Bezsennosc
Straszna choroba jesli trza isc nastepnego dnia do pracy albo szkoly. Dzis nawiedzila mnie. Za chiny nie moge zasnac. Ale zato jakie pomysly przychodza do glowy , np moj pomysl z piwnym chlodzeniem ktory mozecie podziwiac na Oficjalnym Forum.
Dlaczego nie mozemy spac? Tez o tym myslalem , dlaczego nie moge zasnac. Jednym z powodow jest np zbyt duza ilosc kawy. To niesamowity napoj. Dzis , a raczej wczoraj wypilem 2 kubki kawy jedna za druga i moze to jest powod mojej bezsennosci.
hmmmm... Kawa. Pobudza do dzialania ale uzyta w niewlasciwym (czyt. zbyt puzno) czasie moze niezle namieszac. Pamietam ze klubie wiara pila kawe tuz przed swoim startem. Jest to jedyny niezakazany anabolik ktory mozna brac bez ograniczen. Nikt nie moze sie do ciebie doczepic ze masz za wysoki poziom kofeiny we krwi. Wiec jesli ktos z czytajacych trenuje zawodowo to to jest dla niego taka ciekawostka. A no i kofeina nie szkodzi zbyt mocno organizmowi wiec nie bujcie sie ze przedawkujecie.
O czym to jeszcze myslalem lezac przez ostatnie 4h? No zastanawialem sie jakby tu poderwac moja boginie , czy jutro bedzie ladna pogoda i w co mam sie ubrac na polowinki , no i jeszcze o paru innych debilnych sprawach. I tak juz nie zasne wiec moze se troche pogram , bo juz mi sie nie chce lezec i wymyslac niestworzone rzeczy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|