Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > GLUPOTA LUDZKA nie zna GRANIC !! :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

GLUPOTA LUDZKA nie zna GRANIC !! :(

Wszyscy wiemy co sie wydarzyło w USA 11.09.01 !!

Ja na to patrze jako na tragedie tysiecy osób (tych którzy zgineli i ich rodzin)

Jednym z podejrzanych o dokonanie lub współudział w tym ataku terrorystycznym jest OSAMA BIN LADEN....

Wchodze sobie dzisiaj na serwer Questu i co widze... biega sobie koles o nicku OSAM BIN LADEN cały szczesliwy i zadowolony ze swojego nowego nicka . Jak mu napisałem, ze jezeli niema za grosz sumienia zaraz po tym tragicznym wydażeniu robic sobie z tego jaja, to niech sie chociaż dowie jak sie to pisze, OSAMA a nie OSAM , to on zaczoł mnie zabijac. Takie lamerskie zachowanie osobiscie mnie wqurza (pewnie koles ma 10 lat i nie zdaje sobie sprawy z tragedii. Nawet pewnie nie pomysli ze niektórzy mogą miec rodziny w NY i ktos nawet tu w Polsce mógł stracic bliska osobe

Nie twierdze ze używanie nicków "znanych" terrorystów powinno byc zakazane, bo sam lubie grac jako T, ale chociaż troche wyczucia !!!!!!

Sory, ze taki poważny post ale jak widze takich idiotów to mnie roznosi

P.S. won id. tego palanta to 54843

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-09-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Re: GLUPOTA LUDZKA nie zna GRANIC !! :(

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff

P.S. won id. tego palanta to 54843

Chesh żeby kolo dostał bana z to że nie ma "wyczucia"
Moim zdaniem troche przesadzash

Old Post 12-09-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]Ania
Training (Enforcer)

Smirnoff - nic dodać nic ująć.

RoL nie chodziło tu o bana ale chociasz odrobine wyczucia w obliczu takiej tragedii.

Gdy ginie bliski nam czlowiek wydaje się nam, iż nie wytrzymamy tego bólu i pustki po stracie a tam zgineło kilkadziesiąt tysięcy niewinnych osób łącznie z małymi dziećmi. Taka sytuacja zoobowiązuje do chociaż odrobiny wyczucia.

Old Post 12-09-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]Ania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]Ania Znajdź więcej post'ów przez  [STER]Ania Dodaj [STER]Ania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]Ania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

BRAK WYCZUCIA napisalem bo nie chcialem używac słów powszechnie uznawanych za obrazliwe.

A co do BANA, to ja bym mu chetnie dal KICKA ..... ale w D***.

P.S ...i jeszcze sie cieszył ze swojego nowego nicka bo mu sie podoba lol, co za mozg, eh... szkoda gadac

Old Post 12-09-2001 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

ja mysle ze to dopiero poczatek zmieniania ksywek a dopiero za pare dni sie zacznie

Old Post 12-09-2001 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

coz...niestety nie tylko na necie zdarzaja sie tacy...dzis wchodze do szkoly i pierwsze co slysze to glos jakiegos kolo:
"ej widziales jak fajnie te wierzowce rozp****??!"

nie jest to warte kometntarza

Old Post 12-09-2001 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Nie wiem czy to widzieliście... ale TO jest naprawde godne POTĘPIENIA:
http://www.jukowski.com/wow/gra/gra.htm
żałosne...

Old Post 12-09-2001 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

wiecie co nawet wciaga
hehe ale moze troche powagi
tak jak mowil sniper oprocz zmien xywek powstana kawaly gierki albo nawet moze i film rysunkowy
naprawde takie rzeczy sa godne potepienia !!

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 12-09-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

dokladnie ludzie to na serio czasem wyczucia nie maja pewnie niedlugo powstanie lawina klanow typu - manhattan czy antykapitalisci....
naprawde ktos moglby sie zastanowic przeciez ja na przyklad mam kumpla z usa - co wiecej z nowego jorku! - ktory przezyl to wszystko...jest tym wstrzasniety...
naprawde niektorzy nie maja rozsadku takich to tylko mlotkiem
przez leb bic
i to nie ma byc zart...

Old Post 12-09-2001 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Exclamation

aaa a jakby ktos byl ciekaw tego co nie pokazywali w telewizji
to tu macie chyba najwiekszy zbior filmow o tej tragedii....
ja Cie jak ja to ogladalem to normalnie krew mnie zalewala ze ktos mogl sie cieszyc z powodu tych katastrof....

http://www.netgen.de/wtc/

Old Post 12-09-2001 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Old Surechand
Training (Enforcer)

:P

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Nie wiem czy to widzieliście... ale TO jest naprawde godne POTĘPIENIA:
http://www.jukowski.com/wow/gra/gra.htm
żałosne...

Ja zdobylem 9400 z 1 razem ale masz racje zalosne...

Old Post 13-09-2001 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Old Surechand Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Old Surechand Znajdź więcej post'ów przez  Old Surechand Dodaj Old Surechand do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Old Surechand

Ja zdobylem 9400 z 1 razem ale masz racje zalosne...

Jush o tej gierce nawet na onecie pisali...

Old Post 13-09-2001 11:51
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Re: GLUPOTA LUDZKA nie zna GRANIC !! :(

quote:

Chesh żeby kolo dostał bana z to że nie ma "wyczucia"
Moim zdaniem troche przesadzash

ban na kilka dni na pewno mu nie zaszkodzi... szkoda ze nie bylo wtedy admina... moglby zrobic to od razu... to juz lekkie przegiecie ze strony tego kolesia...

Old Post 13-09-2001 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
aaa a jakby ktos byl ciekaw tego co nie pokazywali w telewizji
to tu macie chyba najwiekszy zbior filmow o tej tragedii....
ja Cie jak ja to ogladalem to normalnie krew mnie zalewala ze ktos mogl sie cieszyc z powodu tych katastrof....

http://www.netgen.de/wtc/

u skumajcie to >>> http://www.ny.com/wtclist.html

jak sie dokladnie przyjzycie zobaczycie ze na liscie jest lord vader, lech walesa, cos z zydami i kilka innych wpisow jakie "dla jaj" zrobili sobie polacy....

zenada....

Old Post 13-09-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
wiecie co nawet wciaga
hehe ale moze troche powagi
tak jak mowil sniper oprocz zmien xywek powstana kawaly gierki albo nawet moze i film rysunkowy
naprawde takie rzeczy sa godne potepienia !!

slyszalem ze w USA wlasnie wycofali jakies nowe filmy z kin, w ktorych akurat terrorysci cos kombinowali z WTC i jeden w ktorym ktos rozwala whitehouse...

no ale teraz dopiero nastapi prawdziwy wysyp kawalow itp. tak samo bylo z gdanskim wiezowcem w ktorym wybuchl gaz i dom sie zawalil... cala polska krecila z tego beke... w 3miescie raczej tych kawalow nikt sobie nie opowiadal...

Old Post 13-09-2001 14:31
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

u skumajcie to >>> http://www.ny.com/wtclist.html

jak sie dokladnie przyjzycie zobaczycie ze na liscie jest lord vader, lech walesa, cos z zydami i kilka innych wpisow jakie "dla jaj" zrobili sobie polacy....

zenada....

no i dlugo nie trzeba bylo czekac... widze ze wsrod amatorow CS tez sa niestety debile >>>

Counter" "-Strike" critical (12659 Thu Sep 13
09:12:34 2001)

Old Post 13-09-2001 14:32
Old Surechand
Training (Enforcer)

lol

quote:

no i dlugo nie trzeba bylo czekac... widze ze wsrod amatorow CS tez sa niestety debile >>>

Counter" "-Strike" critical (12659 Thu Sep 13
09:12:34 2001)

Masz racje coraz wiecej jest debili...u mnie w caffe jak szef zauwarz ze jakis "klawisz" zabija swoich albo wali po nich.. to wyprasza go z caffe...

Old Post 13-09-2001 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Old Surechand Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Old Surechand Znajdź więcej post'ów przez  Old Surechand Dodaj Old Surechand do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

chcialbym podziekowac zamkowi za kickniecie kolesia o xywe
OSAMA BIN LADEN
dzieki jeszcze raz

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 13-09-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

taa a ja dzis gralem z kolesiem o nicku "world trade center" i ze niby on wlasnie skladal hold poleglym tak pisal no fajnie....
czy nie mozna po prostu sobie dac spokoj z takimi zarcikopodobnymi nickami?!

Old Post 13-09-2001 22:10
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

hold poleglym...
Nie rozumiem takich gosci... Znam qmpla ktory co prawda olewa ta cala katastrofe ale przynajmniej nie robi sobie jaj ze smierci kilkunastu tysiecy ludzi...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 14-09-2001 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

Red face

To jeszcze nic
Byl koles z xywa HITLER i *******il cos po niemiecku, dobrze, ze niewiem co ...

Old Post 14-09-2001 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj
hold poleglym...
Nie rozumiem takich gosci... Znam qmpla ktory co prawda olewa ta cala katastrofe ale przynajmniej nie robi sobie jaj ze smierci kilkunastu tysiecy ludzi...

dokladnie...ja znam kumpla ktory tam mieszka (od juz kilkunastu lat)
...pracowal w tym czasie w budynku dwie przecznice dalej...o boszsze...
jak on mi zdawal relacje z tego wszystkiego...
ja Cie....naprawde my nie zdajemy sobie sprawy jaka to tragedia... on sam mowi ze uwazal sie za twardziela a spier..lal bo nic nie widzial caly w kurzu wrocil do domu....
9 osob z tego samego odddzialu co on pracujacych z nim (znal je) zaginelo...
ehh.....

Old Post 14-09-2001 10:54
yebisu
litl'o alcoholic

Lightbulb

albo nowy temat dam moze kogos zainteresuje rozmowa moja z nim wczorajsza...tzn dzisiejsza (gadalem z nim kolo 2 w nocy bo przeciez u nich wtedy popoludnie...)

Old Post 14-09-2001 11:06
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Old Surechand

Masz racje coraz wiecej jest debili...u mnie w caffe jak szef zauwarz ze jakis "klawisz" zabija swoich albo wali po nich.. to wyprasza go z caffe...

no i bardzo dobrze !!! jak nie umie grac to niech idzie do domu...

pozdrow szefa i powiedz ze ma DUUUUZEGO +

Old Post 14-09-2001 23:31
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
taa a ja dzis gralem z kolesiem o nicku "world trade center" i ze niby on wlasnie skladal hold poleglym tak pisal no fajnie....
czy nie mozna po prostu sobie dac spokoj z takimi zarcikopodobnymi nickami?!

dodam jeszcze ze akurat gralismy na vertigo i co niektorzy mieli z tego powodu taka beke i byli tak podjarani ze po prostu tylko sie pociac czerstwa bulka....

Old Post 14-09-2001 23:33
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:

dokladnie...ja znam kumpla ktory tam mieszka (od juz kilkunastu lat)
...pracowal w tym czasie w budynku dwie przecznice dalej...o boszsze...
jak on mi zdawal relacje z tego wszystkiego...
ja Cie....naprawde my nie zdajemy sobie sprawy jaka to tragedia... on sam mowi ze uwazal sie za twardziela a spier..lal bo nic nie widzial caly w kurzu wrocil do domu....
9 osob z tego samego odddzialu co on pracujacych z nim (znal je) zaginelo...
ehh.....

moj kumpel pracowal w NY... jeszcze sie nie odezwal... inni znajomi przynajmniej maile przysalli ze jest ok... wczoraj jego matka do mnie dzwonila i wypytywala sie cala zdenerwowana czy sie nie odezwal...

na prawde jezeli zobacze jakiegos scurvysyna robiacego sobie jaja to spisuje WON i bede sie staral zeby juz sobie na niektorych serwerach nie pogral...

Old Post 14-09-2001 23:37
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Re: :P

quote:

Jush o tej gierce nawet na onecie pisali...

no a wczoraj w teleekspresie pokazywali i byl wywiad z typem co ja hostuje u siebie... mowil ze po prostu chcial pokazac jak niektorzy nie potrafia uszanowac czyjejs tragedii.. w efekcie wyszlo cos zupelnie odwrotnego od zamierzonego celu...

Old Post 14-09-2001 23:40
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

quote:

na prawde jezeli zobacze jakiegos scurvysyna robiacego sobie jaja to spisuje WON i bede sie staral zeby juz sobie na niektorych serwerach nie pogral...

przyczyniam sie do tych staran w 100%
jestem zadny krwi.......
ale serio takich ludzi nalezy powybijac....

Old Post 15-09-2001 00:45
Red
Master (Spawn)

tak tylko chcialem dodac ze oprcz tego pedala co gra pod ksywa osama-bin-laden .... gralem wlasnie jeszcze z typem co nazwal sie filuternie WTC NYC Killaz ... obydwaj mieli straszna beke ze swoich ksyw i po mojej delikatnej uwadze ze maja dosyc ciezkie poczucie humoru oni mnie niedelikatnie zbluzgali ..... a wszystko na [STER] ....

Old Post 15-09-2001 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
tak tylko chcialem dodac ze oprcz tego pedala co gra pod ksywa osama-bin-laden .... gralem wlasnie jeszcze z typem co nazwal sie filuternie WTC NYC Killaz ... obydwaj mieli straszna beke ze swoich ksyw i po mojej delikatnej uwadze ze maja dosyc ciezkie poczucie humoru oni mnie niedelikatnie zbluzgali ..... a wszystko na [STER] ....

no to juz plac zabaw Kirklanda powinien sie tym zajac osobiscie

inni admini tez powinni tak samo sie za to wziazc... ja z servera SPEC jak tylko zobacze to od razu daje kick+ban

Old Post 15-09-2001 15:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:25.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions