Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > winXP & UTr
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

winXP & UTr

Postawiłem XP i w zasadzie zadowolony jestem z nich, po oskrobaniu z tego kolorowego g**** wyglądają jak ME a działają nieco lepiej, wgrałem jeszcze jakiś magiczny skrypt i OK.
Ale ... Urban mi sie kisi :( W czasie gry znikąd, bez dania racji mi myszkę wyłącza, nie całą tylko np. klawisze , albo dla odmiany horizontala :D Bardzo to jest zabawne ...
Może ktoś z was miał tak i sobie z tym poradził ?

PS.niby jest jakiś tryb zgodności z W98 i in. ale wtedy mi grafę blokuje na takim poziomie że brightnes jest chyba 0,1 , no ciemno jest, a jak walę z M4 do cieni to mnie bluzgają od tk :)))
Help mi pliss.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-08-2002 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: winXP & UTr

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Postawiłem XP i w zasadzie zadowolony jestem z nich, po oskrobaniu z tego kolorowego g**** wyglądają jak ME a działają nieco lepiej, wgrałem jeszcze jakiś magiczny skrypt i OK.
Ale ... Urban mi sie kisi W czasie gry znikąd, bez dania racji mi myszkę wyłącza, nie całą tylko np. klawisze , albo dla odmiany horizontala Bardzo to jest zabawne ...
Może ktoś z was miał tak i sobie z tym poradził ?

PS.niby jest jakiś tryb zgodności z W98 i in. ale wtedy mi grafę blokuje na takim poziomie że brightnes jest chyba 0,1 , no ciemno jest, a jak walę z M4 do cieni to mnie bluzgają od tk ))
Help mi pliss.

Ja jak zainstalowalem XP to mialem srednio 25fps i wogule caly urban cos harczal

Old Post 17-08-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Heh

Z własnego doświadzczenia wiem że XP jest najmniej stabilnym sestemem jakie widziałem,akurat z grami nie miałem problemu ale z wieloma innymi rzeczami,i tak nie całkiem lepiej chodzi niż ME,sprawdź jak już koniecznie chcesz to XP wersje PRO Eng. bo pl tak szczerze powiedziawszy nie powinien sie nazywać "pro" tylko "lame",jeszcze za dużo ma dziur.

Old Post 17-08-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

ponoc jest patch do Q3 dla winXP a i tak sadze, ze win98 rulez.. zreszta jeden c...j skoro i tak wszystkie windy maja ta slynna juz "dziure", az sie prosi, zeby na linuxa przejsc.

Old Post 17-08-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

ja mam xp i mi wsyzstko dziala jak nalezy, nie mam problemow z mycha itp
jedyna rzecz ktora mnie dziwi to w urbanie mam niecale 65fps a w q3 skacze nawet do 250

Old Post 17-08-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

ja mialem 20 fps na xp na p4 2gz 512drr gf2mx200 ale gdy wina 98 zainstalowalem to mam 90 fps a co do linuxa hhe prze sie ?? a co ja tylko w q3 i ut beda gral ??lol

Old Post 17-08-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hyhy

ja tylko w te gry gram
w98 rOx reszta sux no poza linuxem
Jest ponoć jakaś łatka do tego....tak jak kood mówił
P.S. Zycze udanych poszukiwań

GrEaTEyE

Old Post 17-08-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: hyhy

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ja tylko w te gry gram
w98 rOx reszta sux no poza linuxem
Jest ponoć jakaś łatka do tego....tak jak kood mówił
P.S. Zycze udanych poszukiwań

latka to jest ale na krowin zadku

Old Post 17-08-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Hmm, nie wiem o co wam chodzi z tą niestabilnością, u mnie hula pierwszorzędnie ( no za wyjatkiem tego o czym wyżej ) a zresztą jak znam politykę Microsoftu to będzie jak z MMX-em, za chwilę wszystko będzie pod xp pisane :D
No można niby dwa systemy mieć ale HDD ino 8,4 ... a tej łatki poszukam, thx.
A może kolejny Urban już zgodny z xp będzie, o ile bedzie kiedyś?

Old Post 18-08-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

a ja zaraz zaczynam resintala xp bo nie moge grac z 20 fpsami juz...
i w ogole jakos to wolno chodzi, przyda sie format

Old Post 18-08-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a ja zaraz zaczynam resintala xp bo nie moge grac z 20 fpsami juz...
i w ogole jakos to wolno chodzi, przyda sie format

To rozumiem, nie ma to jak niedziela w domu, na łonie rodziny, w gronie najbliższych ... ty, twój PC osobisty i sterta cedeków... to lubie :)))
A te FPS-y to podajecie przy jakich ustawieniach, 800x600 i full wypas ???

Old Post 18-08-2002 08:38
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

xp

mialem xp i mialem problem z myszkom, tzn wariowala mi, jak sie pytalem mowili ze sciemniam i sie tlumacze, ale sie okazalo ze pod xp i 2000 musi byc/in_mouse -1,wtedy z myszkom nie ma problemow(a xp juz nie mam bo mnie wkurwil)

Old Post 18-08-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

XP rurez:)

Zainstalujcie sobie pod XP pro tuner tv,konroller SCSI i podepnijcie ze trzy nagrywarki trzy cdromy dysk SCSI ultra160,fajny efekttuner wykrywa czasami,po włożeniu czystej płytki do nagrywary SCSI znikają wszystkie cdromy,a na dysk nie można nic zapisać bo pisze że jest chroniony przed zapisem-zajebista sprawa tyle że na wersji eng. działa normalnie-na polską taką w miare dobrą to sie chyba nie doczekamy,apropo linuxa pobawcie się troche to zobaczycie że trzeba dużo czasu poświęcić zanim rozkminicie co i jak,ja dopiero po pół roku mniej więcej wiem jak czegoś nie popsuć no i ucze się dalej na błędach,ale myślę że warto bo jest chyba najbardziej stabilnym systemem z tych które są na rynku.

Old Post 18-08-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
ponoc jest patch do Q3 dla winXP a i tak sadze, ze win98 rulez.. zreszta jeden c...j skoro i tak wszystkie windy maja ta slynna juz "dziure", az sie prosi, zeby na linuxa przejsc.

tę "słynną" dziurę mają wszystkie windy Win32 - czyli te powyżej W311 czyli zarówno windy te w palmtopach, jak i np. jakies javy windziane, etc. a żeby było jeszcze smieszniej - to nie jest żadna nowa dziura -- bo przy okazji premiery w95 było o tym w pewnych kręgach głośno - tyle, że dziennikarze - za sprawą których teraz wiadomośc dotarła też i do mas społeczeństwa -- nie wiedzieli jeszcze zbytnio, o czym ten koleś od zabezpieczeń mówi.

off topic.

Old Post 18-08-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: xp

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
... pod xp i 2000 musi byc/in_mouse -1,wtedy z myszkom nie ma problemow ...

WOW!Ale jak, po prostu \in_mouse -1 ???Zresztą zaraz sprawdzę:).Thx.

A co do XP, to na każdą edycje Windozy się narzeka, a potem się ją łyka bo ... bo na dobrą sprawę nie ma alternatywy dla gracza.
Można texty edytować, bawić sie grafiką albo cedeki wypalać spod dowolnego systemu ale gry to powstają na PC, maka i konsolki.I tyle.

Old Post 19-08-2002 08:16
One*Szot
Guest

HmMmM

Takie moje spostrzezenie moze mylne na xp home pl myszka chodzila strasznie wolno itp itd i to mnie wkurzalo bo np podczas grania w UrT obracalem sie 2x dluzej niz na 98se na takich samych ustawieniach ... wreszcie spowrotem zainstalowalem 98se i prezczytalem ... ze mozna podkrecic Hz w porcie ps2 standard umnie to 80 Hz ( chyba tak jak u wszystkich ) wiec podkrecilem do 200 Hz miejac nadziej ze to usprawni granie itp itd a tu ZoonK, po podkreceniu do 200 Hz myszka chodzila mi jak na xp home pl . ( moze w xp to standard to 200 Hz i moze zmienic na 80 Hz i bedzie dzialalo normalnie hehe ?? ) ...

Old Post 21-08-2002 22:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Cool WIn ME

Ja mam milenium i nie mam zadnych problemow. Sprawdza mi sie ten system w grach jak i przy pracy. Choc nie powiem ze jest the best ...
Tez ma bledy... Ale nikt nie jest doskonaly...

A co do linuxa... to chcem sobie instalnac... i wlasnie... Jakiego linuxa... red hat... ? Prosze o podpowiedz...

Old Post 21-08-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Fakt

Pod xp faktycznie myszka kulawo chodziła

Lemining mam nadzieję że bawisz się dużo kompem i jakieś tam doświadczenie masz bo jak nie masz to instalacje linuxa przeprowadź pod okiem kogoś obeznanego bo cie szlag trafi dużo konfiguracji jest a jak jesteś lama komputerowa to potem nawet sobie partycji do ładu nie doprowadzisz.

Możesz Mandrake.

Old Post 21-08-2002 23:15
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Fakt

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho
Pod xp faktycznie myszka kulawo chodziła:)

...to potem nawet sobie partycji do ładu nie doprowadzisz.

Możesz Mandrake.:)

Święte słowa, sam kiedyś postawiłem SUSE, nie pamiętam już wersji tej dystrubucji, parę dni ją badałem i potem za chińskiego boga nie mogłem sobie poradzić z twardzielem, linux wrzucił mi chyba do MBRa jakiś swój loader, nic tego nie ruszało, żaden dosowy fdisk, dopiero łamacz partycji spod NT4.0 to rozwalił.

A co do myszki, to po badaniu programikiem ps2 co go ktoś światły zamieścił w "pyt. & odp." to u mnie wykrywa 200Hz, defaultowo.
Nie trafił ktoś z was na patcha q3 dla XP, ryję w sieci już trzeci dzień i kupa ...

Old Post 22-08-2002 07:37
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Fakt

quote:

Święte słowa, sam kiedyś postawiłem SUSE, nie pamiętam już wersji tej dystrubucji, parę dni ją badałem i potem za chińskiego boga nie mogłem sobie poradzić z twardzielem, linux wrzucił mi chyba do MBRa jakiś swój loader, nic tego nie ruszało, żaden dosowy fdisk, dopiero łamacz partycji spod NT4.0 to rozwalił.

heh...
RTFM... kto przetłumaczy, co to oznacza?
a w nim, jak wół jest:
fdisk /mbr
i już. i po krzyku.
czyli: zbootować się z flopietki, na niej musi być fdisk dosowy, windziany, czy jaki tam używacie. wydać polecenie: fdisk /mbr -- i po sprawie LILO w Master Boot Recordzie.
i o co tyle krzyku?

Old Post 22-08-2002 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Linux

heh... Ja linuxa nigdy na oczy nie widzialem.... za to w winie jestem troche obeznany ... ale mnie czasami denerwoje i trzeba bedzie sie przeprowadzic na inny system ... Albo zrobie sobie na 2 partycjach dysku 2 systemy i bede sobie wybieral

Old Post 22-08-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Re: Re: Fakt

quote:

A co do myszki, to po badaniu programikiem ps2 co go ktoś światły zamieścił w "pyt. & odp." to u mnie wykrywa 200Hz, defaultowo.
Nie trafił ktoś z was na patcha q3 dla XP, ryję w sieci już trzeci dzień i kupa ...

Ja bym na twoim miejscu... pokombinowal bym ze sterownikami pod win xp... Raz robilem kolesiowi kompa. I on mial tak ze mial duze opuznienie (gdy ruszyl myszka to za ok 2 sek sie ruszyla)... I sciagnalem sterowniki pod win xp. I myszka chodzila normalnie...
Moze wam tez pomoze. ..

ps. U mnie xp nie chcialo sie instalnac... Niebieski obraz z napisem ze komp moze sie popsuc wiec zresetuj go

Old Post 22-08-2002 10:05
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Linux

quote:
Napisane oryginalnie przez Lemining
heh... Ja linuxa nigdy na oczy nie widzialem.... za to w winie jestem troche obeznany ... ale mnie czasami denerwoje i trzeba bedzie sie przeprowadzic na inny system ... Albo zrobie sobie na 2 partycjach dysku 2 systemy i bede sobie wybieral

idealna sytuacja dla wszystkich newbiesów w linuksie, to miec 2 (drugi) dysk. fizycznie (broń boże w BIOSie) odłączasz tasiemki dysku windzianego, podłączasz dysk do linuksa - eksperymentalny - i się bawisz.
zauważcie, że dysk 4G kosztuje teraz AŻ 100zł.

Old Post 22-08-2002 14:07
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Fakt

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

heh...
RTFM... kto przetłumaczy, co to oznacza? :)
a w nim, jak wół jest:
fdisk /mbr
i już. i po krzyku.
czyli: zbootować się z flopietki, na niej musi być fdisk dosowy, windziany, czy jaki tam używacie. wydać polecenie: fdisk /mbr -- i po sprawie LILO w Master Boot Recordzie.
i o co tyle krzyku? :)

Oh, Papagai, ja jestem tylko zdolnym samoukiem, w życiu nie miałem w ręce żadnego podręcznika do DOSa, o tym że twardziele mają coś jak MBR dowiedziałem się właśnie przy tej okazji...
A co na takiego systemma powiecie :)))

Old Post 22-08-2002 17:46
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Linux...

Zobaczcie sobie ta strone ... hehe

www.mslinux.org

ps. To zart z tym ... co na stronie pisze

Old Post 22-08-2002 20:59
Tares
Guest

ekhm.... ja was **** mac ludzie nei rozumie.... wina xp mam jusz hmmm.... od pazdziernika tamtego roq.... mam wersje testowom... tzn takom co ludzie jom dostali do testowania a w sklepach jeszcze nei bylo.... i powiem ze nie moge temu systemowi nic zarzucic.... u mnie wszystko dziaua zajebiscie, klatki w normie nawet morze wiencej, fakt ze myszka mi zapierdala ale sie jusz przyzwyczailem, i tak ogulnie to nie wiem o co wam chodzi :/

Old Post 01-09-2002 12:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

quote:
Napisane oryginalnie przez Tares
ekhm.... ja was **** mac ludzie nei rozumie.... wina xp mam jusz hmmm.... od pazdziernika tamtego roq.... mam wersje testowom... tzn takom co ludzie jom dostali do testowania a w sklepach jeszcze nei bylo.... i powiem ze nie moge temu systemowi nic zarzucic.... u mnie wszystko dziaua zajebiscie, klatki w normie nawet morze wiencej, fakt ze myszka mi zapierdala ale sie jusz przyzwyczailem, i tak ogulnie to nie wiem o co wam chodzi :/

nie kazdy tak ma lamko

Old Post 01-09-2002 12:56
kood
just lame

madafakin

Tares zawital na boarda? No to katastrofa juz :>> Zycze dlugich postow i jak najwiekszych klotni z lamakami boardowymi

Old Post 01-09-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: madafakin

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Tares zawital na boarda? No to katastrofa juz :>> Zycze dlugich postow i jak najwiekszych klotni z lamakami boardowymi
ja mu tego nierzycze mam dosc ogladani jego mordy nairu a co dopiero na forum

Old Post 01-09-2002 13:35
panNA
Warrior (Scrag)

... a ja biegam na XP już trzeci tydzień i spox, nawet te jajeczka z myszą i klawiszami można jakoś przeboleć, mówcie co chcecie, stabilne są i odporne na różne moje destrukcyjne zachowania te "nowe" Windy...
Hmm, nie znalazłem tego patcha do Q3 pod XP, więc gdyby komuś się on w oczy rzucił to plisss o namiary.thx.

Old Post 03-09-2002 09:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions