Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > NOWY zajzd w Warszawie
Kiedy zjazd
You do not have permission to vote on this poll.
noc z 19 na 20 X 5 41.67%
noc z 26 na 27 X 0 0%
noc z 2 na 3 XI 7 58.33%
W sumie: 12 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaRcel
siem

NOWY zajzd w Warszawie

Wielka rada postanowiła żebyśmy się spotkać. Wiem ze trochę chętnych jest. Trzeba to zorganizować. Pytanie do Was kiedy (3 propozycje), i miejsce, są dwie propozycje
1.Cyberland na ul. Wałbrzyskiej http://www.cyberland.pl/ (cena 35zł od 21-8)
2.Cyberland na ul. Jagiellońskiej (tam gdzie kiedyś się odbył zjazd zorganizowany Przez Merlina)(cena ok 30 w tym lodówka

Dobra co ja będę pieprzył jedziemy się pozabijać i co niektórzy popić (zabawa murowana)
To osoby co się zobligowało do spotkania:
sobota na niedziele kafeja się wybierze

Lista obecności:
Misiek (ten o niczym nie wie ale pojedzie)
maciorka (BOrG z dużą ilością cycków, no wyrosły
Fatal (rodowity pijak bedzie)
Marcel (...)
vmt ??????(zostaw nowego kompa i masz być)
Frd (degustatorzy win sie cieszą
Scarrymanem (super)
Papuga (olej prace
cz4x
ucho-oko-itd (no ten jest bezproblemowy
gniazdo (bezproblemowy, to lubie)
kmb (najwiecej razy spominana osoba na zjezdzie
śnieżek (coś na ciebie znajde
voytas (wez ze sobą okulary na zjazd )
matys ??????? (Radomiacy)
Silverdevil ?????? (nie trzeba przedstawiać)
Merlin ????? (stary bywalec)
scalator (ma samochod
n3ver (też nie trzeba przedstawiać)
Aim ?????? (boi sie )<=ten to naprawde sie boi
Ottar ???? (sam?)
Kood ????(napisz od razu ze chcesz kobiety zobaczyc
Teres ???? (ten to dopiero znak ? )

15 zdecydowanch na wyjazd i 8 Łosi się nie wywowiedziało

Czekamy. R3 (tylko 3)cienko może ktoś jeszcze ty byśmy po lanie spara zagrali
i kto jeszcze zgłaszać sie na gg 1587063
Czas to pieniądz

Edytowane przez MaRcel dnia 03-10-2002 o godz. 10:21

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-09-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

aim i sniezek to jedna i ta sama osobka: > [chyba??] hehe;-[)

Oczywiscie ja , jak i jaged pojedzie ale watpie, i kto by mnie chcial na zjezdzie no wiec koncze papa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 26-09-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Cool i ja bede...

i ja bede jesli wypali termin z 2 na 3. Niestety w ten weekendzik nie moge - Mazurki i rybki czekają

Old Post 26-09-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

ehh

voytas czytaj wyrazniej tu chodzi o weekendy w pazdzierniku a 2-3 to juz listopad... ja byc moze wpadne, ale nic pewnego...

Old Post 26-09-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

Re: ehh

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
voytas czytaj wyrazniej tu chodzi o weekendy w pazdzierniku a 2-3 to juz listopad...

to wszystko przez te moje okulary
eee to ja sie pisze na wszystkie trzy terminy
a jako, ze wybralem 2-3 to niech tak zostanie.

moze przez ten czas zrobie sobie juz jaka koszulke UrT.

Old Post 26-09-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

wolalbym noc z piatku na sobote :/

Old Post 26-09-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

jestem za w sumie wszytkie te terminy mi chyba pasujom

Old Post 26-09-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
wszytkie te terminy mi chyba pasujom

a głosowaliście uczciwie?

Old Post 26-09-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

moj wyjazd nabiera realnych ksztaltow.. chyba bym mogl ze Scarrymanem byc

Old Post 27-09-2002 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

:P

zapowiada się niezłe gronko.
Co jakis czas dopisuje liste obecności tak więc czasami możecie zobaczyć kto będzie
Spore grono Av i tylko czekam na odpowiedź r3, może tym razem zmierzymy się nie na fragi tylko na flachy?

Old Post 28-09-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
zapowiada się niezłe gronko.
Co jakis czas dopisuje liste obecności tak więc czasami możecie zobaczyć kto będzie
Spore grono Av i tylko czekam na odpowiedź r3, może tym razem zmierzymy się nie na fragi tylko na flachy?

to aby to było ciut bardziej realistyczne - może by zrobic turniej dla najlepsiejszego zawodnika zjazdu?

to znaczy - wpisowe np. 5 zł (czy złotówka, nie wiem ile ludzi bedzie) z tej kasy funduje się flaszkę czegoś wybornego acz przedniego, a potem - każdy z każdym się tłucze.
noc długa, czasu wiele, ilość stoczonych pojedynków (dueli?) bedzie jak ilość uczestników zjazdu do kwadratu minus jeden - więc całkiem niewiele

Old Post 28-09-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

Cool Każdy termin to ....

dobry termin. Jestem gotowy i czekam na spotkanie. Chyba jednak będę tylko grał bo dziś czy tam wczoraj przedobrzyłem i juz nie widzę na jedno oko dobrze że będzie oko i ucho i może 1oka to jakos dam radę Powinieneś Marcel dopisać przy mnie gniazdo (pies na kobiety)

Nara all.

Old Post 28-09-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Każdy termin to ....

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
dobry termin. Jestem gotowy i czekam na spotkanie. Chyba jednak będę tylko grał bo dziś czy tam wczoraj przedobrzyłem i juz nie widzę na jedno oko dobrze że będzie oko i ucho i może 1oka to jakos dam radę Powinieneś Marcel dopisać przy mnie gniazdo (pies na kobiety)

Nara all.

hehe to nie bylo smieszne hehe

Old Post 28-09-2002 11:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Każdy termin to ....

quote:

hehe to nie bylo smieszne hehe

ah... w sumie, to oni powinni założyc jeden klan - OCZY (no bo jaka inna nazwa?)

Ucho-Oko-itd, 1oka, SokoleOko (jest taki gracz) , GreatEye
nie sądzicie?

Old Post 28-09-2002 20:52
gniazdo
Gołe Baby

i jeszcze ja

... marvin one eye

Old Post 28-09-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Każdy termin to ....

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

ah... w sumie, to oni powinni założyc jeden klan - OCZY (no bo jaka inna nazwa?)

Ucho-Oko-itd, 1oka, SokoleOko (jest taki gracz) , GreatEye
nie sądzicie?

hehe
bysmy mymiatali tzn sokole oko nie znam hehe ale ja 1oka i gr8 hmmm interesujace jeszcze jakies oczy by sie znalazly

Old Post 28-09-2002 22:21
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: i jeszcze ja

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
... marvin one eye

nom"D ale by byl klan

Old Post 28-09-2002 22:23
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

kood sie wacha.. i mowi ze jakby gitara to by mial dodatkowy dopalacz zeby przyjechac... a tares tez nie jest pewien bo moze go mama nie pusci... namawiajcie tych ludziow :/

Old Post 29-09-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

oddalem glos na RMF FM :> i termin nr3

to jak bedzie ten zjazd ?

Old Post 29-09-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Exclamation

MaRcel: wypisz mnie z listy, za mnie jedzie maciorka.

Old Post 29-09-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

hmm

frd hehe, jesli bym mial jechac te 2 godziny busem to dla pewnych ludzi... a pewnych po prostu nie chce ogladac, no taki juz jestem... nie wiem czy przyjade czy nie, ale chetnie bym sie spotkal.. kwestia czasu...

Old Post 29-09-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: NOWY zajzd w Warszawie

Teoretycznie mi termin nie robi róznicy lecz .. zwasze jest jakieś ale.
Moge powiedzieę, że sie zapisuje, lecz nie rezerwujcie kompa najwyzej popatrze sobie jak grają lepsi .

Acha jeśli termin będzie znany wtedy postaram sie określić dokładnie i chyba bede mial 4 miejsca w samochodzie.

Old Post 01-10-2002 09:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: NOWY zajzd w Warszawie

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Teoretycznie mi termin nie robi róznicy lecz .. zwasze jest jakieś ale.
Moge powiedzieę, że sie zapisuje, lecz nie rezerwujcie kompa najwyzej popatrze sobie jak grają lepsi .

Acha jeśli termin będzie znany wtedy postaram sie określić dokładnie i chyba bede mial 4 miejsca w samochodzie.

scalator skad jestes? jesli mozna zapytac

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-10-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Wink Re: Re: Re: NOWY zajzd w Warszawie

Z kąd jestem ?
Mogę pwoidzieć że Warszawa to takie miastoleżące 100 km od Radomia.

Old Post 01-10-2002 13:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

ja od razu mowie ze ja obalam albo wodke albo browary nie lubie win nie wchodzom mi wogole

Old Post 01-10-2002 14:53
scalator
Guest

Exclamation Re: NOWY zajzd w Warszawie

Kiedy bedzie wiadomo kiedy to spotaknie jest ????

ja i n3ver jestesmy na bank

Old Post 02-10-2002 14:43
F4+4L
F4+4Lny gość

Witam...

Dobra nie bede obwija w bawelne.. nie mam obecnie sieci bo sie ostroze stara poklocilem... PRaktycznie z nia nie mieszkam.. ale dobra nie wazne moj problem.. Co do zjazdu naturalnie postaram sie pojawic tylko muscie napisac mi na gg i jak wpadam do kumpla/kumpelki to odbiore i bede wiedzial. a tym czasem musze twardo wytrzymac.. az sie sytuacja uspokoi...

Old Post 03-10-2002 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

zlot :)

Jak by było z 19/20 października to może bym wpadł ze screemem i sxl'em,ale to nic pewnego

Old Post 03-10-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: zlot :)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Jak by było z 19/20 października to może bym wpadł ze screemem i sxl'em,ale to nic pewnego
no spoko coraz wiecej osob bedzie zajebiscie

Old Post 04-10-2002 13:35
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Re: zlot :)

quote:
no spoko coraz wiecej osob bedzie zajebiscie

czy ktos w koncu wyznaczy jakis terrmin w sumie to mi bez roznicy
ale mozna by ustalic i sie zaczac dokladnie i konkretnie umawiac

Old Post 05-10-2002 14:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:49.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions