Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Maly problemik..:(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Suchy
Training (Enforcer)

Maly problemik..:(

Co moze byc przyczyna tege, ze jak odpalam nowe dodatki sciagniete z nety pod q1 to nie ruszaja, albo wywala mi zwisa.. abo rusza czysty q1...bo mnie cholera strzeli jak czegos nie zrobie.. cale szczescie frogbot mi chodzi....

Gadu 503747

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-07-2001 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Suchy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Suchy Znajdź więcej post'ów przez  Suchy Dodaj Suchy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Suchy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Unhappy

Na pewno sciagnales te dodatki FULL ? Moze czegos brakuje - nie wiem.

Old Post 19-07-2001 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Jakiego masz Quake? 1.06 czy wczesniejsza wersje? GLquake czy WINquake? I jakie dodatki Tobie nie chodza i jak je odpalasz? No i rzecz jasna jaki masz sprzent =]

Old Post 20-07-2001 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Suchy
Training (Enforcer)

Mam kilka wersji q1 1.06 i 1.08 sprzet jest dos dobry.. celerpn 450 (krecony z 300a ) pamieci 196 mb i grafika voodoo 3 2000
a czemu to nie chce chodzic to nie wiem.. konwerscje takie jak Omen cz Hipnotic ida bez problemu, ale jak odpalam frogbota Clan Arena to nie wchodzi na niego tylko czysty Q1...

Mam jeszcze jedno pytanko.. zaczolem sie bawic w QW.. skad mozna sciagnac materialy zeby sie nauczyc obslugi, nowych komnd i takich tam...zaczol mnie wciagac.. a juz nie powiem jak cie Frogbot pod Qw odpala.. fcale... i co wpisac, aby samemu bedac na mapie moc pocwiczyc a nie strzaly sa zblokowane.. jednak q1 jest sam w sobie latwieszy..

Gadu 503747

Old Post 20-07-2001 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Suchy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Suchy Znajdź więcej post'ów przez  Suchy Dodaj Suchy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Suchy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a z czego sie przezuciles?

Old Post 21-07-2001 02:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Niestety najnowsze wersje frogbota nie obsluguja QW tylko Nq z fizyka qw

Old Post 21-07-2001 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

mi sie tak robilo z netquake... na szczescie gl dziala

Old Post 04-08-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:15.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions