób posłucha Cię i będzie Cię osłaniało? Mgłbyś i w jego ojczystym języku to powiedzieć a i tak może nie posłuchać. Tu jest właśnie problem grania na przpyadkowych serwerach z przypadkowymi ludzmi - mało jest taktyki

Old Post 23-08-2002 18:19
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
mało jest taktyki

niektorzy to lubia.. i dlatego kocham dwa tryby dm i tdm P

Old Post 24-08-2002 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Dm i tdm są kewl ale jednak co inf albo dem to inf albo dem P

Old Post 24-08-2002 13:41
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Dm i tdm są kewl ale jednak co inf albo dem to inf albo dem P

A ctf to ctf
Pobiegać można, poosłaniać się, pobawić w chowanego i przypadkiem komuś rozczepić głófke

Old Post 24-08-2002 15:25
El_Mariachi
Gitarzysta

Eeee tam nie ma jak starty dobry inf )

Old Post 24-08-2002 17:24
juzef
goraczka krwotoczna

Ile na 10 osób posłucha Cię i będzie Cię osłaniało?
???????
hmm ci lepsi napewno
przynajmiej zwykle sluchaja
to zwykle jest tak ty mi oslonisz d.... potem ja ci oslonie d.... zasada wzajemnosci poza tym uzywa sie tego w grze w teamie co oznacza ze liczy sie wygrana zespolu a nie twoja osobista mozesz sobie nabic 100 fragow co z tego w przypadku np demolition to moze nic nie dac skoro twoja druzyna przegra pomijam taka standardowa sytuacje jak ctf
w inf nie gram przeznam sie bowiem od czasow testa mam awersje do tego trybu gry znudzil mi sie poprostu ale wiem ze napewno przyda sie komunikacik glosowy w odpowiednim momencie masz poprostu wiekszy kontakt z druzyna
pozdrawiam

Old Post 24-08-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Owszem czasami zdarzają się tacy którzy posłuchają dlatego zapytałem ile osób _NA_10_ Ci odpowie, a nie powiedziałem, żę nikt nie odpowie. A co do teamu to myślę, żę kolega chce mnie uświadomić jak się gra w infiltration. To trochę dziwne jako, że nie wiem czy kolega jeszcze pamięta (chyba tak ale po prostu nie skojarzył), że infiltration jest grą (razem z dem) najbardziej zespołową z wszystchich trybów (oczywiście imho). Dobrze wiem, że liczy się wygrana zespołu i denerwują mnie ludzie którzy zamiast lecieć z walizą do wyjścia szukają przeciwnika żeby zdobyć fraga i dla siebie zdobyć punkt. Nie jestem w klanie, nie jestem świadkiem klanówek więc ni mogępowiedzieć jak gra się klan vs klan. W kwestii gdzie jest taktyka czy coś takiego ale ja staram się zawsze grać zespołowo i z chęcią pomagam koledze jak widzę, że jest 1 vs 3 dla przykładu.

Old Post 24-08-2002 20:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions