Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > am am ;) czyli co lubimy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

am am ;) czyli co lubimy

Odrazu zaznacze, że nie wiem czy taki topic był wcześniej.
Chce zapropponować dyskusje na temat jedzenia.
Opisujcie tutaj swoje preferencje. itp
Może ja będe pierwszy:
Głownie gustuje w potrawach mięsnych, warzywne jadam rzadko. Czegoś co kiedyś wyglądało jak ślimak, nigdy nie przełkne, ponieważ jakoś nie moge znieść myśli jedzienia takiego stworka . Następną rzekcza są kuchnie. Prubowałem już wszystkie rodzaje kuchni, od chińskiej, poprzez włoską,francuską i hiszpańską, aż do amerkańskiej. W mojej klasyfikacji to będzie
1. Kaczka po seczuańsku w sosie własnym
2. Lazania (kuchnia włoska)
3. Paela (też kuchnia włoska )
P.S. Bigos i schabowy z kartoflami są poza kolejnością.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-08-2001 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Ja tez raczej nie przepadam za warzywami i owocami jestem miesozerca i tyle...Moj ranking kuchni to:

1) kuchnia wloska (pizza mniam! moge jesc nonstop)
2) kuchnia amerykanska (hotdog hamburger dobre ale za duzo tluszczu)
3) kuchnia chinska (sajgonki,kurczak z ryzem itd. niezle zarcie ale malo miesa wlasciwie wiec raczej plus-minus)
4) kuchnia meksykanska chyba (Taco plus burito smaczne bo lubie ostre jedzenie ale minus ze po tym syfy wyskakuja )

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 04-08-2001 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Kurde...
1. Pizza
2. Bigosik
3. Zupa Pomidorowa
4. Roznego rodzaju salatki
5. McDonald =]
6. Mielony i shapowy
7. Kurczak... w ryzu... z celulka =]
8. Jajecznica
9. Zupki chinskie... ostreeeeeeeeee
10. Konserwy i dzemy (harcerskie pryzwyczajenia)
To jest moja Top10... kurde... ale tlusto jem =]

Old Post 04-08-2001 19:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Hmmm. Widze ze schabowe r0x co mi sie podoba ze sa pozakolejnoscia. Ja tylko potrawy miesne, wszelkiego rodzaju pieczenie na zywym ogniu, z pierkarnika ewentualnie tez moga byc. Co jeszcze niech pomysle. Krewetki, homary, mniam mniam. Ryby mi jakos nie podchodza. A co do slimakow i tym podobnych to trzeba sprobowac i nigdy przenigny nie myslec jak to wyglada czytez co to cos robilo zanim to jemy =] Uwielbiam wszelkie kombinacje kulinarne i nie ograniczam sie do jakiejs wybranej kuchni =]

Old Post 04-08-2001 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

no wiec... za malo owocow jem, wole miesa... moja lista :

1. lazania, troche ostudzona bo mi dziasla parzy
2. kurczak z rozna or duszona kura w sosie z przyprawami + stopiony ser topiony (smiesznie brzmi ale extra smakuje)
3. mieso duszone... cielece chyba, schabowe tez moze byc... sos z cebula, pieprzem sola i chyba majerankiem...
4. spagetti z sosem smietanowym z szynka i groszkiem...
5. zupa pomidorowa ze smietana i ginem
6. kotlety mielone - pyszne... nie myslic z pulpetami - lubie tylko z twarda panierka i mlodymi ziemniakami...
7. kotlety z kury w panierce jak do schabowych...

oto potraw siedem
a zoladek tylko jeden
dlatego jem to zadko
ale za to wchodzi gladko

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 04-08-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

1. Kotlet De Volai ( nie wiem czy good napisalem )
2. Shabowy z "bukietem" sooroowek
3. Frytki, Pizza ( fastfood )

Moze malo wyrafinowany smak ale nie narzekam

Old Post 04-08-2001 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

1.Chińszczyzna (sajgonki, kurczak w cieście, kurczak w pięciu smakach,cielęcina z ananasem).
2.Pomidorówka w barze mleczynym (serio to coś ruluje).
3."Sałatka grecka" (pomidory, sałata, ser feta, oliwki + chlebek maczany w oliwie z oliwek)...
4.Spagethi
5. cała reszta fajnego żarcia którego nie moge sobie przypomnieć...

Old Post 04-08-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Kuchnia wloska, fastfood, nes`y i inne tego typu [Sweep, wie o co chodzi ] & owoce

Old Post 04-08-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

1. Pizza
2. Zupa Neapolitańska
3. Zajebiście ostra jajecznica (sam ją sobie robię, to z przyprawami nie ma problemu )
4. Fastfood'y różne
5. Snickers
Jeszcze coś na pewno bym wymyślił, ale są wakacje i nie chce mi się myśleć

Old Post 05-08-2001 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Nie wiem jak wy ale zawsze jak wchodze na ten topic to mi sie jesc zaczyna chciec

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 05-08-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

1. Kotlety mielone
2. Nalesniki z serem
3. Placki

Surowki tez ownz.

OGO wspomnial o rybach... Moze i dobre sa, ale za duzo w nich dzibdziania z oscmi jest, a ja jestem leniem, a szczegolnie jesli chodzi o jedzenie, to lubie miec wszystko ladnie przygotowane. Poza tym mam uraz, bo kiedys jak ylem maly to mi osc w gardle stanela i nie moglem sliny przelknac bo mnie klulo

Old Post 05-08-2001 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Aha, no i zapomnialem o jajecznicy. Ownz.

No i jeszcze pudding... Gulash tez wspaniale dziala na moje kubeczki smakowe.

Old Post 05-08-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

hmmm...nikt tu nie wymienil rosolu czyzby nikt nie lubil? wedlug mnie tez ownz

Old Post 05-08-2001 13:29
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

Thumbs up

TOP5:
1. Kluski z truskawkami/jagodami
2. Mielony + Ziemniaczki + Kapusta_or_smthng
3. Pizza [duzo sera, oliwki czarne, bekon...]
4. Kielbaska z grilla [i wogole zarcie z grilla]
5. Ryz na mleku [Theee Strongest Men is... ]

...jest tego o wiele wiecej ale to mi teraz na mysl przyszlo

Hmmm...
Gawozymy o jedzonq a o trunkach nikt nie wspomnial ...dla mnie Miod Pitny rulz!!!!!

Old Post 05-08-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
hmmm...nikt tu nie wymienil rosolu czyzby nikt nie lubil? wedlug mnie tez ownz

Ja naprzyklad HATE ROSÓŁ!!!

Old Post 05-08-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dla mnie rosoolkiem nie da sie najesc - no chyba ze odrobinke dla smaku.

Old Post 05-08-2001 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Widze że załapaście temat

Mag : Te 'kluski', to ci o pierogi chodzi ?
Pierogi też rox. Rosolek,
CE3RDE : Pizza została chyba wymyślona przez Włochów, ale tych z USA.
OGO : Schabowy z zmieniakami frytkami r0x. U mnie zawsze poza kolejnością :>
Tylko niech jescze Raptor się pochwali co lubi.

Old Post 05-08-2001 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Bisonek napisał:
Mag : Te 'kluski', to ci o pierogi chodzi ?

Old Post 05-08-2001 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Ja lubię bardzo pierogi, słodycze, wiele innych rzeczy. Ten kto mnie zna wie że jestem pasjonatem jeśli chodzi o jedzenie...

Old Post 05-08-2001 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

1. Schabowy ,a do picia piwo !
2. PIerogi ,a do picia piwo !
3. Kalmary smarzone ,a do picia piwo !
4. Kurczak Gono Bao ,a do picia piwo !

Old Post 05-08-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
1. Schabowy ,a do picia piwo !
2. PIerogi ,a do picia piwo !
3. Kalmary smarzone ,a do picia piwo !
4. Kurczak Gono Bao ,a do picia piwo !

LoL^RoTFL

Old Post 05-08-2001 21:12
weirdo
kontemplator bytu

a lubicie stek z koscia? =]]]

Old Post 17-08-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Cool Moje trzy ulubione dania:

1. Karkowka z grilla
2. Karkowka z grilla
3. Karkowka z grilla

Bardzo wegetarianskie portawy

Old Post 17-08-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Re: Moje trzy ulubione dania:

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
1. Karkowka z grilla
2. Karkowka z grilla
3. Karkowka z grilla

Bardzo wegetarianskie portawy

I bardzo dietetyczne ;D

Old Post 17-08-2001 15:44
weirdo
kontemplator bytu

Re: Re: Moje trzy ulubione dania:

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek

I bardzo dietetyczne ;D

ale co tam, my takie lubimy =] (a nie lubimy wegetowac)

Old Post 17-08-2001 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Thumbs up

Tylko wiecie: musi byc odpowiednio slona. I musi byc przerosnieta.

Old Post 17-08-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

brawo... ocene ci zwieksze =]

Old Post 17-08-2001 19:30
bLADE
Guest

Kurde belusiek! Ktos robil kiedys jajka sadzone? To zropcie tak:

1. na rozgrana patelnie wlawacie olej
2. wsypujecie pokrojana cebulke i jakas kielbaske
3. przyprawy (sol, czarny pieprz, papryka [ostra!!!!])
4. bierzemy min. 4 jajka
5. rozbijamy jej i wlawamy zawartosc na patelnie. Nie mieszczac
Smacznego. Jajka zrobia sie zadzone a pod spodem bedzie miam =]. Moje wlasne odkrzycie. Smatuje zafaliscie =>

Old Post 18-08-2001 10:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
Tylko wiecie: musi byc odpowiednio slona. I musi byc przerosnieta.

Ale co ? Karkówka czy gill ? ;>

Old Post 18-08-2001 12:24
weirdo
kontemplator bytu

obydwa =]]]]]

Old Post 18-08-2001 12:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:41.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions