Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wielka bitwa warszawska
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

Wielka bitwa warszawska

http://foto.luftbrandzlung.org/zbrojenia

http://www.arbiter.pl/galeria/16

tak wygladaja przygotowania...

rozpoczecie jutro o 11.00 pod moimi oknami (rondo Radoslawa dawniej Babka).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-04-2004 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ja tez mam ta przyjemnosc mieszkac na krancu strefy I, ale jakos poza nia tzn po drugiej stronie solidarnosci, niedaleko victorii wiec jesli juz globalisci beda biegac, to akurat po mojej stronie beda robic burdel... z co ciekawszych widokow, to wczoraj na placu zwyciestwa [pilsudskiego teraz] zrobiono sobie parking radiowozow poza tym juz dzis pod blokiem mam dwa transity z grupami prewencji w znajomych bialych helmofonach fajny piknik... dzis jeszcze zrobie wieczorem rekonesans, a jesli sie da - to i jutro... a w czwartek... to tylko bede podziwial kolumny prewencji i ten chaos.. polski chaos

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 27-04-2004 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

A ja spadam z wawy

btw - dworzec Centralny dziala "normalnie" ? czy trzeba sie z zachodniego bujac?

Old Post 27-04-2004 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Ech... jeno aparat miec i fajnych fot mozna by narobic. Wpierdol, co prawda tez mozna dostac, ale to bardziej okazja do zdjecia pamiatkowego niz strach przed bolem. Jak cie gliniarz bedzie glaskal pauka niczym jakis kleryk to zwinnym ruchem podaj komus aparat i niech czlek ten wam fotkuje.
I panieny mozna na takie cos wyrywac i wnukom za lat pare pokazac. Ech... wy tam w stolicy to macie mozliwosci...

w tle: Iggy Pop - Lust For Life

Old Post 27-04-2004 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
btw - dworzec Centralny dziala "normalnie" ? czy trzeba sie z zachodniego bujac?

Dworce dzialaja normalnie ale kilka pociagow Ex/IC zawiesili.
Przejde sie jutro, zobacze, popstrykam fotki, moze nie dostane zadnym kamieniem w łeb.
Spodziewane jest ponad 5000 demonstrantow :>

Old Post 27-04-2004 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

fajnie macie.

Old Post 27-04-2004 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja w czwarek jade do kumpla ze studiów na imreze i wracam w piątek
sie zobaczy jak sie da poruszac op wawie :>

Old Post 27-04-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

looooooooooooosaki

i głośno o nich w tv tero

Old Post 27-04-2004 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
looooooooooooosaki

i głośno o nich w tv tero

jakbys jednak byl PUNK'iem tez bys musial tam byc =]

Old Post 27-04-2004 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Jakbym był ....

A może będę .... kto wie :P

Ale o tym CIIIIIIIII!!!

Old Post 27-04-2004 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

"Szykujcie bracia amunicje na swieta, to boze narodzenie beda dlugo pamietac!"

A ja przyszykowalem sobie wiatrowke i zdjalem kwiatki z parapetu na kltce schodowej, aby miec dobra pozycje. Jesli tylko zobacze, ze ktos cos niszczy to ready-aim-fire koledzy z klatki maja podobne zdanie :>

Old Post 27-04-2004 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

tez chcialem v100 ale wiatrowki brak :/

Old Post 27-04-2004 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

etam taki szczyt gdzie przyjezdzaja przeydenci/premierzy/ministrowie z europy srodkowej/wschodniej to pewnie nawet nie bedzie duzych rozruchow na ulicach bo po co jak tutaj i tak nie beda zapadac swiatowe decyzje

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 27-04-2004 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

A niema ktos moze adresu kamerki internetowej skierowanej na glowne miejsca przemarszu?
Mialbym wtedy real-time obraz

Old Post 27-04-2004 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

rotlf.
Dzisiaj po zajęciach wpadam do metra. Kupiłem sobie karte miejską warszawską i dołądowałem bilet miesięczny (po poprzednia mi pękła i nie działa ). No i wpadam na peron i cały czas słucham sobie muzyczki. Mija mnie 2ch biegnących policjantów na schodach. Ide dalej i się zatrzymuje zeby wyjąc długopis w celu podpisania karty miejskiej warszawskiej
Jak już znalazłem podchodze do łąwki przy której stało 2ch innych policjantów i jakas babka z metra (mają takie sexi mundurki :F). Się wiec nie przejmuje i siadam i chce wypełnić moją karte, gdy babka każe mi sie odsunąc :F
Sie zastanawiam o co chodzi. Odsowam się i patrze a na ławce po drugiej stronie leżała sobie brązowa teczuszka
chyba ktoś zostawił i zapomniał :F

W sumie to mogłem zginąć! Usiadłem tyłem do bomby

A przed godziną jak wchodziłem tez do metra politechnika to ze 15 furgonów policyjnych jechało i karetka :F

Old Post 27-04-2004 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
A niema ktos moze adresu kamerki internetowej skierowanej na glowne miejsca przemarszu?
Mialbym wtedy real-time obraz

Jeden z punktow zbornych alterglobalistow jest park przed moja uczelnia Jak cos sie bedzie dziac to zapodam linka z webcama

Old Post 27-04-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

http://ww2.tvp.pl/tvppl/840,2004041491168.strona

demonstracja jednak 29.iv.
coz trzeba bedzie poczekac dzien dluzej.

ale za to art z linka mnie niezle ubawil.
koles zyje w jakims innym swiecie

Old Post 27-04-2004 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

byl pomysl co bym badania robil tego zjawiska, jako ze jedyna taka okazja w najblizszym czasie. ale jednak wybralem piwko i sloneczko na plazy, wypierdalam jutro z ranca nad morze i wracam albo w sobote na imprezke albo w niedziele, to zalezy czy bedzie wiatr na kite'y. tak wiec milego palowania...

btw. czyzby zniesiono cenzure... 1 2 ***** 3 testing...

hmmm jednak nie... tylko slowo "wypierdalam" jakos nie jest ocenzurowane.

Old Post 27-04-2004 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Do tego dochodzi m.in. "jebne" i "kurew". Chyba od poczatku boarda jest taka cenzura. Nikomu sie nie chce wlasnej dupy zacerowac. Jebal pies sie mowi.

Czekam na jakies amatorskie foty, jesli bedzie sie w ogole cos dzialo.

Old Post 28-04-2004 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

ja pierdykam, wlasnie przeczytalem pare txtow z wczorajszego "zycia" n/t demolki.

a oto co mnie rozwalilo:
oprocz osob zaproszonych na szczyt, antyglobalistow (ch. wi kto to tak naprawde jest) przyjada: obserwatorzy z fundacji helsinskiej (obserwowac, jak to zla policja leje biednych lewakow ), oczywiscie policja z calego kraju, a takze zwiazki zawodowe: z zakladow im. H.Cegielskiego (Poznan), Unimotex (Lodz), z centrali Sierpien '80 (ci to maja naprawde nasrane w dyniach) i
UWAGA
z Ogolnopolskiego Komitetu Protestacyjnego
goscie maja ciekawy zawod - protestowanie .
chcieli sie dolaczyc takze gornicy, ale najwyrazniej starczy na razie w stolicy stylisk od kilofow, kulek lozyskowych, powybijanych szyb, rannych policjantow i pustych flaszek po wodce, wiec nie dostali zgody.
za to nie zabraknie widowiska sportowego, jada na nas ponoc kibole gornika zabrze (znaczy solidarnosc zdejmuje opaski zwiazkowe i zaklada szaliki, a zamiast stylisk bierze kije baseballowe) - chca zrobic szybki trojmeczyk z legia warszawa i policja.

zapowiada sie coraz ciekawiej.

Old Post 28-04-2004 11:36
[FPP]Fausto

Jak sie dowiedzialem, ze osoba na czele organizacji antyglobalistow jest nie kto inny, a komuch nad komuchy, zlodziej i oszust a do tego niezbyt inteligentny Piotr Ikonowicz, to juz mi sie zdanie ustalilo.

Old Post 28-04-2004 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

"Stanal Andrzej i powiedzial wreszcie: Dosc! Mieso zjedli, rolnik dostal kosc"

Old Post 28-04-2004 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

no to chyba... zaczynamy let the combat begins....

Old Post 29-04-2004 10:03
alka
alk(oholiczk)a

jestem zamachowcem ... jechalam sobie dzis busem wysiadlam i mnie psy zatrzymaly ... mialam na ramieniu duza torbe z napisem McDonald's ... i przefiskali ... lul

How I'm killing you

Old Post 29-04-2004 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
jestem zamachowcem ... jechalam sobie dzis busem wysiadlam i mnie psy zatrzymaly ... mialam na ramieniu duza torbe z napisem McDonald's ... i przefiskali ... lul

sie ciesz ze to nie antyglobalisci zobaczyli napis "mc donalds" bo miala bys wiekszy problem

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 29-04-2004 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Wczoraj wpadlem na pomysl aby wziąć zarcie na wynos z macdonalda i przejsc na na pola mokotowskie ;D ale jakos wole przezyc :F

Old Post 29-04-2004 15:35
gazi
podróżnik

Jak do tej pory nie bylo zadnej zadymy, w sumie bardzo fajna atmosferka, klimacik wrecz piknikowy : P

tylko szkoda ze wsrod antyglobalistow nie ma zadnych ladnych dziewczyn : P

Old Post 29-04-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Zaiste niema. Dobrze tez ze jest ich stosunkowo malo i maja "wyznaczone getta". Dzieki temu dzis jak musialem zalatwic pare spraw w centrum to wlasciwie bylo pusto cicho i przyjemnie w godzinach szczytu. Tylko nie moglem nic kupic bo wszystko zabite dechami - gg - z jednej skrajnosci [praga] w druga. A i w wywiadach z ta tluszcza to fajnie sie potrafili wyslowic. I argumenty mieli prawie podstawne i sensowne. Coz, jaki kraj, taki poziom protestu

Old Post 29-04-2004 18:08
alienzero
KOSZ

to chyba najbardziej 'emocjonujaca' akcja tego szczytu:

Operacja brzydkie kaczątko

kol, pap 28-04-2004, ostatnia aktualizacja 28-04-2004 23:32

Funkcjonariusze Biura Ochrony Rządu wpadli w panikę, gdy w okolice pl. Piłsudskiego przywędrowała kaczka z czterema młodymi. Kaczki nie miały akredytacji do strefy zero. BOR-owcy postanowili więc je przegonić. Dwie z nich spanikowały na widok rosłych panów i uciekając wpadły do studzienki kanalizacyjnej. Pomocną dłoń wyciągnęli do nich funkcjonariusze. St. Sierż. Sławomir Kuczko z policji w Słupsku tak opisuje akcję: Zauważyłem kaczki, które szły wzdłuż muru obok Grobu Nieznanego Żołnierza. W pewnym momencie, podczas przechodzenia przez kratkę ściekową, dwie małe kaczuszki wpadły do studzienki. Ponieważ szczelina była bardzo wąska, podniosłem wraz z kolegą kratkę i opuściliśmy głową w dół policjanta, który wyciągnął kaczuszki. Dołączyły do reszty stadka.

Old Post 29-04-2004 20:02
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
to chyba najbardziej 'emocjonujaca' akcja tego szczytu:

Operacja brzydkie kaczątko
(...)

Dziwie sie ze nie utworzono ruchu na rzecz wyzwolenia kaczek oraz stowarzyszenia walki o wolnosc kaczek

Old Post 29-04-2004 23:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:41.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions