Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Komix`y
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Komix`y

Ciakaw jestem jednej rzeczy, po boardzie tu i tam przewija sie temat komix`ow. I czy w ogole czytacie komix`y? Bo z tego co ja wiem to ja i blo czytamy. Jakie strony znacie o komix`ach? Jakich ryskownikow lubicie i szanujecie, a jakich nie lubicie i co wogole sadzicie o sztuce komixowej.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-07-2001 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

I bylbym zapomnial. Fajna strona o komixach xse.prv.pl

Old Post 30-07-2001 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No...kiedys czytalem batman'a spiderman'a i inne ale teraz raczej wogole nie czytam (Nie liczac tego co byl w resecie) moze co najwyzej nieraz jeden numer Spawn'a jak mi kumpel podrzuci i to tyle...Musze przyznac ze MCfarlane niezle rysuje i na tym sie moja wiedza konczy...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 30-07-2001 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja komiksy bardzo lubie, ale nie czytam bo nie mam na nie kasy. Miałem kiedyś cztery czy pięć numerów Produktu i jakieś tam komxy innne, ale wszystko gdzieś szlag trafił.
Co do autorów komiksów. Może nie jest on autorem komxów, ale jest plastykiem rysownikiem. A mianowicie Hajime Sorajama. Ten kolo jest zafascynnowany kobiecym ciałem. Jego prace wyglądają niemalże jak żywe...

Old Post 30-07-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Jak byłem baaaaaaardzo mały, czytałem komiks z Kubusiem Puchatkiem... Jak byłem nieco starszy (miałem z 7 - 8 lat ), czytałem Żółwie Ninja Później przestałem czytać komiksy

Old Post 30-07-2001 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Żółwie Ninja to ja tesh czytałem.
Hmm... W Japonii jest zajebiście. Tam komixy każdy czyta, od dzieci, do staruszków. Chciałbym mieszkać w Japonii. Eee... a może nie , to jest bardzo pracowity kraj, a ja nie jestem pracowity. No i język.
Konichiwa!!!

Old Post 30-07-2001 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

I w dodatku maja cienka wodke bo mialem okazje proobowac jak starsi z wycieczki przywiezli do lodki bols sie nie umywa ale to tak na marginesie

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 30-07-2001 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Nno wiesz - coś za coś. Ale kasy zarabiają dużo to zamiast jednej kupiłbyś 3 i na jedno wyjdzie...

Old Post 30-07-2001 19:11
bLADE
Guest

Jak bylem mlodszy (1,5 temu) czytalem Punishera =>... fajne kosc z negi byl ->

Old Post 30-07-2001 19:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Dla mnie przygoda z komiksami zaczela sie dopiero od okolo 1/2 roku...
Aktualnie kupuje Tomb Raider i Spawn, tyle jest u mnie w kiosku

Old Post 30-07-2001 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

kurde... zopomnialem o x-men! a spaw... nie czytalem, ale fiml obejzalem... podobna dla tych co komixsy cxzytali to kicha, ale mi sie podobal

Old Post 30-07-2001 20:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

komixy ?
kiedys Superman, Batman, Spiderman, Spawn, Punisher, X-Man, teraz tylko jakies MANGi, ew. jakis specjalny numer :>
A co do Tomb Radiera' Film fajny jest

Old Post 30-07-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A właśnie, jest już Tomb Raider na jakiejś stronie do ściągnięcia???

Old Post 31-07-2001 07:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Tomb rider= kicha wymieszana z chałą niepodobał mi się....
no niestety żadna gra się jeszcze nie doczekała dobrej ekranizacji ..
wing comander- żenada Mortal Combaty- to samo....
pamiętam kiedyś czytałem o planach zekranizowania Quake i Duke'a...
ja osobiście bardzo chętnie obejrzałbym Half-Life the Movie

Old Post 31-07-2001 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

kurde... ja bym obejrzal Fallout The mowie... nawet chyba gdziesz mam napisany gotowy scenopis =>

Old Post 31-07-2001 10:31
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Osz ty bLADE. Szykujesz się na nowego Wajdę , czy co??? =]

Old Post 31-07-2001 10:37
[FPP]MajeS
Guest

i tak produkt rulez...

Old Post 31-07-2001 10:37
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Osiedle Swoboda

Old Post 31-07-2001 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

tja...

Old Post 31-07-2001 11:13
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

eee...... ja czytalem Asterixa i Obelixa mam wszystkie odcinki...
na rysunkach kto jest autorem itp to sie nie przygladam i nie znam . A tak poza ty to troche spawn'a , mam jeden odcinek Lobo fajne, tylko ze chamskie.... . Mam alien vs predator .. ale pare ..
eeee..... a tak poza tym to Kaczory Donaldy rulezz....

Old Post 31-07-2001 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Mówcie sobie co chcecie, ale Tytus Romek i A'Tomek wywołuje dziwny uśmiech i ślinię się ogromnie. TYTUS RULUJE!!!

Old Post 31-07-2001 12:25
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

aha .. zapomnialbym .. jeszcze czytam komixy Dragon Balla fajne sa

Old Post 31-07-2001 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
A właśnie, jest już Tomb Raider na jakiejś stronie do ściągnięcia???

xse.prv.pl =]

Old Post 31-07-2001 13:05
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Nio kurna walne was A Thorgala to nikt nie czytal macie szczescie ze jeszcze ktos tam LOBO wymienil bo bym wymiekl juz calkiem.

http://www.serwis-komiksowy.pl/ na tym sajcie znajduje sie spis komiskwo jakie zostaly wydane w polsce i pare amatorskich komiksow najceniejsze jednak na tej stronie to spis ile bylo asterixow i takie tam bzdety

Old Post 31-07-2001 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

LOBO

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DZASKUL
... macie szczescie ze jeszcze ktos tam LOBO wymienil bo bym wymiekl juz calkiem. ...

Lobo!!!! Lobo to przeciez jest fjny komix odpowiedz na tych super ladniusich bohaterow ktorzy wszystkich uratuja i nikogo nie skrzywdza, sa czysci jak lza ze az sie haftowac chce i to nie bynajmniej serwetki.

A Thorgal to klasyka. Taksamo jak Kajko i Kokosz i inne. Mam ich ze 5 plyt juz wypaloncyh i szkoda ze nie mam za duzo na papierze =]

Old Post 31-07-2001 15:24
Mil0sh
Master (Spawn)

Najlepszy komix to byl ten z S.P. resetu ze gorkim i butchem. Czytaliscie numer wakacyjny, parodie Ghost in the shell?, wymiata. KIedys tez czytalo sie kaczora donalda.

N3o skad masz te komixy z db?

Old Post 01-08-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

J.P.Fantastica wydaje Dragon Balla na Polskę. Już będzie chyba z 7 tom... 14 zł jeden... Hmm...

Old Post 01-08-2001 13:29
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Mil0sh widac ze nie ogladasz Db w Rtl7 jak bys ogladal to bys wiedzial bo caly czas reklamowali

Old Post 01-08-2001 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
Najlepszy komix to byl ten z S.P. resetu ze gorkim i butchem. Czytaliscie numer wakacyjny, parodie Ghost in the shell?, wymiata. KIedys tez czytalo sie kaczora donalda.

N3o skad masz te komixy z db?

Fakt komX resetu to były dla mnie arcydzieła... może kturoś z was ma
jakieś scany tego... lub adres gdzie to można znaleść w necie.....????

Old Post 01-08-2001 16:19
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Tomb rider= kicha wymieszana z chałą niepodobał mi się....
no niestety żadna gra się jeszcze nie doczekała dobrej ekranizacji ..
wing comander- żenada Mortal Combaty- to samo....
pamiętam kiedyś czytałem o planach zekranizowania Quake i Duke'a...
ja osobiście bardzo chętnie obejrzałbym Half-Life the Movie

A ja słyszałem, że jest dobry. Sam nie widziałem, to się nie będę wypowiadał A co do tamtych filmów - zgadzam się z Tobą... Co do Duke Nukem the movie - miał w tym grać Dolph Lundgren (ten ). Wnioskuję z tego, że film nie byłby zbyt dobry (Lundgren to palant ) Half-Life? Po dwóch scenach masz pełno w gaciach

Old Post 01-08-2001 17:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:43.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions