Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Gazeta o RTCW?!
czy ma to sens?
You do not have permission to vote on this poll.
tak 12 40.00%
nie 16 53.33%
nie mam zdania 2 6.67%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[AK]maniek
Guest

Post Gazeta o RTCW?!

proszę zobaczyć www.pw.xu.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-07-2002 13:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Thumbs down

W zasadzie nic nowego poza nazwa,

Old Post 19-07-2002 14:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

ehh maniek ze swojimi pomyslami staje sie jak venotom z swoimi topicami gazeta sux bo to jest to samo co strona ale info bedzie dostarczane w okreslonych datach a nie codziennie i bez downloadu

Old Post 19-07-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

załóż se jeszcze shoutcastowe radio o rtcw

Old Post 19-07-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

PaRoWa^^ rulez
A o czym jest wlasciwie ten topic ? - lol
Heh
Myslalem ,ze ktos wpadl na pomysl wydania magazynu o grach fpp , czy cos takiego , a tu jakas lipna strone z newsami
Od tego sa duze serwisy
Ej , a moze ktos chce wypuscic magazyn gier fpp ?

Old Post 19-07-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

soko odrbisz w naturze

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 20-07-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Heh - zapewne chciales napisac "spoko , odrobisz w naturze"
=]

PaRoWa mnie boli od tego pisania - hehehehe

Hmmmm..... - dziwny topic , to trza dziwne posty walic

Co by tu napisac

A mowilem jush ,ze to dziwny topic ?

Gazeta o RTCW - ja chce magazyn fpp w kioskach za 2 zl
moze byc za 7 + 2 cd ( full wersje gier fpp , albo mody )

Aha i co do nazwy - O ile wiem , gazeta , magazyn to dwie inne rzeczy , pozatym to nie jest gazeta rtcw, tylko zin ( czy jakos tak )

-------------------------
Sieg Heil!
-------------------------

Old Post 20-07-2002 01:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation ...

Czyli innym slowem mozna powiedziec ze pomysl wydania tej gazety sie nie oplaci, jest mnustfo serwisuf posieconych RTCW w polsce....a wydaje mi sie ze wbic sie na rynek polski z gazeta o tresci tylko Wolfa to raczej za malo...nie bedzie na nie popytu...ale jesli byscie wpadli na pomysl zrobienia gazety o FPP...czy FPS (te dawa skroty oznaczaja to samo to dla nie kumatych) to jzu inna gadka....to jest czysta kalkulacja wystarczy przeliczyc tak na oko ilu jest graczy w wolfa a ilu graczy ktorzy graja w rozne FPP na raz....do ludzi trzeba wychodzic ze wszystkimi pomyslami i tematami i zainteresowaniami....a nie tylko jednym.
Takie jest moje zdanie na ten temat...

Old Post 21-07-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Ta, ta - czyli wszystko to co mowilem bardziej rozbudowane Zbieramy chetnych do wydania gazety o fpp

Old Post 21-07-2002 20:55
Hodek
Veteran (Ogre)

3rdtrek dobry jesteś chodziło mi o to, widze jednak że ktos tutaj myśli (no offens all)
PS myśle że ta gazeta to beznadziejny pomysł bo i tak nic nowego bym sie niedowiadywał niż to co widze na stronach www o RTCW

Mini Portal i nietylko

Old Post 22-07-2002 01:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

sory że 2 raz odrazu po 1 ale niemogłem w edycji dac załącznika a wcześniej zapomniałem zobaczcie sobie

Mini Portal i nietylko

Old Post 22-07-2002 01:08
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Ja chce meic gazete o fpp - wiem ,ze to niewypali ,ale chce

Old Post 22-07-2002 18:36
DarkXenocide
Prezes Poison

Przy okazji moge powiedziec ze znane z plotek przez niektorych prace nad serwisem RTCW maja sie mocno ku koncowi Opoznia nas fakt ze nie samym RTCW sie zyje ;> jednak pamietamy i o was, i napewno bedziemy kontynuowac tradycje 1szego serwisu w PL jaki stworzylismy :> Pociesze ze zespol stary pozostal w sumie bez zmian bedzie tylko lepiej.

Prepare for Impact.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 21-08-2002 02:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tworzcie co tylko dusza zapragnie byle rzetelnie i z rozmyslem

Old Post 26-09-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sierp
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Tworzcie co tylko dusza zapragnie byle rzetelnie i z rozmyslem

Ma 100% racje, pomysł orginalny a czy wypali to inna bajka

A tak na marginesie co jak co ale te prawie 3000 postow [FPP]Saari powalio mnie na kolana

W tym roku mikołaj trafił do wszystkich dzieci...

Old Post 27-09-2002 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sierp Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sierp Znajdź więcej post'ów przez  Sierp Dodaj Sierp do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sierp prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No coz roczek juz siedze tutaj i troche powypisywalam
Troche postow jest moze ciutke nabitych glupimi gadkami ale wiekszosc to porzadna robota
Na razie jestem na 6 miejscu w 10 najwiekszej ilosci postow ale jeszcze ok 140 i bede 5

A wracajac do tematu - mysle ze ciekawa rzecza bylaby taka gaztka o rtcw, ktora wychodzilaby raz na ruski rok ale zawierala jakies opowiadania, komiksy, linki do filmikow ... takie rtcw na luzie Wszystkiego innego mozna sie wywiedziec z serwisow a to bylaby taka gratka dla kolekcjonerow ... no ale to musialoby sie komus chciec robic
Oczywiscie mysle o wersji komputerowej bo drukowanie czegos takiego to raczej mijaloby sie z celem... nkt by przeciez nie kupowal

Old Post 27-09-2002 09:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

1. Hodek:

quote:
Załącznik: 17072002-160136-1023x768.jpg

lol - to wali gazetka szkolna z drugiej polowy lat '80tych (ubieglego wieku )

2. Saari:
pomysl niezly, a robotka szybka - mozecie otworzyc dzial na rtcw.fpp.pl - jest juz nawet pewien zaczyn - komixy.

Old Post 29-09-2002 02:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions