Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > bindy..
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
David-von-Kalah
M@st@h Adm!n1str4t0r

bindy..

takiego tematu nie znalazlem wiec nie kasowac go! szukalem na roznych stronkach roznych skryptow do bindow ale nie moglem znalezc, wiec pisze do Was. czy mozecie mi podac jakas strone ze szczegolowymi opisami bindow? np. jak zrobic skrypt zeby po kazdym strzale z awm zmieniala sie bron na poprzednia i znow na awm... i takie tam, prosze o pomoc

P.S troche nie na temat, ale uslyszalem, ze jezeli bron ma juz recoila w czasie strzelania to wystarczy zmienic na poprzednia i z powrotem, zeby ten recoil zniknal... jezeli to dziala to chcialbym sobie zrobic skrypt zeby DE sie sie zmienialo na prev i next weap i wtedy bym mial 0 recoil...

P.S2 mozecie duzo nie zrozumiec z tego co napisalem, bo to zagmatwalem.. jezeli beda jakies niescislosci, to o tym napiszcie, a postaram sie to opisac jasniej

www.pajacyk.pl <--- pomoz dzieciom i kliknij w bannery

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-10-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil David-von-Kalah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do David-von-Kalah Znajdź więcej post'ów przez  David-von-Kalah Dodaj David-von-Kalah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać David-von-Kalah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

wrzucam tutaj post brnsa bo to ten sam temat - tamten topic wyrzucam, bedzie przejrzysciej.

Siemka. Więc szukam skrpytu se takiego. Że mam awp i po strzale zmienia mi automatycznie na nóż... Bardzo proszę o szybką pomoc. Aha i jak ktoś zna lub wie czy jest skrpyt by bez zooma mieć celownik w awm jeśli to nie czit na serwach ffa to proszę również się wypowiedzieć. Ale najbardziej to mi zależy na tym z nożem bajerkiem..

co do samych skryptow to powiem od siebie tyle - nie instalujcie tego, bo to jedno wielkie lamerstwo. przeciez bez zadnego problemu mozna wszystko to co napisaliscie robic recznie i oczywiste jest, ze tak bedzie lepiej (jezeli ktos jeszcze sie nie polapal to chodzi o komende hud_fastswitch 1) bo:
- lepiej nauczyc sie tego samemu, na wszelkich turniejach skrypty sa zabronione,
- byc moze nie zawsze bedziecie chcieli zrobic to co skrypt za chwile za was zrobi (czasem wymaga tego sytuacja),
- 'ja nie czituje, sciagnalem tylko taki skrypt na"
- osobiscie wyznaje zasade ze im czystszy cfg tym lepiej - sam gram na default nie uzywajac niczego poza wlasnymi umiejetnosciami...
moznaby jeszcze troche wymienic mysle..naprawde nie sprawi Wam satysfakcji opanowanie i uzywanie samemu tych drobnostek? tym samym w jakis sposob podniesiecie tez swoja umiejetnosc gry...

Old Post 17-10-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

jestem dokladnie tego samego zdania co takjakby

osobiscie uzywam tylko jednego aliasa, ale nie pomaga on w samej grze...

chodzi mi o to, ze przy nacisnieciu taba uruchamia mi 3 komendy:
-showscrores
-slot10
-stopsound

to taki moj maly wymysl..

w swoim cfg mam tez stopreload, ale jakos nie moge sie 'nauczyc' tego uzywac.. i dzieki Bogu

Old Post 17-10-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Ja mam pod TABem timeleft, showscores itp . Mam tez stop reload no i kupowanie .. (Czy kupowanie tez jest zabronione na turniejach ? )

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 17-10-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

nie
kupowanie to bind a nie alias

Old Post 17-10-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
David-von-Kalah
M@st@h Adm!n1str4t0r

hmmmm... a tak w ogole to co daje szybka zmiana z awm na noz po strzale? probowalem i taki strzal zadaje 0 dmg! tylko sie ammo nie traci... powiedzcie plz co daje

Old Post 17-10-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil David-von-Kalah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do David-von-Kalah Znajdź więcej post'ów przez  David-von-Kalah Dodaj David-von-Kalah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać David-von-Kalah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

z tego co wiem dokladny opis bindow roznych jest na http://counter-strike.pl ale niejestem pewien bo juz dawno niebawilem sie zadnymi bindami w moim cfg a pozatym polowe znam na pamiec

Old Post 17-10-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

to mam kolejną okazje do pochwalenia się swoim cfg'iem

ja mam bindy na kupowanie
skrypt na 4 texty w jednym klawiszu (sam pisałem )
skrypt na właczenie noza i ciachania (nie kozystam tego do ciachania tylko to spotowania reloadu i szybszego zakladnaia tłumika i do wyłaczania AWM tudziez scouta po strzale)
jeszce kilka rzeczy ale z niektorych nie korzystam

Old Post 18-10-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

alienek ale z ciebie bezsens
bezsensowny jakis alias na ciachanie nozem, reloada sie samemu przerywa 2 klawiszami, nie ma czegos takiego jak szybsze zakladanie/zdejmowanie tlumika...
naprawde nie wolicie sami sie tego nauczyc (tzn nie ma sie czego uczyc) i samemu wszystko robic?

Old Post 18-10-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
David-von-Kalah
M@st@h Adm!n1str4t0r

no dobra, ale co daje to wylaczanie awm po strzale?

Old Post 18-10-2002 13:11
mAJKiEL
Elite (Fiend)

to znaczy ze szybciej jes zmienic na pistol i spowrotem na awp niz czekac na przeladowanie... po strzale.... btw chyba celnosc sie zwieksza wtedy ale niejestem pewien.... najlepiej robic to z dezertem bo jest bug dezert awp i dezert m4a1 + tlumik przerzuca sie bez przekrecenia dezerta wokol palca czyli baaaaaardzo szybko

nienapisalem najwazniejszego masz racje takjakby.... te wszystkie aliassy na wszystko to bullshit najlepiej miec praiwe defelautowy cfg... jest najbardziej skillowy.... btw moj cfg na [url]http://sogamed.com/member.php?id=26024&HPSESSID=8eaf784da4d4d8583cb153d57ba4a751[/url]

Edytowane przez [FPP]takjakby dnia 18-10-2002 o godz. 16:08

Old Post 18-10-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby
alienek ale z ciebie bezsens
bezsensowny jakis alias na ciachanie nozem, reloada sie samemu przerywa 2 klawiszami, nie ma czegos takiego jak szybsze zakladanie/zdejmowanie tlumika...
naprawde nie wolicie sami sie tego nauczyc (tzn nie ma sie czego uczyc) i samemu wszystko robic?

tjb: ja gram w CSa juz dosyć długo (akies dwa lata- tylko dlaczego ciągle nie tak dobrze jakbym chciał ?? ) i wszystkie sztuczki typu stopowanie reload'owania, przełączania na noz i spowrotem na m4a1 zeby szybciej sie tłumik załozył/zdjął, włączania na noż po oddaniu strzalu z AWP zeby szybciej zmienic pozycje i inne takie badziewia juz opanowałem, więc stwierdziłem, ze sobie zrobie skrypty...
Najpierw miałem tylko na kupowanie. Ten skrypt z nozem jest fajny bo jest uniwersalny słuzy do kilku, zeczy naraz. W sumie to mimo urzywania tych skryptów nadal zachowałem umiejętnosc manewrowania palcami
A jak mam mały ping to w 2 - 3 sek. (a moze nawet szybciej)potrafie sobie kupic cały sprzet. Większość sryptów i bindow pisałem sam bo są proste. innych nie urzywam. W sumie niektore (ten na noz i zmniejszanie sensa podczas kucana) skopiowałem, ale jakbym sam padł na taki pomysł to i napisać bym potrafił

Old Post 18-10-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
nie
kupowanie to bind a nie alias

Moje kupowanie to zdecydowanie alias, i to jaki - gadajacy

Old Post 02-11-2002 03:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Moje kupowanie to zdecydowanie alias, i to jaki - gadajacy

Komus sie chyba nudzilo

Old Post 02-11-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
Komus sie chyba nudzilo

ee tam, poprostu lubie wymyslac jakies przyjemne aliasy

Old Post 02-11-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

zakładanie tłumika

szybkie zakładanie tłumika (ze zmianą na nóż) daje tylko tyle, że nie trzeba czekać aż skończy się animacja (można biec w tym czasie z nożem - szybciej), nie można jednak strzelać wcześniej niż upłynie czas, który normalnie jest przeznaczony na standardowe zakładanie tłumika.

Old Post 02-11-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szinbeth
Training (Enforcer)

a ja polecam autoscript! i tyle :p

Old Post 02-11-2002 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szinbeth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szinbeth Znajdź więcej post'ów przez  szinbeth Dodaj szinbeth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szinbeth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

a ja polecam naturalnie sobie wyrobic takie odruchy niz korzystac z aliasow..

Old Post 05-11-2002 09:43
DeStRuCt0r
Guest

quote:
a ja polecam naturalnie sobie wyrobic takie odruchy niz korzystac z aliasow..

Zgadzam sie!!
tzra samemu sobie radzic

Old Post 14-11-2002 20:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

a ja z zupelnie innej beczki - cos sie do jasnej tak ostatnio uwzieli na ex_interp bo tego nie rozumiem - przecierz kazdy sobie mogl to zmienic ! Nie dosc ze rate i updaterate ograniczaja na serwerach to jeszcze to - w imie czego rownych szans ? nie kazdy ma takie samo lacze a nie mowiac o kompie !

Aha i jak mi ktos powie ze to lamerstwo to czemu prawie nikt nie gra na strzalkach przecierz do tego sluza - wskazuja kierunki - a co kolo bloku alfanumerycznego mozna wiecej ustawic ? to jest lamerstwo wogole to wszyscy powinni grac na modemach i tyle. A to ze ******i kod sieciowy HLa to **** wina Valve i Sierry. A interpolacja ex_int miala sluzyc temu zeby na modemach z opoznieniem sprzetowym 100 ms (kazdy oprocz HIS i podobnych) dalo sie grac w rownych warunkach a teraz sie nie da bo dupa komus sie nie spodobalo.

Old Post 15-11-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

To juz nie ansza wina Ale popieram Twoj tok rozumowania....

Old Post 19-11-2002 20:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

taaa.. ostatnio duzo na temat ex_interp sie mowi.. ale do czego tak naprawde to sluzy? w czym to pomaga ? bo nadal nie rozumiem

Old Post 20-11-2002 21:56
Mantis
OBI (-o-)

quote:
taaa.. ostatnio duzo na temat ex_interp sie mowi.. ale do czego tak naprawde to sluzy? w czym to pomaga ? bo nadal nie rozumiem

Trzeba bylo czytac artykuly bds'a i megatetyfa na geekboys/sogamed - ex_interp bylo wyjasnione w grudniu zeszlego roku !

Old Post 23-11-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:34.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions