Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mecz Polska : Hiszpania
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Mecz Polska : Hiszpania

Jak w temacie wszytko o meczu.
Jak myslicie dlaczego PL-Girls przegraja ten mecz ? Ktora z nich wg was najlepiej gra ? oraz Co mozna by poprawic

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-12-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

No niestety poziom reprezentacji kobiet jest nizszy niz meskiej reprezentacji. Dopiero co przecierz zaczęły grać (razem). To wymaga czasu, zeby sie zgrały. Tym bardziej, ze nie grają z jednego miejsca (chyba), a to ma duze znaczenie, szczegolnie w meczach z takim przeciwnikiem. Oczywiscie dziewczyny mają potencjał, więc niech go jak najlepiej wykorzystają i więcej trenują (razem przede wszystkim).

Old Post 08-12-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Ja jestem ciekaw, jak oni sprawdzaja płeć grajacych w reprezentacji .

Old Post 08-12-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

paluszkami

Old Post 09-12-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

No, faktycznie, napewno gdyby ktoś bardzo chciał to różne przekręty można łatwo zrobić, przez CB w praktyce nie do wykrycia... Wydaje mi się jednak, że u nas na dzień dzisiejszy wszystko jest OK .

Co do gry reprezentacji - nie interesuje się raczej tymi meczami, bo to zupełnie inny poziom, zarówno pod względem skilla jak i zgrania oraz taktyk. Zresztą, przeraża mnie poziom inteligencji większości z nich, z drugiej strony jednak teraz już wiem, dlaczego jest tyle kawałów o blondynkach .

Old Post 09-12-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Martwa
LegendaryArtifactCreature

ekhem..

..moze pare drobnych poprawek - generalnie wogole sie na tym boardzie nie wypowiadam, ale tutaj sprawa wymaga sprostowania, otoz..
..mantis - ty daruj sobie na przyszlosc tego typu topici, mecz owszem przegralysmy 13:35, wytykanie bledow to dosc delikatna sprawa, ogranicz sie do irca #pol-girls lub GG osobiscie do Loli, jezeli jestes taki chetny do pomocy oczywiscie..
..mecze gramy z jednej kafejki, strefy rzecz jasna, ja dojezdzam z Poznania 4-5 godzin autem z Neo, ktory w tym samym czasie ma swoje mecze, i z Yrenka lub Haya, jako support etc., reszta dziewczyn jest ze stolicy..
..wracajac do meczu z Hiszpania - byly kombinacje z serwerem, bo zadna z Hiszpanek nie mowila dobrze po angielsku, trudno bylo wybrac cokolwiek neutralnego, w rezultacie na 1wsza mape, gdzie wyrwalysmy 3 pkty, zagralysmy na hiszpanskim serwerze - 80-90 ping, loss over 10-15, serwer na 2ga mape mial byc neutralny, czyt. schroet, ale hiszpanki sie nie zgodzily baczac na ping, totez znalazly inny, bodajze niemiecki, wymeczone opoznieniem czasowym etc. zgodzilysmy sie zagrac tam traina, pomine warunki gry, czyt. ping olbrzymi, niestabilny + lossy, traina, ktory wypadl dosyc pozytywnie, szczegoly na str. clanbase..
..co do przekretow - zapewniam was, takowe miejsca nie mialy, nie maja i nie beda mialy..
..poziom, skill, zgranie, taktyki - racja, skill pozostawia wiele do zyczenia, wiele dziewczyn jest na etapie nauczania, albo doskonalenia swoich umiejetnosci, kazda gra na innym poziomie, po prostu inaczej, na tym etapie nie da sie dokladnie ocenic umiejetnosci jednostki; zgrania brakuje tylko i wylacznie z tej racji, iz bylo malo czasu, ale wierzcie mi - wlozylysmy w to sporo pracy, treningi 3 razy w tygodniu, mnostwo zaangazowania naszej kapitan Loli, organizacja takiego przedsiewziecia to nie byle blahostka, niestety wielu z was tego nie pojmuje, zatem radzilabym pozostawienie tej sprawy wogole, lub ponowne przemyslenie i odstapienie od zartow o blondynkach i komentowania naszego poziomu inteligencji panie squall; taktyki - uwierzcie, trudno jest wprowadzic do swiezego klanu, w ktorym znajduja sie gracze, czyt. playerki o srednim poziomie zaawansowania jezeli chodzi o teamplay bardziej skomplikowane taktyki, niz standardowe pozycje obronne i standardowe opcje rushy, odpadaja wszelkie kombinowane, czasowe, podzielone, etc. takty, bo brak nam synchronizacji i tym podobnych umiejetnosci..
..dobrze wiecie, ze trafilysmy na niebywale silna grupe, miedzy nami a naszymi przeciwniczkami istnieje przepasc, ktorej nie bylysmy w stanie przeskoczyc w tak krotkim czasie, czasie, ktory nie wystarczyl na odpowiednie przygotowanie tego wszystkiego, do czego w tej chwili przyczepiaja sie wielcy znawcy CS'owi, lub nasi nieswiadomi wogole stanu rzeczy, czyt. poziomu zagranicznych zenskich skladow, fani: skilla, taktyk, zgrania..
..pierwszy wystep w NC ma niewatpliwie charakter testu, sprawdzenia wlasnych umiejetnosci, poziomu zagranicy, ale tez wlasnych mozliwosci i tego, co dzieki pracy mozemy osiagnac w przyszlosci; gramy, dajemy z siebie wszystko, finalnie wylapujemy bledy, wklad, ktory wnosimy do gry nie rozni sie wogole od waszych dzialan, to samo zaangazowanie, te same emocje podczas wspolnej gry, zatem apeluje - wiecej wyrozumialosci, kasliwe uwagi zachowajcie dla siebie, zaden z tego pozytek, oczekujemy od was wsparcia, mimo tego, iz nasz wystep w NCIII po przyszlotygodniowym meczu dobiegnie konca, jezeli nie mozecie oferowac nam nic innego niz szereg zartobliwych uwag, to lepiej zachowajcie milczenie..
..uhm.. z deczka sie zapedzilam, no coz - to byloby na tyle, gratuluje tym, ktorzy zdolali przeczytac wszystko ;o

Old Post 09-12-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Martwa Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Martwa Dodaj [SPECNAZ]Martwa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Martwa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Hyhy...nowy klan (a raczej ludzie, ktorzy razem nie grają) na srednim poziomie ja mam to samo. Fatality dopiero sie zgrywa i rozumiem problem teamplay'a.
Co do kobiecości naszych graczek tez nie mam wątpliwości (przynajmniej 2ch z vinetoo - widziałem je i jest to na 100% płeć żeńska )
No i moge tylko pogratulowac znajomosci ang. paniom z Hiszpanii

Old Post 09-12-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: ekhem..

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Martwa
(...)odstapienie od zartow o blondynkach i komentowania naszego poziomu inteligencji panie squall
Cóż, nie chciałem tu nikogo obrazić, jednakże patrząc na wypowiedzi niektórych pań z reprezentacji wyciągnąłem takie, a nie inne wnioski, za co mogę jedynie przeprosić, jeżeli ktoś poczuł się urażony...
quote:
..wracajac do meczu z Hiszpania - byly kombinacje z serwerem, bo zadna z Hiszpanek nie mowila dobrze po angielsku, trudno bylo wybrac cokolwiek neutralnego, w rezultacie na 1wsza mape, gdzie wyrwalysmy 3 pkty, zagralysmy na hiszpanskim serwerze - 80-90 ping, loss over 10-15, serwer na 2ga mape mial byc neutralny, czyt. schroet, ale hiszpanki sie nie zgodzily baczac na ping, totez znalazly inny, bodajze niemiecki, wymeczone opoznieniem czasowym etc. zgodzilysmy sie zagrac tam traina, pomine warunki gry, czyt. ping olbrzymi, niestabilny + lossy, traina, ktory wypadl dosyc pozytywnie, szczegoly na str. clanbase..
Cóż, dziwi trochę mnie ten straszliwy loss do tamtych serwerów, dość często gram za granicą i żadko się z zdarza, żeby z powodów niezależnych od mojego provider'a/serwera (czyt. gdzieś na drodze między mną a serwerem, routery itd.) występowały takie problemy. Jeżeli natomiast jest to sprawa serwera to panie z Hiszpanii też taki problem mieć musiały. Taka gra oczywiście zbyt efektwna nie jest, współczuję strzelania z deserta przy lossie 15...

I jeszcze ważna sprawa - nie czepiam się tutaj absolutnie waszej gry, zrobiłyście wszystko, na co was stać i to się ceni. Nie interesuję się zanadto tymi rozgrywkami, w sensie śledzenia meczy i analizowania demek, ponieważ poziom odbiega znacznie od męskich spotkań tego tupu. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że następne mecze, być może dopiero w następnym sezonie wypadną lepiej i coś jeszcze żeńska część sceny na arenie międzynarodowej zawojuje .

Old Post 09-12-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

No powiem jedno. PL-Girls przy nas - boy'ach grajacych w csa o wiele dłuzej - maja przęrąbane. Czemu ? Martfa chodzi z boarda na board i prostuje. Mi by palce już zdretwiały. Podziwiam jej wytrwałość gdzie jedna jedyna chyba gra najduzej i jest najlepsza (tez chyba ). Poprostu klask klask. Pochwale dziewczyny z paru wzgledów:
- maja cierpliwość gdy jedna jest słabsza od drugiej
- wytrwałość
- nastawienie do meczu.

Mysle że zamiast komentować Ich gre, teamplay itp negatywnie powinnismy sie cieszyc ze mamy dziewczyny które sa tak zainteresowane csem.
Martfa - Cała rodzinka gra w csa
Lady_Frag - tez (maz oraz ona)
A inne to chyba raczej indywidualne playerki

Powiem ze grajac krótkie sparingo - treningi ZiP vs PL-Girls* , dochodze do wniosku ze robią postepy. 4 hedy to juz nielada wyczyn w paru sekundach. To niejest zaden fart ale technika grania. Zapewne są leprzymi graczami od niejednych chłopców.
Skillowo moze nie ale co po nie która ma spory zapas teamplay'u.

Pograjcie z nimi a sami sie przekonacie. Najczesciej graja chyba na 213.227.69.224:27015 PowerTeam & MoneyCity

Sorki za błedy ort. ale boli mnie głowa - chyba oznaki grypy ;(

Old Post 10-12-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Dla mnie kobiety to gotowac powinny i prac A Cs zostawic dla facetow...
To jest oczywiscie Joke [NO OFFENCE]

Old Post 10-12-2002 20:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja porusze dwie sprawy:
1) Moim zdaniem najlepiej gra Lola / Lady_Frag
2) Co do tego co pisal Squall na temat intelgencji niektorych reprezentantek, nie bede tutaj pisal nickow czy cos. Po prostu jak siedze na ircu i slysze gadki takiej jednej pani (jaki to ona ma problemy itp itp. i szkoda slow :o) to zal dupe sciska, ze taka osoba wogole dostala sie do reprezentacji czegokolwiek :|

Old Post 10-12-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

czaszek: nazwiska!

nie ma co narzekac, przeciez reprezentacja powstala niedawno i mimo intensywnych treningow ciezko jest stworzyc silna druzyne w tak krotkim czasie. do tego doszla bardzo trudna grupa w nc.
jezeli dziewczyny dalej beda konsekwentne w swoim dzialaniu to w przyszlym roku bedzie na pewno o wiele lepiej (odkrywcze, wiem..[ i byc moze przyjda pierwsze sukcesy. nic tylko zyczyc powodzenia.

Old Post 11-12-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

Nowłasnie , ale niektórzy myśla ze to takie proste ....
Dajcie im spokuj one i tak sa juz nerwowe.
Poczekajcie z pare miechów a beda wchodzic na server wymiatac i wymiatac z pare godzin , ale trza czasu.
Juz niedlugo bedzie POLAND WIN

Old Post 11-12-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Martwa ja ten topic zalozylem przed waszym meczem a zrobilem to bo ciekawi mnie to co inni na ten temat mysla. Po 2 troche sie board ozywil. Pozatym tutaj jest wiecej konstruktywnej krytyki niz na cs.pl.
A ja sie nie wypowiedzialem.

Edytowane przez Mantis dnia 12-12-2002 o godz. 10:14

Old Post 12-12-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Martwa

hmh..

..ah tak, rzeczywiscie topic prowokujacy do dluzszych dyskusji, nie przecze, ze ozywil ten dzial, ale skierowane w powietrze rozprawki na temat naszej inteligencji, jako, ze bez konkretnego adresata moga dotyczyc tez mnie, jak tu sie nie rozzloscic
..zmierzam do tego, ze niezwykle latwe jest ocenianie nas i naszej gry od tak z zewnatrz, bez konsekwencji, ponownie wiec naklaniam do pomocy, jezeli juz nie tym to przyszlym razem, ta pomoc naprawde jest potrzebna, wszyscy dostrzegaja nasze bledy, niedopracowane taktyki, nieumiejetnosc gry, trudnosci z mysleniem podczas gry, pracujemy nad tym, Lola nad tym pracuje, jest wiele osob zaangazowanych w te sprawe, mnie osobiscie drazni taka wolna dyskusja o nas, obojetnie czy to jest krytyka, czy tez slodkopierdzace pochwaly jak na cs.pl..
..najlepiej sie zmobilizowac, podrzucic jakies bystre takty, pojawic sie pare razy na spectatorze na jednym z naszych meczy, na biezaco korygowac nasze bledy, dawac uwagi, cenne wskazowki, po prostu dzialac, nie licza sie slowa tylko czyny..
..mantis napisales, ze sie nie wypowiedziales - pytaniem: 'jak myslicie dlaczego dziewczyny przegraja ten mecz?' zasugerowales wystarczajaco wiele i okresliles jawnie swoja pozycje wobec tej sprawy, a to juz wiele..
..przyszly mecz z UK odbedzie sie w te niedziele, wynik PL vs SWE 41:7, wynik meczu SWE vs UK 39:9, jak widzicie wyniki bardzo zblizone, jedyne co mi pozostaje to zyczyc sobie i nam szczescia, a wam wiecej wyrozumialosci wobec naszych dzialan, a takze wyniku meczu, ktory nas czeka, bledem jest nastawianie sie z gory na porazke, bledem jest pewnosc siebie i pewnosc wygranej, a z racji, ze nie mozna znalesc zlotego srodka przemilczmy sprawe, dozwolony jest smiech, ale nie w nadmiarze..
..tym pacyfistycznym akcentem koncze moje wywody..

Old Post 12-12-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Martwa Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Martwa Dodaj [SPECNAZ]Martwa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Martwa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Martwa pisz swoje posty w dwoch wersjach ok?? Jedna normalna,a druga skrocona dla ludzi malo cierpliwych ok??

Old Post 12-12-2002 16:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Martwa

Talking hmh..

..daruj sobie, bo to takie smutne, ja to czytam cale poltorej minuty, az strach pomyslec jak to wyglada u ciebie ; o - o popatrz coz za niebywale krotki post.. salaam..

Old Post 12-12-2002 16:52
Mantis
OBI (-o-)

Re: hmh..

quote:
..ah tak, rzeczywiscie topic prowokujacy do dluzszych dyskusji, nie przecze, ze ozywil ten dzial, ale skierowane w powietrze rozprawki na temat naszej inteligencji, jako, ze bez konkretnego adresata moga dotyczyc tez mnie, jak tu sie nie rozzloscic
..zmierzam do tego, ze niezwykle latwe jest ocenianie nas i naszej gry od tak z zewnatrz, bez konsekwencji, ponownie wiec naklaniam do pomocy, jezeli juz nie tym to przyszlym razem, ta pomoc naprawde jest potrzebna, wszyscy dostrzegaja nasze bledy, niedopracowane taktyki, nieumiejetnosc gry, trudnosci z mysleniem podczas gry, pracujemy nad tym, Lola nad tym pracuje, jest wiele osob zaangazowanych w te sprawe, mnie osobiscie drazni taka wolna dyskusja o nas, obojetnie czy to jest krytyka, czy tez slodkopierdzace pochwaly jak na cs.pl..
..najlepiej sie zmobilizowac, podrzucic jakies bystre takty, pojawic sie pare razy na spectatorze na jednym z naszych meczy, na biezaco korygowac nasze bledy, dawac uwagi, cenne wskazowki, po prostu dzialac, nie licza sie slowa tylko czyny..
..mantis napisales, ze sie nie wypowiedziales - pytaniem: 'jak myslicie dlaczego dziewczyny przegraja ten mecz?' zasugerowales wystarczajaco wiele i okresliles jawnie swoja pozycje wobec tej sprawy, a to juz wiele..
..przyszly mecz z UK odbedzie sie w te niedziele, wynik PL vs SWE 41:7, wynik meczu SWE vs UK 39:9, jak widzicie wyniki bardzo zblizone, jedyne co mi pozostaje to zyczyc sobie i nam szczescia, a wam wiecej wyrozumialosci wobec naszych dzialan, a takze wyniku meczu, ktory nas czeka, bledem jest nastawianie sie z gory na porazke, bledem jest pewnosc siebie i pewnosc wygranej, a z racji, ze nie mozna znalesc zlotego srodka przemilczmy sprawe, dozwolony jest smiech, ale nie w nadmiarze..
..tym pacyfistycznym akcentem koncze moje wywody..

Napisalem tak dlatego ze wiem iz Hiszpanki maja spora tradycje w zenskim CSie i naprawde umieja grac a wasza postawa na tym meczu milo mnie zaskoczyla.

Old Post 12-12-2002 16:57
DeStRuCt0r
Guest

Re: hmh..

quote:
..daruj sobie, bo to takie smutne, ja to czytam cale poltorej minuty, az strach pomyslec jak to wyglada u ciebie ; o - o popatrz coz za niebywale krotki post.. salaam..

o widzisz od razu lepiej...

Old Post 12-12-2002 17:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions