wrzucam tutaj post brnsa bo to ten sam temat - tamten topic wyrzucam, bedzie przejrzysciej.
Siemka. Więc szukam skrpytu se takiego. Że mam awp i po strzale zmienia mi automatycznie na nóż... Bardzo proszę o szybką pomoc. Aha i jak ktoś zna lub wie czy jest skrpyt by bez zooma mieć celownik w awm jeśli to nie czit na serwach ffa to proszę również się wypowiedzieć. Ale najbardziej to mi zależy na tym z nożem bajerkiem..
co do samych skryptow to powiem od siebie tyle - nie instalujcie tego, bo to jedno wielkie lamerstwo. przeciez bez zadnego problemu mozna wszystko to co napisaliscie robic recznie i oczywiste jest, ze tak bedzie lepiej (jezeli ktos jeszcze sie nie polapal to chodzi o komende hud_fastswitch 1) bo:
- lepiej nauczyc sie tego samemu, na wszelkich turniejach skrypty sa zabronione,
- byc moze nie zawsze bedziecie chcieli zrobic to co skrypt za chwile za was zrobi (czasem wymaga tego sytuacja),
- 'ja nie czituje, sciagnalem tylko taki skrypt na"
- osobiscie wyznaje zasade ze im czystszy cfg tym lepiej - sam gram na default nie uzywajac niczego poza wlasnymi umiejetnosciami...
moznaby jeszcze troche wymienic mysle..naprawde nie sprawi Wam satysfakcji opanowanie i uzywanie samemu tych drobnostek? tym samym w jakis sposob podniesiecie tez swoja umiejetnosc gry...
|