Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gadzety =]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

First Person Perspective Gadzety =]

[FPP]aLEczapKA napisal :

... pojawią się konkursy, gadżety, itd.. generalnie będzie lepiej! ...

Ekhm jakie to gadgety benda? Jakies koszulki? Czapeczki? Dlugopisy? Pileczki? Posdtawki pod kufle? Kufle? Poduszki? Kolderki? Przescieradla? Spodnie? Bluzy? Zapalniczki? Buty? I wsztstko z ladnym logo fpp? Jak tak to kurna ej bende kupowal wszystko aby miec komplet ubioru z logo fpp i z duma po swoim miescie bende to nosil =] Konkursy hmm to fajna sprawa swoja droga bendzie, do wygrania chyba benda te no gadzety wszelkie co nie =]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-07-2001 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Ja tam licze na jakis wibrator lub gumowa lale moze prezesy bedzie cos dla kolegow i kolezanek z obozu

Ale tak na serio to z checia bym naprzyklad kupil taka podkladke pod mysze z logo fpp napewno bedzie lepiej wygladala kto wie jakby jeszcze popielniczka byla i zapalniczka...poprsotu lubie takie rzeczy

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-07-2001 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

nikt sie jeszcze nad tym nie zastanaiwl, albo cos mnie pominelo choc osobiscie jestem przeciw zapalniczkom..bo wiadom ile tu "niepelnoletnich"..wiecie potem by kogos starsza zobaczyla zapalnicze z logiem fpp.pl, to bysmy my jako serwis mieli potem problemy.

Old Post 08-07-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
nikt sie jeszcze nad tym nie zastanaiwl, albo cos mnie pominelo choc osobiscie jestem przeciw zapalniczkom..bo wiadom ile tu "niepelnoletnich"..wiecie potem by kogos starsza zobaczyla zapalnicze z logiem fpp.pl, to bysmy my jako serwis mieli potem problemy.

A jak by zobaczyla preze z logiem fpp.pl to by bylo ok?

btw: ja chce te gadzety, bedzie fajnie!!!!! jush widze w cafe jak sie namnie patrza jak wejde z koszulka fpp.pl :-D

Old Post 08-07-2001 10:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00

no to nawalajcie w ta ankiete co sie pojawia [of course, kto jeszcze tego nie zrobil]

Old Post 08-07-2001 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

bLADE ma racje ,chcemy gadzety a jak jeszcze byscie mieli te popielniczki i zapalary z logiem fpp.pl to juz by bylo zaiscie I wtedy moglibyscie robic tak ze kto ma powyzej 400 postow to ma znizke 5% zalozmy...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-07-2001 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
bLADE ma racje ,chcemy gadzety a jak jeszcze byscie mieli te popielniczki i zapalary z logiem fpp.pl to juz by bylo zaiscie I wtedy moglibyscie robic tak ze kto ma powyzej 400 postow to ma znizke 5% zalozmy...

Wszystko wogol posow sie kreci :-P

Old Post 08-07-2001 10:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

Wszystko wogol posow sie kreci :-P

nic lepszego mi do glowy nie przyszlo ale to jest chyba dobry pomysl a jak ktos sie moderatorm narazi to dostaje bana i rzeczy ze sklepu (jakby oczywiscie chcial jakas zamowic) za cene specjalna...Mnie juz slinka cieknie

Old Post 08-07-2001 11:11
oxygen
new challenger

tia...dlatego wszyscy prawie je nabijaja...

Old Post 08-07-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ja bym widzial T-Shirt`a. Czarna, bawelniana, z przodu na piersi male logo fpp. A na plerach duze logo fpp! Chcialbym takie cos miec i z duma po moim miescie nosic gloszac chwale board`owi =] Takie cos jestem w stanie kupic od razu jak sie tylko pojawi =]

Old Post 08-07-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
Ja bym widzial T-Shirt`a. Czarna, bawelniana, z przodu na piersi male logo fpp. A na plerach duze logo fpp! Chcialbym takie cos miec i z duma po moim miescie nosic gloszac chwale board`owi =] Takie cos jestem w stanie kupic od razu jak sie tylko pojawi =]

Do tego jeszcze nick na tym =]. Kubeczek z logiem =) fajny by byl. Bym go wozil zamiast "moj ty aniolku" ;-P. Czapeczka z logiem :-) i robimy zjazd :-). Wszyscy by wiedzieli kim jestesmy :-PPPPPPPP

Old Post 08-07-2001 12:12
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

napewno beda takie rzeczy

a koszulki sobie innej nie wyobrazam jak cala czarna z logime fpp.pl

Old Post 08-07-2001 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No fajna by była taka koszulka. Albo dresowy komplet z logiem fpp.pl

Old Post 08-07-2001 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00

czego wy jeszcze chcecie??! Moze Mercedesa z logiem FPP ???????

Old Post 08-07-2001 13:11
S4i1or
Thorin Oakenshield

Tak, albo czerwonego Ferrari F50 z logiem fpp.pl na spojlerze

Old Post 08-07-2001 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

I zamiast garfilda przyklejanego na szybe to logo fpp.pl :-P

Old Post 08-07-2001 15:23
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dobra, może wrócimy do rzeczywistości?

Old Post 08-07-2001 16:28
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm - rzeczywistość jest szara, więc szare koszulki z logiem FPP.
No ew. szare Ferrari.
A tak serio, to uważam pomysł za naprawdę ciekawy.

Old Post 08-07-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ten jak cos palnie to tylko isc i sie powiesic...

Old Post 08-07-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Pamiętaj Słip że zawsze możesz po mnie wpaść i dotrzymam Ci towarzystwa w tej jakże ciekawej chwili...

Old Post 08-07-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No takze wszyscy chcemy jakies gadzety fpp.pl

Najpopularniejsze to:

-Popielniczka Jako ze nie znalazlem jakiegos innego sensownego rozwiazania dla popielniczki niz strzasanie popiolu to powiem tylko ze z checia bym ze rodzice napewno sie z takiej uciesza

-Zapalniczka Wbrew pozorom tego co myslicie nie sluzy ona tylko do podpalania artykolow tytoniowych mozna nia sobie rozswietlic droge jak swiatlo zgasnie lub something...

-Koszulka Chyba najpopularniejsza rzecz ktora wszystkich przyprawia o szybsze bicie serca,a jakby byla z nazwiskiem
to juz bybyl wypas

-Kubek nie ma to jak goracy kubek (lub herbatka) w firmowym kubku fpp

-Naklejki(?) coz po co kupowac cos z logiem odrazu ? wszyscy bysmy sobie kupili po 1000 takich naklejek i bysmy vlepkowali w naszych miastach

Jak zapomnialem o czyms to niech ktos to dopisze

Old Post 09-07-2001 08:50
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Dobra, może wrócimy do rzeczywistości?

Oki. W rzeczywistości chopaki z fpp mają na myśli:
-baloniki z logo fpp
-szpiczaste czapeczki z logo fpp
-papierowe chorągiewki z logo fpp
-ulotki z logo fpp
-cukierki (bez niczego w środku ) z logo fpp
-pocztówki(bez panienek ) z logo fpp
-długopisy z logo fpp

i reszta tego reklamowego badziewia rozdawanego na zlotach lewicowych
parti naszego kraju....

Old Post 09-07-2001 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

(...)-Naklejki(?) coz po co kupowac cos z logiem odrazu ? wszyscy bysmy sobie kupili po 1000 takich naklejek i bysmy vlepkowali w naszych miastach(...)

BUHAHHA żeby potem Raptor albo Czapeczka siedzieli w więzieniu za "podbudzanie wielkich rzeszy niebespiecznych kryminalistów któży niszczą miasto za momocą naklejek z logo jakiegoś satanistycznego serwisu
(o zgrozo!!!) internetowego"

Btw rzemisło vlepiania nie mi jest obce.....
BTw2. kiedyś odbierając brata ze szkoły obczaiłem logo FPp na plakacie turnieju w Cyberlandzie....

Old Post 09-07-2001 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Hehe po co odrazu przesadzac co najwyzej nie beda sie pokazywali na tylko beda siedzieli w fpp.pl HQ ktorej nie bedzie widac bo bedzie za taka duzzzaaaa nalepka

Ps.Moi kumple lubia tagowac (ja razem z nimi jeden za wszystkich,wszyscy za jednego )to moze jakis taki wypasiony mazaczek/ do tego oczywiscie aby nie dawac zlego przykladu
mozna go reklamowac jako kredki swiecowe

Old Post 09-07-2001 09:48
bLADE
Guest

heh... a ja chcialem tylko koszulke...

Old Post 09-07-2001 11:06
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja bym się na Twoim miejscu cieszył, gdybym dostał tą nieszczęsną chorągiewkę z logiem fpp.pl...

Old Post 09-07-2001 11:16
DEiMOss
sharimurai

Mie tam wystarczy koszulka, tak jak to opisal OGO... czarna, z przodu male logo na piersi po lewej or prawej stronie i na plerach jakies BIG z xywa or imieniem i nazwiskiem.
Procz tego inne bajerki tez bym z checia zakupil, ale raczej watpie w powstanie takowych - najbardziej prawdopodobnymi zdaje sie byc t-shirt`cik i [aLE]-jakas-czapka , a jakby doszla do tego zapalniczka tjo... tez bylo byc gitowo

Old Post 09-07-2001 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
-Zapalniczka Wbrew pozorom tego co myslicie nie sluzy ona tylko do podpalania artykolow tytoniowych mozna nia sobie rozswietlic droge jak swiatlo zgasnie lub something...

Hmm. Jak zapalniczka to aby byla ona benzynowa a nie jakies gow no na gaz =] No i zastosowan jest naprawde wiele tego. Widze oczyma wyobrazni zapalniczke Zipp`o z logo fpp =]

quote:
-Koszulka Chyba najpopularniejsza rzecz ktora wszystkich przyprawia o szybsze bicie serca,a jakby byla z nazwiskiem
to juz bybyl wypas

Kolory proponuje czarny i szary <jak tlo tego bord`u>. Xywy jak juz to dla zaluzonych =]

quote:
-Kubek nie ma to jak goracy kubek (lub herbatka) w firmowym kubku fpp

Bardzo milo by sie z takiego kupka pilo denaturat =]

quote:
-Naklejki(?) coz po co kupowac cos z logiem odrazu ? wszyscy bysmy sobie kupili po 1000 takich naklejek i bysmy vlepkowali w naszych miastach

No i prasowanki, ale by musialy byc naprawde dobrej jakosci =]

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
i robimy zjazd :-).

To jest niezly pomysl, wakacje sa, ludzie sa w domach i nie maja co robic =] Ja niedlugo bende sobie podrozowal po Polsce i mozna by zrobic jakis zlocik gdzies. Jak sie pomysli to nie takie glupie jest =]

Old Post 09-07-2001 14:13
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

zgadzam sie z przedmoowcą...
Zjazd to naprawdę dobry pomysł i nawet gdyby był w terminie Woodstock'a to i tak bym (chyba) pojawił sie na zjeździe...

Old Post 09-07-2001 15:16
S4i1or
Thorin Oakenshield

Noooo, zjazd to spoczko pomysł... A gdzie by Wam najbardziej pasował? Bo mnie wszędzie, ale szczególnie Rzeszów, Lublin, Łódź, Kielce...

Old Post 09-07-2001 15:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions