Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Oczojeb...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Oczojeb...

Mam pytanko do was. Po zainstalowaniu nowych bajerow do wolfa zeby pograc jak sie lacze do servera to przed ladowaniem mapy zamiast starego dobrego czanego ekranu z czerwonymi literkami pojawia sie szary w dodatku zmieniajacy kolor na niebieski .. nie zeby mi to przeszkadzalo strasznie ale rypie w oczy troche ta ciagla zmiana koloru :>

Tez to macie czy cos mi sie po prostu zle zainstalowalo?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-12-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking Eee...

No ja czegoś takiego nie mam A co to za bajery poinstalowałaś?

Old Post 09-12-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No jakiegos nowego patcha i nowe osp ;>

Tzn juz chyba wiem w czym problem ... patch nie chcial sie sam zainstalowac bo nie wykryl wolfa (reinstalka windy byla) no i go rozpakowalam i sama powrzucalam rozne pliki w rozne katalogi... moglam cos pomieszac i teraz dziala ale robi mi oczojeb przy starcie :>

Old Post 09-12-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking No to pewnie to

Bo po patchach ( mam teraz 1.4 wersje) i ospach ( 0.82) nic takiego nie wystapiło. U kumpla kiedyś było podobnie jeszcze za czasów 1.3 :/ Po reinstalu Wolfa i zainsalowaniu patchy znikneło.
A może ściagnełaś jakąś wersje ozdobną po prostu ?
Zainstalowane ponowne powinno pomóc ( choć nie musi )
Czyżbyś wracała do gry ?

Old Post 09-12-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ehh ... gdybym mogla to bym grala ale rzadko mam pingi sprzyjajace

Od czasu do czasu jak widze ladniejszy pingi to wchodze ale raczej poki co nie ma co marzyc o czestm graniu - siec zawalona mamy

Old Post 09-12-2002 15:19
Pysiu
Warrior (Scrag)

Heh, dac kobiecie patcha

Know your limits

Old Post 09-12-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bubi
Skilled (Knight)

Graj PF-em Saari, jak Shizo. On ma pingi po 100 - 200, ale wlasnie dzieki temu jest IMO najlepszym "rurowym" w Polsce - bo mogl trenowac tylko i wylacznie z ta bronia.

Tego efektu nie ma normalnie, cos namieszalas z plikami...

Pzdr.,
Sff

Old Post 10-12-2002 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bubi Znajdź więcej post'ów przez  Bubi Dodaj Bubi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bubi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions