Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Jakie mapy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Jakie mapy

hmm mam pytanko jakie mapy sie wam podobaja czy moze standardowe a moze jakies zrobione przez jakiegos fascynata a moze sami zrobiliscie mape moze gdzies graliscie na jakiejs fajnej mapie
jest jeszcze jedna kwestia o tryb gry na danej mapie nie kazda mapa sie nadaje do wszystkiego i nie kazda jest zrobiona do wszystkiego
pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-08-2002 02:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Re: Jakie mapy

Mnie się osobiście bardzo podoba Finca i Kolumbia. Ani jedna ani druga nie jest dopracowana tak jak Shop ale gra sięna nich bardzo fajnie. A co do trybów to się nie wypowiadam bo gram prawie zawsze w infa i te mapki w infa właśnie się spisują bardzo dobrz

Old Post 23-08-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

glownie spotykam sie na serwerkach z generowanymi mapkami i sprawdzaja sie one najlepiej nikt ich nie zna i jest dobrze

Old Post 24-08-2002 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Ano dobrze jest ) To, że mamy są zawsze nowe jest wielkim plusem tylko, że grając w infa zauważyłem, że ten tryb gry traci sens. nie grałem za dużo w RMG ale zawsze zdarzało mi się tak, że teamy szarżowały na siebie i w pewnym miejscu dochodziło do starcia i o neseserze mało kto myślał. Ale do innych trybó sprawa się praedstawia całkowicie odmiennie. Chyba P

Old Post 24-08-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm tak mowicie wszyscy o standardowych mapach mi chodzilo o mapy robione przez amatorow i te z dodatkow wszelkiego rodzaju

zgodze sie z tym ze nie wszystkie mapy z tych standardowych do fullado sa dopracowane ale stanowczo sie sprzeciwiam mowieniu tego ze sklep byl idealny proponuje sie przejsc obok beczki w ktorej siedzi oszust polecam psuje idealnie przyjemnosc z gry

Old Post 24-08-2002 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

A zauważyłeś, że w fullu już tam beczki nie ma?

Old Post 24-08-2002 17:23
juzef
goraczka krwotoczna

hmm naprawde lool
jasne oczywiscie moge ci jeszcze podac kilka modyfikacji full wersji dla przykladu na dach moze wskoczyc byle lamer po skrzynkach zablokowane jest przejscie w takim kamperskim okienku przed kuchnia do tego wszstkiego skrzynki sa trochy inaczej poustawiane a w calej grze nie tak latwo wspinac sie po czyis plecach widocznie ktos uznal w raven software ze najemnicy to nie gimnastycy zawsze uwazalem to za zabawne ze mozna niezla piramidke postawic z zawodnikow
hmm twoja odpowiedz raczej nie nawiazuje do tematu topicku prosil bym cie o wypowiedz na temat raczej niz pouczanie mnie bo jak do tej pory musze cie za takie nauki podziekowac

Old Post 24-08-2002 18:44
El_Mariachi
Gitarzysta

Hmmm zasadniczo panie juzef nie chodziło mi o to żeby pan zaszpanował wiedzą o zmianach w Shopie bo to wie każdy kto trochę na tej mapie z fulla pogra. A Twoja odpowiedź na moją odpowiedź też mnie nie satysfakcjonuje albowiem sam zacząłeś, cytuję " zgodze sie z tym ze nie wszystkie mapy z tych standardowych do fullado sa dopracowane ale stanowczo sie sprzeciwiam mowieniu tego ze sklep byl idealny proponuje sie przejsc obok beczki w ktorej siedzi oszust polecam psuje idealnie przyjemnosc z gry", powiedziałem jedynie, że w fullu to jest zmienione, zasadniczo nie widzę powiązania z tematem kwestii kampowania w beczce.

Old Post 24-08-2002 20:02
juzef
goraczka krwotoczna

fakt gitarzysto ) wybacz ale czlowiek bywa zmeczony czasem i ma wszystkich dosyc zwykle poprostu nie gram w fulla na sklepie z tego wzgledu ze uwazam ze jest kilka fajniejszych map a poza tym ta mapa mi sie cokolwiek znudzila
hmm dyskusja zeszla znowu z tematu jakie mapy wam sie podobaja
ps
nie mam zamiaru tutaj niczego udawadniac ani nikogo pouczac
pozdrawiam

Old Post 25-08-2002 11:46
El_Mariachi
Gitarzysta

I wszystko jasne ) Nikt się nie gniewa. Zasadniczo ja też rzadko gram na Shope ale uważam, że ta mapka jest chyba najbardziej doracowana. Popatrz ile masz różnych przejść, możliwości dojścia. W fulu trochę się sprawa zmieniła ale i tak jest dobrze. Shop rzeczywiście się trochę po MP teście przejadł ale i tak jest fajny doyć dalej )

Old Post 25-08-2002 13:01
juzef
goraczka krwotoczna

ok skoro rozwiazalismy wszelkie watpliwosci na temat sklepu to moze ponowie swoje pytanie jakie mapy wam sie podobaja
chodzi mi o mapy twozone niestandardowo a moze sami stworzyliscie mape
pozdrawiam

Old Post 25-08-2002 19:57
El_Mariachi
Gitarzysta

To może znowu ja zabiorę głos (ale jak ktoś będzie chciał to oddam). Otóż mam rozrysowane na kartce dwie mapki. Jedna w dżungli druga w mieście. Ta miastowe jest imho naprawdę dopracowana i ciekawa i nawet zacząłem ją robić. tlyko, że nie bardzo się orientuję (albo coś źle skonfigurowałem albo nie wiem P )z shaderami - innymi słowy mapkę w postaci fizycznej (tzn budynki, modele i takie inne) umiem zrobić tlyko, że na przykład nie wiem jak zrobić takich krzaków jak są w Columbii na ziemi czy siatki takiej, że przez nią widać to co jest dalej... Jeśli ktoś może pomóc to proszę bardzo o jakiś kontakt ponieważ te mapki są naprawdę ciekawe. )

Old Post 25-08-2002 21:04
Atari
Elite (Fiend)

mi sie podobaja mapy valley of kings i snajper citi niezle plansze na snajpowanie i de dust z cs jest super w ctf to tyle dowidzenia

Old Post 25-08-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

vok jest swietne sniper chyba jest zwalone musze sprawdzic jeszcze 1 bo to albo frag ma takie textury ze hej widze ze nikt nie gra na mapach robionych wszyscy na generowanych i standardowych
z tego co widze nikt nie gra na polskich serwerach chyba ze na wic pokaze sie ktos ale z poza kawiarenki to rzadkosc tak tak cudze chwalicie swego nie znacie
pozdrawiam

Old Post 28-08-2002 13:01
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
vok jest swietne sniper chyba jest zwalone musze sprawdzic jeszcze 1 bo to albo frag ma takie textury ze hej widze ze nikt nie gra na mapach robionych wszyscy na generowanych i standardowych
z tego co widze nikt nie gra na polskich serwerach chyba ze na wic pokaze sie ktos ale z poza kawiarenki to rzadkosc tak tak cudze chwalicie swego nie znacie
pozdrawiam

Rety !!! A myślałem, że chociaz interpunkcje opanowałeś
Dobra, w kwesti map:
vok mi się przejadł i to szybko
sniper_city,[b] jest bardzo sympatico, ale przy 6-8 graczach. Jak jest mniej to trzeba się szukać, jak więcej to jużprzestaje być "snajper" city.
Dalej ....
[b]Shark
(to na wodzie z platformą dla wygranych) - miła mapka, ale strasznie szybka. O ile się nie wejdzie na sam szczyt to dość szybko urywa głowę ...
western town - byłoby fajniejsze gdyby nie niedoróbki (tunel bez wyjść, itp), poza tym przydałaby się tam mgła bo przy kilku zawodnikach to fps spaaaaaddddaaaaaa (ostatnio nawet
do 7 )
Dalej....
Ta mapka w podziemnym garażu - jak dla mnie ok, sporo cienia, sporo miejsca na zasadzki i nagły kontratak ... jednym słowem ok.
Mapka z domkiem jednorodzinnym (z dźwiękami kibelka, modemu itp) - sympatyczna na 4 graczy (max)
dust - jak zwykle roxuje Lubię tą mapke.
Więcej w tej chwili nie pamiętam .... na tych grałem ostatnio.
Jak sobie przypomne albo znajde coś miodnego to dopisze
Pozdroofki dla Huberta

Old Post 28-08-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

dziekuje za pozdrowienia

kula pamietaj ze wiekszosc map ma okreslona ilosc graczy
co do fps to uwazam ze niektorzy poprostu robia mapy bez wyobrazni laduja na maxa textur itp

widze ze prawie nikt nie gra na niestandardowych mapach tylko pojedyncze osoby a wedlug mnie warto bo niektore sa naprawde ciekawe

pzdawiam

Old Post 30-08-2002 22:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:49.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions