Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Przesiadka?
Przesiądziesz się z Q3 na Dooma3 ?
You do not have permission to vote on this poll.
TAK, przesiąde się 2 11.76%
NIE, nigdy w życiu 5 29.41%
NIE WIEM 10 58.82%
W sumie: 17 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Exclamation Przesiadka?

Czy po pojawieniu się alphy Dooma 3 macie sie ochote na niego przesiasc i porzucic Kfaka?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-11-2002 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

topik bez sensu.
wczoraj wieczorem przesiadlem sie na doom3, przeszedlem cale demko i teraz wracam do kwakow.

Jak wyjdzie full doom3 to zobaczymy bo narazie niewiadomo NIC na temat multi.

Old Post 17-11-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Talking

a mash jakies przeczucia??

Old Post 17-11-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

D3 podobno nie ma miec multi ... topik tak samo inteligentny jak na innym boardzie "co lepsze single h-l czy multi q3"

Jak wyjdzie q4 to sie zobaczy co bedzie z tymi przesiadkami.. albo jak zrobia jakie multi do d3 o czym na razie nikomu nic nie wiadomo

Old Post 17-11-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
D3 podobno nie ma miec multi ... topik tak samo inteligentny jak na innym boardzie "co lepsze single h-l czy multi q3"

Jak wyjdzie q4 to sie zobaczy co bedzie z tymi przesiadkami.. albo jak zrobia jakie multi do d3 o czym na razie nikomu nic nie wiadomo

Bsohe nie wiem czy wiecie ale juz w alfie jest multiplayer! Zapraszam na doom3.fpp.pl

Old Post 17-11-2002 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ooo primek . Prawie cie nie zauważyłem . Jak wchodzilem to myslalem ze chodzi o przezucanie sie na cpm , a tu dupa...moze zrobicie jakis turniej przed premira

Old Post 17-11-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

D3 ma byc robiony na singla i o tym juz od dawna wiadomo...bo multiplayowy q3 nie przyjal sie tak jak ID oczekiwalo, wiec nie wiem...ja na singlowe gierki przesiadam sie tylko poto zeby je przejsc :>

moze w D3 bedzie multi ale tylko jako dodatek napewno nie jako danie glowne i watpie zeby id przykladalo do niego jakies wielkie naklady pracy...bedzie na odczep sie o ile bedzie

EDIT: na poparcie moich slow maly cytat z serwisu http://gry.wp.pl :

"John Carmack ujawnił również kilka zaskakujących szczegółów nt. trybu Multiplayer w grze Doom III. Firma Id zawsze podkreślała, że Doom III będzie w przeważającym stopniu nastawiony na rozgrywkę w trybie Single Player. Multiplayer zważając na wymagania sprzętowe będzie miał pewne ograniczenia. Pierwszym z nich jest ograniczenie ilości osób, które mogą wziąć udział w tego typu rozgrywce czyli 4 osoby. Jednakże nawet ta liczba jest chyba wyraźną, górną granicą, gdyż polecane są raczej rozgrywki w dwie osoby. Poza tym gracze nie będą mogli dołączyć się w trakcie trwającego pojedynku. Zawiedzionych tym faktem możemy tylko pocieszyć, że firma Id wspomina o przygotowaniu bardziej dopracowanego trybu Multiplayer dla gry Doom III, który może pojawić się w postaci dodatku."

Edytowane przez oxygen dnia 17-11-2002 o godz. 20:36

Old Post 17-11-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

d3 bedzie sp
wiec co? bedziemy sie scigac na turniejach kto szybciej jaki etap zaliczy? huehuehuehue
wole mp w q3

Old Post 17-11-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

czy ktos z Warszawy moglby mi nagrac CD z Doom3 ?
Zaplace oczywiscie.

Old Post 17-11-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

q1 i q2 tez byly robione pod single. a wyszly bardzo dobre multi po kilku przrobkach. tak moze byc z doomem...

Old Post 18-11-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie wiem czy mnie bedzie stan na nowy komp pod d3

Old Post 18-11-2002 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Spoko infi graj w bw ^^

Old Post 18-11-2002 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

infi fajny awatar

jarzabek : oops... moja wina moja wina moja bardzo wielka

Old Post 18-11-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
ooo primek . Prawie cie nie zauważyłem . Jak wchodzilem to myslalem ze chodzi o przezucanie sie na cpm , a tu dupa...moze zrobicie jakis turniej przed premira

Po pierwsze: TO SKANDAL! Jak mnie mogles nie widziec...swierzego redaktorka quake.xgamer.pl....oh ty ty ty
A co do turnieju...zobaczymy

Old Post 18-11-2002 13:23
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
d3 bedzie sp
wiec co? bedziemy sie scigac na turniejach kto szybciej jaki etap zaliczy? huehuehuehue
wole mp w q3

Oj infi infi. :> nawet juz w tej alfie jest mulitiplayer tylko troche tepy ale jest.

btw- avatar naprawde own

Old Post 18-11-2002 14:07
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jasząpek jesli myslisz ze ja nie mysle to znaczy ze nie myslisz TY

Old Post 18-11-2002 15:50
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
czy ktos z Warszawy moglby mi nagrac CD z Doom3 ?
Zaplace oczywiscie.

Nawet jak zaplacisz 50 zeta to nei nagram

Ankieta trpche za prosta - brakuje odp: "Bede gral w q3 i d3".

Old Post 18-11-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

To ja bym dorzucil Bede gral QW+CPMA+D3
A poniewaz nie ma takiej odpowiedzi /vote "nie wiem"

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 18-11-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

bleee...a ja bym wrzucil "bede gral w QW i D3 pod warunkiem ze mp bedzie naprawde dobry = szybki (co przy takich wymaganiach jest raczej nie mozliwe...moze za kilka lat)"

multiplayer w doomie bedzie skopany a to wszystko przez wymagania sprzetowe....doom 3 ma wymagania jeszcze nie na te czasy...moze wyjdzie za 3 lata jakies doomworld do kiedy kompy beda mialy po 10ghz i na doomie bedzie mozna spokojnie pograc przy stalych 125 fps'ach, ale oceniajac po alphie (czego nie powinno sie robic) multiplayer bedzie smierdzial, zwlaszcza dla "promode'owcow"

Old Post 18-11-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
jasząpek jesli myslisz ze ja nie mysle to znaczy ze nie myslisz TY

Jak mogłem pomyslec ze ty nie myslisz? Jezeli tak pomyslalem to znaczy ze mysle nie?

Old Post 18-11-2002 16:49
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jesli pomyslales ze myslales to znaczy ze masz urojenia

Old Post 18-11-2002 17:05
oxygen
new challenger

infi skroc opis plz

Old Post 18-11-2002 17:29
j@rzabek
Brujah

quote:
jesli pomyslales ze myslales to znaczy ze masz urojenia

Nie potwierdzam nie przecze :>

Old Post 18-11-2002 17:41
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Re: Przesiadka?

NO WAY ...

Nie ma opcji zeby kfaka porzucic

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 18-11-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

poprstu dorzuci sie nowa gre do repertuaru

Old Post 18-11-2002 21:44
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
poprstu dorzuci sie nowa gre do repertuaru

jak bedzie jeszcze miejsce

Old Post 18-11-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

no mam ta alphe
thx 2 u Lucullus

Old Post 19-11-2002 05:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
no mam ta alphe
thx 2 u Lucullus

lucas ile tych pakow powinno byc bo mi cos plikow braqje ??

Old Post 20-11-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
no mam ta alphe
thx 2 u Lucullus

JARZABEK daj no qrde linka do alphy

Old Post 20-11-2002 13:14
[FPP]Lipas

quote:

chyba chodzi Ci o ilosc archiwow, bo ja w doomie zadnych pakow nie widze

a najlepiej sciagnij sobie jakiegos takiego pliczka: doom3.e3-demo.ShareReactor.rar :o

albo podaj adres ftp'a, to Ci wrzuce
ja niestety nie moge udostepnic (na razie ) !!

Edytowane przez [FPP]Lipas dnia 20-11-2002 o godz. 14:26

Old Post 20-11-2002 14:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions